potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocławia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 04, 2013 23:34 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

Może warto spróbować ją przekonać ? Może ta druga osoba będzie zainteresowana sterylizacją ? Szanse nie są duże, ale kto wie...

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon sie 05, 2013 14:04 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

gdyby ktoś chciał spróbować to podam tel. na PW, ja już nie mam siły...
Ostatnio edytowano Czw gru 05, 2013 16:54 przez Agłaja^..^, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Śro sie 07, 2013 8:01 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

:!:
podnoszę
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro sie 07, 2013 13:26 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

Może się mylę, ale myślę, że kiedy ta pani odbierze telefon od zupełnie obcej osoby tylko się zdenerwuje, a to jedynie pogorszy sytuację...

Wiem, Agłaja, że na pewno zrobiłaś wszystko, co się dało. :1luvu: Trudno, czasem nie wychodzi. Nie da się kogoś zmusić do pomocy. To nie jest obowiązek, to zawsze dobra wola...

Musimy skupić się, by pomoc dotarła tam, gdzie jest ktoś, kto naprawdę chce strylizować. :ok: Następnym razem się uda :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto sie 13, 2013 13:14 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

Jak ktoś będzie w stanie pomóc na miejscu, mamy z Anią adres tej pani i przede wszystkim miejsca bytowania kotów.

Ja się zastanawiam nad wydarzeniem na fb, ale nie chcę zaszkodzić bardziej niż pomóc :(

Myślę też, czyby samej do urzędu nie napisać, bo organizacji żadnej tam nie wyguglałam. Chyba że nie umiem skutecznie guglać ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 27, 2013 21:05 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

:!: :!: :!:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lis 04, 2013 22:23 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

podnoszę, może warto podpytać panią co tam się dzieje?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lis 24, 2013 19:57 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji -Mogilno! Czy ktoś pomoże

Moze jest ktoś z forum z tych okolic i mógłby rozeznać się w sytuacji?
Koty są na ul 900-lecia, kobieta nie chce się tym zająć, teraz nie ma kociąt, więc nie widzi problemu, a wiosną będzie pewnie znowu szukała domu dla kociąt...tych, które przezyją, bo podejrzewam, ze niewiele będzie miało ten przywilej...
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Pon gru 02, 2013 16:12 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocła

podnoszę, zrobię wydarzenie w najbliższej przyszłości. Może masz zdjęcia tego co tam się dzieje? I będę wdzięczna za przypomnienie na PW dokładnego adresu. Nie pamiętam ostatniej cyferki :oops:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon gru 09, 2013 16:22 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocła

Adres mam, telefon do pani mam, zapraszam na wydarzenie:

https://www.facebook.com/events/399112410192342
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro sty 01, 2014 19:26 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocła

dostałam informację od osoby z FB, która bywa w Mogilnie i ma krewną na miejscu, że tragedii nie ma, koty są zaopiekowane i kastrowane. Więcej info w wydarzeniu :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro sty 01, 2014 19:29 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocła

Co do kotów w Mogilnie wykonałam telefon i wiem ze kotów jest z jednej i z drugiej strony po 8 ..Miasto dało im budkę i co miesiąc dają karmę ..Pani karmicielka jedna zakupiła transportery żeby mieli w czym do weta koty zawozić na sterylki .Małych nie ma niedawno jeden mały przypatolił się z miasta 2 miesięczny i go pani jedna z bloku zabrała do domu.Są tam dwie wspaniałe osoby które dla kotów zrobią wszystko ..A i są sasiedzi co jak wszędzie przeszkadzają...Jest stara panna tam co nawet wezwała sanepid ale sanepid to olał.Koty sa karmione co dzień....Jak będe wiedziała coś więcej napisze ale wszystko jest ok..Gdybym kiedyś była w Mogilnie podejde i porobie zdjęcia ..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sty 03, 2014 13:05 Re: potrzebna pomoc w sterylizacji-okolice Gniezna,Inowrocła

Super, że sprawa w końcu się wyjaśniła ! :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia]