Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jogi45 pisze:"Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego" a mimo to zero zainteresowania.
Takie śliczne koty, z taką niezwykłą historią mogą być:
-ozdobą każdej firmy i każdego domu
-pocieszycielem chorej osoby
-terapeutą dla dziecka
-balsamem na każdą cierpiącą duszę
-uspokajaczem zdruzgotanego sumienia
-najlepszym towarzyszem domowym
i każdy inny powód jest dobry by TAKIE koty mieć w domu albo CHOCIAŻ JEDNEGO.
Nadal szukam dla nich nowego domu.
Karena pisze:Wspaniałe, piękne koty czekają...
jogi45 pisze:Właśnie umieściłam ogłoszenie na Naszym portalu ponieważ muszę oddać moje koty.Obiecałam opisać tutaj ich historię ale zaczne od tego że oddaję koty z ciężkim sercem. Nie piszę że dziecko ma alergię, że ja mam alergię itp bo to nieprawda. Wszystkie trzy moje koty to znajdy uratowane przed pewną śmiercią. Bardzo się do nich przywiązałam a one są wdzięczne za uratowane życie choćby tym że nie sprawiają żadnych problemów. Mam nie podarte firanki, żaden kwiat nie ucierpiał, żaden kot nigdy nie załatwił się poza kuwetą choć korzystają z jednej, dwa starsze koty dobrze zniosły przeprowadzkę a kotka która trafiła zaraz potem do nas została przyjęta serdecznie. Wychowały jeszcze jedną kotkę która była u nas tymczasowo ale prawie rok.
Teraz moja sytuacja się zmieniła. Muszę wyjeżżać za granicę by oddać długi po nieudanym związku. Kotami zajmuje się sąsiadka która też musi opuścić wynajmowane mieszkanie. Ja swojego mieszkania nie mogę sprzedać ani wynając bo mam koty a nie wyrzucę ich na ulicę. Nikt z rodziny nie może przyjąć kota ani jednego bo albo nie ma warunków albo już ma inne zwierzę. Proszę nie myślcie że koty mi się znudziły, że z wygodnicta chcę się ich pozbyć itp. Ja chcę im zapewnić normalny koci żywot
Karena pisze:Prosimy, błagamy o dom dla tych kotów, nie wszystkie 3 koty muszą być adoptowane razem.
ankacom pisze:Karena pisze:Prosimy, błagamy o dom dla tych kotów, nie wszystkie 3 koty muszą być adoptowane razem.
ankacom pisze:Zamów im ogłoszenia u CatAngel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości