Badylek [*] i wracający z adopcji Mroczek [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 31, 2013 12:08 Re: Duża bezkocia. Mroczek dzielnie się oswaja w DS.

Jak tylko się okaże, że Duża może się zakocić, na pewno się odezwie ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon paź 21, 2013 19:19 Re: Duża bezkocia. Mroczek dzielnie się oswaja w DS.

Napisałam wierszyk. Ale chyba brzydki, bo nikt go nie czyta :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 07, 2016 18:55 Re: Duża bezkocia. Mroczek dzielnie się oswaja w DS.

Jak ktoś jeszcze tu jest - po takim czasie...
Mroczek wrócił z adopcji na początku tego roku.
Na szczęście rozpoznał mnie i miejsce od razu, daje się głaskać, jedyny problem - kotka która w międzyczasie u mnie wylądowała na DT z możliwością zamiany na DS - nie przepada za nim i go goni ( A Mroczna sierota oczywiscie daje sie bic).
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw lip 07, 2016 19:14 Re: Duża bezkocia. Mroczek dzielnie się oswaja w DS.

WItam;) wieki mnie tu nie było, miło zobaczyć że ktoś tu jest ;)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Czw lip 07, 2016 19:30 Re: Duża bezkocia. Mroczek dzielnie się oswaja w DS.

caldien pisze:WItam;) wieki mnie tu nie było, miło zobaczyć że ktoś tu jest ;)

My jesteśmy we dwie z Inambinką.

MaryLux

Post » Czw lip 07, 2016 19:46 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

Ciociu caldien, dobrze, że wrócił, a nie został wyrzucony, albo zgubiony
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 07, 2016 19:50 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

MalgWroclaw pisze:Ciociu caldien, dobrze, że wrócił, a nie został wyrzucony, albo zgubiony
Pralcia

To prawda
Inka

MaryLux

Post » Czw lip 07, 2016 21:33 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

Mi się wydaje, że nasza Fasolka [*] pisała do Ciebie, Mroczku. Fasolka pobiegła za Most :(
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 08, 2016 13:37 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

Bardzo mi przykro, Pralciu :( Mruczę do Ciebie i Twojej Dużej!
Miło Was u mnie widzieć!
Ineczko piszesz jeszcze wierszyki? Do Ciebie też pomruczę :oops:

Ja mieszkam u dużej od pół roku już. Dobrze, że w końcu nie wyjechała daleeeko :roll: Bo nie wiem gdzie bym się podział :(
Ale dobrze mi teraz. Bardzo się ucieszyłem jak wróciłem i od razu dałem się głaskać! W końcu dom to dom!
Szkoda tylko, że Mietka za mną nie przepada i mnie bije :( Duża mówi, że chciała ją zatrzymać u siebie (bo wzięła na DT), ale jak się nie dogadamy to trzeba będzie jej domek znaleźć. Teraz ona nosi taką śmieszną fioletową obrożę, podobno ma ją uspokoić. Na razie tego nie widzę :roll: Zabrała mi nawet moją zabawkę, bo mówi, że dla niej 1 to za mało i ma teraz 2 a ja wcale :evil:

W ogóle dużo się u mnie działo, wiecie, że zębów nie mam? :oops: Podobno jestem też starszy niż duzi myśleli :oops:

Duża mówi, że postara się Wam wszystko opowiedzieć, jeżeli chcecie posłychać jej bablania :?

Mroczek

Edit Dużej: A tutaj wydarzenie Mieci https://www.facebook.com/events/1547691 ... _tab=posts
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lip 08, 2016 16:00 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

Mroczku,
bardzo chcielibyśmy poznać Twoją historię.
Wprawdzie się nie znamy, ale przyjaciele Pralci i Fasolki [*] są naszymi przyjaciółmi :D
Ryś i Tymoteusz z Dużą
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Pt lip 08, 2016 17:26 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

magdalena99 pisze:Mroczku,
bardzo chcielibyśmy poznać Twoją historię.
Wprawdzie się nie znamy, ale przyjaciele Pralci i Fasolki [*] są naszymi przyjaciółmi :D
Ryś i Tymoteusz z Dużą

Witamy Rysia i Tymoteusza! :kotek:
Lubienie Dużych i witanie ich to rzecz dla Mietki :oops:
Mroczek

Ja witam Dużą :1luvu:
Koty zostawiam Mroczkowi. :evil:

Mietka
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lip 08, 2016 17:39 Re: Mroczek powrócił z adopcji. Duża znowu dwu-kocia..

caldien pisze:,
Ja witam Dużą :1luvu:
Koty zostawiam Mroczkowi. :evil:
Mietka

Mietko,
okaż trochę serca Mroczkowi.
Caldien, wiem co to znaczy :(
U mnie najpierw był Ryś i Tymek, a potem na tymczas przyszedł Lucek. Moi chłopcy byli pokojowo nastawieni, a Lucek ich brutalnie atakował. Ponieważ z zachowania wynikało, że Lucek był kotem domowym, prawdopodobnie wyrzuconym, to walczył o swoje miejsce. Sytuacja była patowa, na szczęście udało mi się znaleźć Luckowi bardzo dobry dom bez innych zwierząt. Teraz wszyscy są szczęśliwi - moi chłopcy odetchnęli, a Lucek jest ukochanym jedynakiem.
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

[poprzednia][następna]