minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 22, 2013 13:46 Re: Długi Maszeńki rosną ... za chwilę kolejna operacja s. 1

No to czekamy na wieści i trzymamy za Maszę :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 22, 2013 23:23 Re: Długi Maszeńki rosną ... za chwilę kolejna operacja s. 1

Masza w minionym tygodniu była ponownie usypiana - usunięto jeden z gwoździ z łapki ......
zaczynam mieć zastrzeżenia co do dt ponieważ nie ma przepływu informacji na bieżąco - przynajmniej od jakiegoś czasu .....
Masza ma opatrunek na łapce, za chwilę będzie miała kolejną kontrolę .....
Wciąż czekam na zdjęcia dziwczynki ....
No i news ..... dt wyjeżdza na tydzień i trzeba Maszeńkę zabrać .....
zdecydowałysmy z Anią, że Masza spedzi ten czas w szpitaliku na Powstanców ..... nie bedziemy ciągnęły jej 140km w jedna stronę a za tydzień z powrotem ..... to nie ma sensu ......
poza tym wyladowałaby w kojcu .... z opatrunkiem na łapce, ze świerzą raną i co gorsze 140km od lekarza i lecznicy .....
dotad dopóki Maszenki łapka nie jest w miarę zrośnięta dziewczyna zostaje w Wawie - blisko lecznicy i doktorka ......
jestem zła na dt bo zmienia zasady gry w trakcie gry .... ale .... cóż .... jest jak jest .....

:evil:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lip 29, 2013 13:54 Re: Długi Maszeńki rosną ... za chwilę kolejna operacja s. 1

Masza aktualnie jest w lecznicy, przygotowywana do usunięcia ostatniego gwożdzia z łapki oraz do sterylki - jesli zdrówko pozwoli na to .....

Maszeńka jest słodka .....

no i jest jeszcze jedna rzecz ...... w dt powstal rozłam ..... jaki? jedna z dziewczyn "zmieniła zasady gry w trakcie gry" :evil: po prostu druga opiekunka została sama ze wszystkim ..... a jedna wyjechała z Wawy i :evil: powiedziała, że nie wraca do połowy października .......
... no i tak ....... zobaczymy jak to będzie .....

a teraz info z soboty :mrgreen:

trzymajta Ciotki i Wujowie kapelutki .....
.... otóż ...zapewne pamiętacie w pewną sobotę była awantura gdy karmiłam psy i pewna pani stwierdziła, że jest wykształcona :ryk: .... no i dowiedziałam się, że w poniedziałek do szeryfa do urzedu przyszła delegacja ludziów ze skarga na mnie - skarga na piśmie oczywiście- że :ryk: podrzucam a potem karmie psy na polu :ryk: 8O

.... podobno też złozono doniesienie do prokuratury o podobnej treści ..... jestem dzielna, nie wyprowadzam sie na Madagaskar tylko postawiłam duuuuużą skarbonkę na prawnika i czekam na wezwanie :mrgreen:

.... w sobote psy nakarmione, ten mały wciąż nie daje sie dotykać poza czubek nosa ..... mówiłam szeryfowi, że potzrebuje czasu aby go znów obłaskawić, mięcho zostawione dziewczynce - może jej uda się szybciej niz mnie bo częściej bedzie mu podrzucać coś dobrego .....

... to tyle z linii frontu :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon lip 29, 2013 21:47 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

UWAGA :!: :!:

Masza znów w lecznicy, wyjęcie implantów plus sterylka plus szpitalik

bardzo proszę o pomoc w doprowadzeniu tej sprawy do końca

na koncie Maszy było trochę ponad 200 zł, dług był 300, zapłaciłam go--resztę dałam od siebie, obecnie startujemy od zera zł i pojawiła się już pierwsza wpłata

Alienor--50 zł

Bardzo dziękuję Marzenko
jo.anna

Post » Wto lip 30, 2013 13:09 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

szkoda, że nikt już tu nie zagląda :(
jo.anna

Post » Wto lip 30, 2013 13:11 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 30, 2013 13:32 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Zaglądają tylko nie piszą bo się nosem podpierają :( .
Za Maszeńkę :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto lip 30, 2013 15:05 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

... no to mamy "drobny kryzys" :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto lip 30, 2013 15:58 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

... :?:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 30, 2013 19:08 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Kinnia pisze:... no to mamy "drobny kryzys" :twisted:

Gosia, jeszcze jest provident, łonga com i ten no...zapomniałam :D
jo.anna

Post » Czw sie 01, 2013 15:33 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Co słychać u Maszeńki?

Alienor

Post » Czw sie 01, 2013 18:29 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Maszeńka w szpitaliku, miałam tam dziś jechać, ale coś mi wyskoczyło i nie dałam rady, jutro raczej też odpada

prawdę mówiąc z pustym kontem wcale mi się tam nie spieszy

ale wiem, że oba zabiegi ( na łapę i sterylkę ) się już odbyły i sunia czuje się bardzo dobrze
jo.anna

Post » Czw sie 01, 2013 23:14 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

ten wątek powinien być do zamknięcia
jo.anna

Post » Pt sie 02, 2013 6:30 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Aniu, ale to jest szansa na zebranie choćby kilku zeta na poczet tego długu u weta :? . Chyba że na dogo kontynuacja będzie dla fanów i pomocników Maszy.

Alienor

Post » Pt sie 02, 2013 10:14 Re: Masza w klinice - kolejna operacja ... od s. 18

Ania spokojnie...... Dziewczyny podbijajcie wat i fb .... Jestem poza netem korzystam z grzecznosci teraz .... Moze coś ruszymy ..... Wspólnie oczywiście....
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]