Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, operacji by nie miała.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 01, 2013 21:25 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Nie. Własnej.
Nienawidzę depilatora. Zwłaszcza takiego średniowiecznego, w którego posiadaniu jestem.
Aniada

Post » Czw sie 01, 2013 21:30 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Aaa, znaczy nie golisz a rwiesz! Auć.
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw sie 01, 2013 21:32 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Hańka pisze:Aaa, znaczy nie golisz a rwiesz! Auć.

Nie spierajmy się o semantykę. :twisted:
Rw..., znaczy: golę.
Lepiej mi ze świadomością, że golę.
Aniada

Post » Czw sie 01, 2013 21:35 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Aniada pisze:
Hańka pisze:Aaa, znaczy nie golisz a rwiesz! Auć.

Nie spierajmy się o semantykę. :twisted:
Rw..., znaczy: golę.
Lepiej mi ze świadomością, że golę.

Było zaczekać na prawie profesjonalne rwanie woskiem ;)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw sie 01, 2013 21:35 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Wiesz, bo zdumiało mnie w kontekście golenia słowo "odpoczywać" :wink:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw sie 01, 2013 21:36 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Nigdy w życiu nie musiałam depilować nóg (tak, możecie ziać zazdrością itp. uczuciami :D).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw sie 01, 2013 21:38 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Została mi jeszcze jedna noga.
Wiesz co, Beatka, ja tę nogę skończę. A potem dogadamy się co do kupna wkładów i będę prosić Ciebie.
Coś paskudnie to dzisiaj znoszę, a Twoja prawie profesjonalna kosmetyka to mi na ładnych kilka miesięcy starczyła. :D

Floxanna, zieję. Tą zazdrością.
O rety, no coś fatalnie poszło dzisiaj.
Zbieram się w sobie, by rozprawić się z drugą. Głupio mieć jedną nogę jak sarenka, c'nie?
Aniada

Post » Czw sie 01, 2013 21:46 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Aniada pisze:Zbieram się w sobie, by rozprawić się z drugą. Głupio mieć jedną nogę jak sarenka, c'nie?

To ja jednak wosk proponuję, na ogoloną nogę, a potem niech Joż strzeli baranka i będziesz miała obie jak sarenka :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw sie 01, 2013 21:51 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Jak to Mel Gibson zajęczał po wydepilowaniu jednej nogi? "I one są w stanie zrobić to samo z drugą?!"
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw sie 01, 2013 22:07 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Hańka pisze:Jak to Mel Gibson zajęczał po wydepilowaniu jednej nogi? "I one są w stanie zrobić to samo z drugą?!"

:ryk:

Są w stanie. Zrobiłam. :mrgreen:

Martwię się. Mówcie co chcecie, ale się bardzo martwię o Bolka. Doktor wspomniała coś o zerwaniu więzadeł. Jak to się leczy?!?
:( Naprawdę staram się nie myśleć, ale jak pomyślę, to mi gorąco...
Aniada

Post » Czw sie 01, 2013 22:08 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Też mam przedpotopowy depilator. Ale ja się przyzwyczaiłam, a i moje owłosienie się osłabiło......

Ale pierwszy raz pamiętam do dziś dnia. Spocona jak mysz Neigh, z ręcznikiem w zębach, co by nie wyć z bólu .......serio:-) Jakoś tak mi się z różnych filmów utrwaliło, że jak nie mieli znieczulaczy to pchali coś człowiekowi do dzioba ........Myślę, ze musiałam nieźle wyglądać.

Aczkolwiek przebił mnie Kotkins:-) opowiadała mi dziś jak WYCZESYWAŁA Blusia:-). Warte opisania......zwłaszcza fragmenty o uniformach w jakie były odziane hihihi.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sie 01, 2013 22:22 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Doczytałam, ale nie mam kiedy dosłuchać :crying: Jeszcze tydzień wstawania o 5.15 (z musu nie z chęci) a potem... spanie do późna, czytanie i słuchanie do rana (Ser-nik powie dzieńdobry a ja odpowiem dobranoc), lenistwo, cud, miód i orzeszkiObrazek

Niebieskie coś i bolerko baardzo mi się podobają, a ceny zakupionych rzeczy są wręcz zachwycające. Ogarnia mnie zazdrość, że nie umiem w ciuchlandach nic sobie kupić.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw sie 01, 2013 22:53 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Neigh pisze:Też mam przedpotopowy depilator. Ale ja się przyzwyczaiłam, a i moje owłosienie się osłabiło......

Ale pierwszy raz pamiętam do dziś dnia. Spocona jak mysz Neigh, z ręcznikiem w zębach, co by nie wyć z bólu .......serio:-) Jakoś tak mi się z różnych filmów utrwaliło, że jak nie mieli znieczulaczy to pchali coś człowiekowi do dzioba ........

:ryk:
A no pchali, ale raczej nie żeby znieczulić, tylko pewnie po to, żeby se delikwent miał na czym zęby zacisnąć.

Swoją drogą, kobiety są prze-dzielne!
I nie, argumentacja, że natura nas stworzyła owłosionymi do mnie nie trafia. Owłosione odnóża kobiece są paskudne i kropka!

Bolkowa, mnie dziewczyny z forum dokładnie rok temu, w sierpniu, uczyły, jak kupować w ciucholandach, a dokładniej - jak się przemóc. Od tamtej pory mam kilka naprawdę dobrych gatunkowo rzeczy, które noszę, uwielbiam i które kosztowały grosze.
U mnie problem był taki, że się przemóc nie mogłam. Bo to "po kimś!!!" :strach: Teraz piorę i z nogi na nogę przestępuję, żeby szybciej schło. Bielizny nie kupię, piżam, butów. Ale bluzki, swetry, no bajka!
Spodni też nie kupuję, choć raz dorwałam nowe portki w typie bojówek za 1 zł. Uwielbiam je. Przy przeprowadzce były nieocenione.
Aniada

Post » Czw sie 01, 2013 23:04 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Ja nie umiem nic znaleźć. Za to moja mama znajduje co rusz, przynosi do domu i czasem coś mi skapnie o ile mama nie zaprze się, że to kupiła tylko i wyłącznie dla siebie. Czasami coś mi pożycza. Nie kupiłabym jedynie butów, tu nie umiem się przełamać.

Idę spać z rozsądku. Z wczoraj na dziś spałam niecałe 4 godziny (krzyżówki rozwiązywałamw łóżku i czas przeleciał), dzisiaj w pracy poruszałam się jak mucha w smole. Jeszcze 6 razy, 6razy,6 razy wstanę

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw sie 01, 2013 23:23 Re: Mirmiłki V - Gdyby kózka nie skakała, to by rtg nie miał

Dasz radę!!! Wierzymy w Ciebie! Będziemy odliczać. :D
Aniada

[poprzednia][następna]