Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 12, 2013 11:47 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-nagrody czekają- proszę o adre

Klub Ślepaczkowy pisze:Brakuje nam jeszcze adresu BożenyzWiśniewa- Bożenko proszę o przesłanie go na pw jerzykowka, dziekuję

Mam już, mam :oops: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 12, 2013 12:17 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-nagrody czekają- proszę o adre

jerzykowka pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze:Brakuje nam jeszcze adresu BożenyzWiśniewa- Bożenko proszę o przesłanie go na pw jerzykowka, dziekuję

Mam już, mam :oops: :D
\

Nio, to wsio gra :ok: , ja postaram się nagrody pocieszenia wysłać dzisiaj,póki Parys wszytskich nie pokradnie :evil: , mogę tylko jeszcze pokazać pogladowe zdjecia nagród głównych made in ewexoxo, która ma prawdziwy talent do takich cudeniek :D
Zobaczymy na bazarku za jakiś czas nagrody przekazane , a teraz chciałabym zachęcić nimi do brania udziału w kolejnych konkursach :wink:

romiar legowiska normalny, to model -Niki-ciut za duży :mrgreen:
ObrazekObrazek

a tu model mieszczący sie w normach kocich -Parys-łobuziak :lol:
Obrazek

a tutaj poddupniczki -na jednym Mała Lady, drugi na górze

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/811/tdec.jpg/]Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 15, 2013 15:49 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

melduję,że dziś ostatni pakiet nagród pocieszenia zostaje wysłany :D
dziękujemy wszystkim pięknym futerkom za udział w konkursie :1luvu:

alessandra

Post » Pon lip 15, 2013 22:08 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

Przepraszam za nieobecność, dużo się ostatnio dzieje...

W ramach nadrabiania zaległości prezentuję nagrody:
1 miejsce (duuuuże, wygodne i miękkie legowisko):
Obrazek

2 miejsce (nieco mniejsze od pierwszego, ale równie wygodne i miękkie legowisko):
Obrazek

3 miejsce (koci poddupnik ciut inny niż na zdjęciu, bo zielono-zielony):
Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lip 16, 2013 9:39 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

Gapcio pięknie dziękuje za myszkę i karteczkę śliczną. Jest bardzo dumny. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lip 16, 2013 10:44 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

anita5 pisze:Gapcio pięknie dziękuje za myszkę i karteczkę śliczną. Jest bardzo dumny. :D

na zdrówko :D

a kolejny konkurs zbliża sie malutkimi kroczkami, wiec bądź czujna :wink:

alessandra

Post » Wto lip 16, 2013 13:37 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

Dziękuję ciociu Olu! Myszkę zabrałem Morelce, bo ona się paczyła na nią 8O A karteczkę mamusia mi zabrała, powiedziała, że będzie zakładką do książki, a że ja jestem niedouczony i nie czytam...
Migdałek
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 16, 2013 13:53 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

morelowa pisze:Dziękuję ciociu Olu! Myszkę zabrałem Morelce, bo ona się paczyła na nią 8O A karteczkę mamusia mi zabrała, powiedziała, że będzie zakładką do książki, a że ja jestem niedouczony i nie czytam...
Migdałek

Wiesz, Migdałku, Morelka jak to kobieta, co zobaczy to chciałaby mieć :mrgreen: trzeba jej wybaczyć, dlatego namów Mamcię, aby z aparatem fot. za Tobą chodziła, to wygraną w kolejnym konkursie podzielisz się z Morelką , aby krzywo na Ciebie nie patrzyła-bo z dziewczyną lepiej w zgodzie żyć , a na naukę nigdy za późno .Mały jesteś to czytać nie potrafisz,więc czasem Mamusia powinna Wam poczytać coś ładnego :wink: (byle nie Kafkę, bo futra uciekają :roll: :wink: )

alessandra

Post » Pon lip 22, 2013 7:51 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

Bąbel dziękuję za uroczą kartkę, smakołyki i myszate :1luvu: Za wyjątkiem smakołyków, resztą nagród jest skłonny dzielić z pozostałymi kotami ;)
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

Post » Pon lip 22, 2013 8:35 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

Dziękuję! Myszki dotarły :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 22, 2013 8:42 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

kiedy kolejny konkurs ,może wystartujemy z Lenką Srebrzanką :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 22, 2013 11:04 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

dorcia44 pisze:kiedy kolejny konkurs ,może wystartujemy z Lenką Srebrzanką :wink:

Dorotko :ok: :ok: :ok:

fotografuj malutką, bo pomysł chodzi mi po głowie :D juz ...blisko...coraz bliżej ... :wink:

wszystcy niuchali już myszki, czy pominęłam jakieś futerko? :oops:

alessandra

Post » Wto lip 30, 2013 9:14 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

no to czekamy ... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 30, 2013 9:42 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-teraz czekamy na nagrody;-)

BOZENAZWISNIEWA pisze:no to czekamy ... :wink:

Matko jedyna, Bożenko :oops: :oops: :oops:
Przepraszam, przesyłka zaległa w moim samochodzie, a ja na urlopie straciłam głowę i zupełnie zapomniałam ją wysłać - PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że mio wybaczysz i nie weźmiesz za złe. Obiecuję poprawę czyli wysyłkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 30, 2013 12:05 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-NOWY KONKURS str.11:-)

GŁOSUJEMY TUTAJ ZAPRASZAMY:

viewtopic.php?f=1&t=155703&p=10035559#p10035559

obiecaliśmy konkurs pod koniec sierpnia, zatem aby gołosłownym nie być w przed ostatnim dniu ogłaszam NOWY KONKURS ŚLEPACZKÓW
pod hasłem :

"ŚLEPACZEK I JEGO PRZYJACIEL"
przyjaciel rozumiany bardzo szeroko: ludź, pies, inny zwierz ( w tym TŻ :mrgreen: ), piła, micha, słowem wszystko, co nasz ślepaczek kocha ponad wszystko na świecie najbardziej :D

konkurs dedykowany jest objętemu specjalnym patronatem ślepaczków trójłapkowi KUBUSIOWI , który odszedł za TM [*]
ObrazekObrazek

Zasady konkursu:
aby wesprzeć nasze ślepiątka w potrzebie, tym razem prosimy o symboliczne 5 zł za zdjęcie, które ma wziąć udział w konkursie na konto
Fundacji Agapeanimali
ul. Jugosłowiańska 44F/30
60-149 Poznań
NIP: 779-23-05-114
BZWBK S.A. 27 ODDZIAŁ W POZNANIU
26 1090 1346 0000 0001 0666 4622
tytuł wpłaty "darowizna dla Ślepaczków " oraz nick

zdjęcie, może być z opisem, żarcikiem, wedle uznania fotografa :wink: proszę zamieścić w tym wątku -po zebraniu wszystkich, w nowym wątku ukażą się kandydaci i wzorem poprzednim odbędzie głosowanie

czas wstawiania zdjęć ,tj. do 18 sierpnia , jako że czas wakacyjny, dajmy szansę tym, którzy kanikuły zażywają :wink:

udział biorą wszelkie ślepaczki domowe, tymczasowe, pożyczone :wink:

nagrody:

I miejsce : szeleszczący tunel plus piórko do zabawy :D
II miejsce: rękawica do pielęgnacji sierści plus piórko do zabawy :D
III miejsce: żarełkowe serduszko 3 puszeczki cosma thai plus piórko do zabawy :D
Ostatnio edytowano Pon sie 19, 2013 11:46 przez Klub Ślepaczkowy, łącznie edytowano 7 razy
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

[poprzednia][następna]