Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 30, 2013 8:39 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto lip 30, 2013 12:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

dziękuję, Kasiu, rozpowszechniajmy gdzie się da :!:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto lip 30, 2013 13:23 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Udostępniłam na fb.
Dziękujemy za ostrzeżenie!!!

Nowy konkurs - ssssuper!!!
Ku pamięci cudownego Kubusia ['] - to piękny pomysł. Olu :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 01, 2013 12:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

nie umiem ściągnąc tu ostatnich zdjęć Kubusia, nie umiem z poczty, Joasiu, jesli mozesz, byłabym wdzieczna za wstawienie- z tych zdjec widac jaki był uroczy...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw sie 01, 2013 13:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Klub Ślepaczkowy pisze:nie umiem ściągnąc tu ostatnich zdjęć Kubusia, nie umiem z poczty, Joasiu, jesli mozesz, byłabym wdzieczna za wstawienie- z tych zdjec widac jaki był uroczy...

Spróbuję je pokazać zaraz.
Przepraszam, po urlopie mam w pracy straszny młyn.

Może napiszę tylko, że Kubusia pożegnali wszyscy mu bliscy. Przyjaciółka czuwała przy nim całą noc. Wiedział, że jest ważny dla wielu. Bo naprawdę był!

Nie pozwolono by cierpiał...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw sie 01, 2013 14:12 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Kubuś [']
Zachowamy Go w sercu...

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 01, 2013 14:14 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

KUBUNIU[*]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt sie 02, 2013 9:34 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Wylałam ostatnio wiele łez,Kubusia nie znalam tak blisko,ale wiem,ze zasłuzył sobie na dobre zycie i odszedl kochany.Teraz tam za TM na pewno spotka wielu cudnych przyjacół,sczegolnie moich ślepaczków-oraz białaczkow,którzy się o niego zatroszczą... :(
Kilka lat temu robilismy akcje wyciagania maluszkow ze schronu,Kiziunia jako ich mamka,Przyjechał tez skatowany Peja z wyłamana noga do mnie wtedy.Został tylko Peja.Kiedy zobaczyłam własnie tego kota wiedziałam ,że on nie przyjechał na tymczas,tylko do swojego domu...Kto się domyslał wtedy co ten kot przeszedł?w głowie mi się nie miescilo,kiedy wezwal mnie weterynarz i powiedizal dlaczego ten kot ma ciagle biegunke i gubi ja w locie.Kot po oględzinach,rtg,usg zostal zdiagnozowany:przemieszczenie narządów wewnetrznych,spowodowanych silnym urazem wewnetrznym.No i wtedy tez myslalam,że kot nim dojechal do schroniska był po wypadku jakims ulcznym.Lekarz powiedział:pani Bożenko tego kota ktos nie dal rady zatłuc.Obrażenia wskazuja na to,ze ktos go trzymał za tylnia noge i tłukł głowa o sciane,lub chodnik 8O Wskazuje na to stan czaszki,i urazy jakich dosznal...Peja nie ma nogi,jest po przekładaniu narzadów wewnetrznych,jest głuchy po urazie...
Ale zyje,przesunięcie narzadów na swoje miejsce zalikwidowalo ucisk na jelita i biegunke...
Tak czytam te watki słuchajcie i nie moge uwierzyc,wprost nie moge ile sadystów chodzi na świecie :(
dOBRZE,ŻE SA TEZ LUDZIE JACY TE KOTY RATUJA,FAJNIE ,ZE SA SPECJALNE kLUBY NA FORUM,GDZIE POTRZEBUJĄCY ZNAJDUJA WSPARCIE I POMOC...
zA TO wAM DZIĘKUJĘ
Przy okazji chce podziekowac za nagrode specjalna jaka dostalam wlasnie dzisiaj w zwiazku z tym,że uratowalam Luckiego oczko i wzrok...Za szyba w salonie sti piękny wielki "janioł",który bedzie mi Was wszystkich przypominał codziennie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 02, 2013 11:20 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Bożenko, to Tobie należą się podziękowania!!!
Wspólnie zawsze możemy zrobić więcej :D
Niech żyją Ślepaczki :dance: :balony: :dance2:

Cieszę się, że Wasz "Janioł" Stróż już na miejsu :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 02, 2013 11:40 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

zgadzam się w pełni z Joasią i wierzę,że ślepaczkowy "Janiołek" otoczy dobrą aurą Wasz dom za pomoc tym wszystkim biedom często w beznadziejnej sytuacji

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sie 02, 2013 14:30 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Mulesia pisze:Kopiuję z FB

BARDZO PROSZĘ O POMOC !!! Szukam właścicieli tych dwóch kotów ! Kotki zostały zabrane Wojciechowi L. i ze wszystkich kotów tylko ich nie zdążył zabić ! Jednak potrzebuje znaleźć osoby które oddały mu te koty do adopcji !!! Adopcja odbyła się w maju a 3 czerwca kotki zostały mu odebrane .Jest to naprawdę ważne ! Kontakt : 793645745. Udostępniajcie gdzie się da !!! Dzięki Waszej pomocy udało się ustalić adopcje kotów i znalazło się wielu właścicieli . Bardzo dziękuję !

Obrazek
https://www.facebook.com/asia.copik

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sie 05, 2013 18:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Kubusiu niech Ci będzie lepiej tam gdzie taraz jestes :cry:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon sie 05, 2013 20:50 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Kochani, zaglądam i staram się podczytywać. Ze względu na moje sprawy osobiste niestety nie mogę byc tyle ile chciałabym, jednak wiem, ze pewne sprawy nie moga przez to kuleć.
W związku z tym "zorganizowałam" osoby które mogą nam pomóc w obróbce graficznej (np.plakaty na FB do zbiórki na fundusz slepaczkowy). Wszystko jest na etapie zalatwienia, mam kontakt do 3 osób które zechcą w ten sposób wspomagać nasze działania.
Jestem również na etapie rozmów odnośnie patronaty slepaczkowego nad kalendarzem przemian na 2014r. Będą tam ślepaczki (m.in.niedowidzący Silver, który dzięki naszym działaniom znalazł dom). Kalendarz zostanie opatrzony naszym logo.
Widzę, że szykuje się nowy konkurs - może połaczymy go z głosowaniem na FB?

Tyle informacji z cichociemnych działań partyzanckich :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sie 06, 2013 10:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prosimy o podliczenie lipca -wpłaty

Chciałabym podziękować bardzo bardzo za pomoc Małemu Jackowi. Idealnie się wszystko zgrało... "kurde trzeba dokupić karmy dla małego... Ile masz forsy?" i wtedy - mail od Was... Mały Jack poczeka na usunięcie oczka do kastracji, bo nic złego się tam nie dzieje (odkładamy kasę już - dzięki też dla anonimowej osoby za pieniążek!). A karma - zawsze potrzebna! Stokrotnie dzięki! Jesteście kochane! :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

[poprzednia][następna]