Jesli szukasz kotki bez wad, która ma temperament bengala, sylwetkę orienta i kocha człowieka jak brytyjski miś - Wisienka jest dla Ciebie!
Młodziutka, zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana, zaczipowana - spakowana czeka tylko na chętny dom ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wczoraj (27.07) późnym wieczorem na działkach przykleiła się do mnie młodziutka koteczka. Żałośnie nawoływała i jednocześnie tuliła się do mnie. Zabrana do transporterka skuliła się w kłębuszek ...
Kotka domowa. Oswojona, ufna

Zabrałam od razu do garażu, przede wszystkim z myślą o konieczności sterylizacji każdej płodnej kotki na działkach ... W domu w klateczce, początkowo przerażona, jednak po paru godzinach juz rozmruczana, barankująca i prosząca o wzięcie na ręce ... Jest przemiła!
Być może została porzucona na działkach, a moze uciekła w pierwszej rujce?
Na środę już jest umówiony zabieg, po nim koteczka będzie dochodzić do formy u mnie w garażu.
Nie może jednak mieszkać w nim w nieskończoność ...
Ma tylko 2 tygodnie na znalezienie domu, potem będzie musiała wrócić na działki

Jeśli ktoś zechce dac jej dom, choćby tymczas, oddam wysterylizowaną, zaszczepioną, zaczipowaną, odrobaczoną i odpchloną. Na życzenie zrobię testy FIV/FeLV.
Kotka mieszka aktualnie w Luboniu (k.Poznania).
Jeśli ktoś rozpoznaje zaginioną kotkę, znalazłam ją na działkach w Żabikowie (Luboń).
Fotki Wisienki (trudno ją focić, wciąż barankuje i się przytula

Pierwsza fotka zaraz po przywiezieniu do klatki