Zalozyłam wstępnie, ze bez problemu zlapię, ale kurier po probki przyjezdza o 17.00, a skubana leje w okolicach 19

Na złość mi robi, ot co.
edit: podczas wizyty u weta kota miala złośliwie pusty pęcherz, nic się nie dało pobrać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olat pisze:Jeśli nie "upoluję" to tak zrobimy.
Zalozyłam wstępnie, ze bez problemu zlapię, ale kurier po probki przyjezdza o 17.00, a skubana leje w okolicach 19
Na złość mi robi, ot co.
jo.anna pisze:Olat pisze:Jeśli nie "upoluję" to tak zrobimy.
Na złość mi robi, ot co.
tylko że upolowany mocz ma zanieczyszczenia i np ciężko zbadać go na posiew, który często daje sporo wiedzy
i nie chodzi tylko w co i jak się mocz złapie, ale też o drogę, którą tenże mocz musi pokonać
Olat pisze:jo.anna pisze:Olat pisze:Jeśli nie "upoluję" to tak zrobimy.
Na złość mi robi, ot co.
tylko że upolowany mocz ma zanieczyszczenia i np ciężko zbadać go na posiew, który często daje sporo wiedzy
i nie chodzi tylko w co i jak się mocz złapie, ale też o drogę, którą tenże mocz musi pokonać
Tak, ale tu chodzi o podstawowe badanie moczu. Nie o posiew.
Krea 2,1 reszta wyników krwi (morfologia, biochemia,jonogram) wzorcowa, a kotka powyżej 12 lat.
I zdrowy kot, w sensie, bez objawów chorobowych, przegląd techniczny.
Pęcherz pusty, nic nie dało się wycisnąć czy pobrać.
kotkins pisze:Koteczekanusi- dlatego właśnie masz "egzotyka":)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości