A Morela jak była mała to miała to czarne bure i zapowiadała się na zupełnie innego kota.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:No, właśnie - Kotika odpowiedzialna, o!
A Morela jak była mała to miała to czarne bure i zapowiadała się na zupełnie innego kota.
morelowa pisze:No, mówię CiTo co ma czarne, miała buroprążkowane - ładna była, maciupcia
Ślad po tym nie został.
Jakie zdjecia? Kobieto, to było ponad 10 lat temu. Mam jakieś papierowe, ale o cyfrowym aparacie to nawet nie słyszałam.
Ladon pisze:W sobotę (czyli jutro) postaramy się dopisać szczęśliwe zakończenie do tego wątku
LatonaPL pisze:Tu narzeczona ladonaWspółwłaścicielka Bianki i Mufasy
Bianka czuje się coraz pewniej w domu. Gania się z Mufasą po całym domu. Nieco prychają na siebie oboje, ale nic poza tym.
Już nie idą w ruch pazury, a jak już to tylko Bianka machnie łapką na Mufasę, gdy ten nieco za dużo sobie pozwoli.
W końcu Bianka to już duża panna i nie pozwoli na siebie skakać takiemu maluchowi.
Z poczatku kotka bardziej ufała narzeczonemu mnie ignorując, ale już wczoraj i dzisiaj wchodzi bez pardonu na kolana i domaga się pieszczot i uwagi.
Oczywiście z umiarem, bo przecież to ona dyktuje warunkizdjęcia wyślemy niebawem
Bianka i Mufasa pozdrawiają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CharlesWhips, Olivka1212 i 55 gości