Ozi ( Malutki czarnuszek ,znaleziony przez chłopca,w krzakach) To najbardziej potrzebujący kontaktu człowieka,i najmniejszy koteczek Uwielbiajacy wszystkich,czy to człowiek,czy kot Nie wykarmiony przez matkę,dalej ma odruch ssania .Wzięty na ręce włącza traktorek i ssie co popadnie.Może tak leżeć godzinami
Tutaj z Majlo
Majlo Największy z czwórki(teraz już trójki )kukułek
Pozostałe kukułki-Moris i Yoko Yoko Bezkonfliktowa,śliczna i grzeczna dziewczynka
Moris Bardzo grzeczny pieszczoszek Proszący delikatnie ,o wzięcie na kolana
No i Dino Koci terrorysta Kotek z ADHD Zgodnie z przysłowiem-" gdzie diabeł nie może ,tam Dino pośle" Naturalny budzik(o 4-tej zaczyna budzenie,łażąc po mnie ,podgryzając,liżąc ,ssając,w ostateczności nawet drapiąc)dopuki nie wstanę i nie dam księciuniowi papu Postrach wszystkich kotów(jak śpią) Uwielbiany przez wszystkie koty(jak maja ochotę na zabawę) Jednym słowem, kotek nie do zdarcia Czy widzicie te "diabełki" w oczkach
Ale jak już padnie,to nic nie jest w stanie go obudzić
Halinko masz kocie przedszkole i ogrom pracy z nimi. Dzieki Tobie są,żyją i sa takie śliczne. Czy mogę zapytać Halinko? Macie takie wielkie doświadczenie. Mam w altance Maćka kocura-dzikuna,ma wyrwany kawałek policzka (kuna albo lis),leczymy. Dzisiaj na futerku zobaczyłam mnóstwo gnid poprzklejanych do włosków i małe jakby weszki.Szok,pierwszy raz takie coś widziałam...Jak sie tego pozbyć?