5tyg Slepaczek-Dorcia44-potrzebna pomoc w leczeniu u drGarnc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 29, 2013 23:10 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

pewnie ze tak , tylko nie sztuka wziac i juz , trzeba jeszcze utrzymać i mieć czas , ja juz teraz ma "wojne" miedzy Rudzielcem-od Cioci Ewelinki właśnie wzięty , a Puszkiem Czarnuszkiem , obydwa się chcą przytulać na raz i warczą na siebie :twisted: A gdzie miejsce dla Szanownego Małżonka ? jak bedzie czarty kocur to On mnie chyba eksmituje :mrgreen:

AnusiaKatowice

Od: Pt lis 04, 2011 0:05

Post » Pon lip 29, 2013 23:13 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

AnusiaKatowice pisze:pewnie ze tak , tylko nie sztuka wziac i juz , trzeba jeszcze utrzymać i mieć czas , ja juz teraz ma "wojne" miedzy Rudzielcem-od Cioci Ewelinki właśnie wzięty , a Puszkiem Czarnuszkiem , obydwa się chcą przytulać na raz i warczą na siebie :twisted: A gdzie miejsce dla Szanownego Małżonka ? jak bedzie czarty kocur to On mnie chyba eksmituje :mrgreen:

heheh, wiem co masz na myśli, u mnie czwarty pojawił się bo tak wyszło, ale nie żałuję

oj ciekawie było i w sumie do tej pory jest, ciekawie ;)
jo.anna

Post » Pon lip 29, 2013 23:27 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

no i do tego jeszcze dośc istotna sprawa ze wszystkie moje kocury były zdrowe , tz nie obylo sie bez drobnych problemow typu grzybica uszu , Białasek miał tyle pchłów ze jest biały a jak czarny wyglądał , Rudik złamał tylną łapkę- to juz wiekszy problem , ale ogolnie takie malenstwo chore to naprawdę wymaga czasu a nam go notorycznie brak :(

AnusiaKatowice

Post » Wto lip 30, 2013 7:27 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

siedmiopaki też bywają :twisted: + 2 tymczasy kocie i 5 psic +1 tymczas .....dlatego napisałam o lepszym dt .
ale jeżeli nie ma innej opcji zabieram oba ,tylko proszę napiszcie konkretnie kiedy dzieciaki do mnie przyjadą ,a ja już umówię wizytę u dr. Garncarza.
Wydaje mi się patrząc na czarnulka oczka że czas tu bardzo nagli :cry: Syjamiątko ma lepsze oczka ,aczkolwiek tu też warto pognać do specjalisty ,niech jeszcze on się wypowie.
Lenka która po usunięciu obu gałek ocznych tak się rozkręciła że dzisiejszej nocy zwyczajnie zamknęłam ją do transportera ,nie można szaleć dzień i noc :crying: :wink: zamknęłam ją po 2 ...już nie wytrzymałam ,a mała nadrabia czas kiedy bolało ,kiedy był abażur .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 30, 2013 7:57 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

dorcia44 pisze:siedmiopaki też bywają :twisted: + 2 tymczasy kocie i 5 psic +1 tymczas .....dlatego napisałam o lepszym dt .
ale jeżeli nie ma innej opcji zabieram oba ,tylko proszę napiszcie konkretnie kiedy dzieciaki do mnie przyjadą ,a ja już umówię wizytę u dr. Garncarza.
Wydaje mi się patrząc na czarnulka oczka że czas tu bardzo nagli :cry: Syjamiątko ma lepsze oczka ,aczkolwiek tu też warto pognać do specjalisty ,niech jeszcze on się wypowie.
Lenka która po usunięciu obu gałek ocznych tak się rozkręciła że dzisiejszej nocy zwyczajnie zamknęłam ją do transportera ,nie można szaleć dzień i noc :crying: :wink: zamknęłam ją po 2 ...już nie wytrzymałam ,a mała nadrabia czas kiedy bolało ,kiedy był abażur .

Dorota, wrzuciłam info na wątek transportowy , a jak nie to sama je pprzywiozę wszystko mi sie chrzani poszedł jakiś pasek w aucie mam nadzieję że naprawie w tym tyg nawet nie mam jak jechać po małe do kAtowic do weta ale i tak jechalabym pociągiem u CZarnuszka odchodzi rogówka drugie oczko zapadniete , jutro bede wiedziala co i jak
agula76

Post » Wto lip 30, 2013 10:20 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

:ok: :ok: za maluchy :ok: :ok:
Niestety choćby się chciało dać DT, to jest kwestia tego, że mieszkanie nie z gumy :( . Ale do leczenia maluszków sie dołożę.

:oops: Edit: gapiostwo
Ostatnio edytowano Wto lip 30, 2013 15:01 przez Alienor, łącznie edytowano 1 raz
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 30, 2013 12:30 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Bazarek na maleństwa: viewtopic.php?f=20&t=155194

Proszę o reklamowanie, rozsyłanie, zapraszanie ;)
Moje psie szczęście ['] zastąpiły kocie-psocie
Obrazek Obrazek Obrazek

Iza i Manio

Od: Czw lip 26, 2012 14:27

Post » Wto lip 30, 2013 12:59 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Dopiero teraz trafiłam na wątek. Agula76 byłaś osobiście zawieść kotki do lecznicy? Byłam akurat wtedy z malutkim rudzielcem w poczekalni.

Jeżeli nie znajdzie się transport, mogę zawieść malce pociągiem, jednak niestety dopiero z końcem przyszłego tygodnia.

Alyss

Od: Czw wrz 06, 2012 19:01

Post » Wto lip 30, 2013 14:49 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Agula76, można jakieś namiary podac na fb , gdyby ktos zechciał adoptować maluszka-tel.np.?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lip 30, 2013 19:44 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Iza i Manio pisze:Bazarek na maleństwa: viewtopic.php?f=20&t=155194

Proszę o reklamowanie, rozsyłanie, zapraszanie ;)

dzięki Iza :1luvu:

pieniążki już będą na leczenie w DT

Marzenka- Ty masz sama tyle swoich problemów - dzięki ,że zawsze jesteś- dałas DT Larze ,sory ale chyba wczoraj miałam zły dzień trochę swoich problemów i przytłacza mnie to wszystko

Info z dziś- jedna syjamka -ta z najlepszymi oczkami trafiła dziś do DT - Pani Dr zna domek , zapewnia ,ze sprawdzony

Czarnuszek w tym tyg nie może opuscic lecznicy ma zapalenie oskrzeli , wiec transport przesunie się na przyszły tydzień, upał , podróż pociągiem , Pani DR odradza

Dorota oczywiście Ci wcześniej dam znac kiedy kociaki dotra do Ciebie

Alessandra -dzięki za podpowiedz oczywiście podam
agula76

Post » Wto lip 30, 2013 22:23 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Ja bylam dzis zobaczyc maluszka , obraz nedzy i rozpaczy :( Nie rozumiem jak mozna kotka doprowadzic do takiego stanu , co za ludzie :evil:

AnusiaKatowice

Post » Śro lip 31, 2013 19:35 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Zdjęcie sprzed kilku dni, kiedy jeszcze były wszystkie trzy.

Poobiednia siesta
Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro lip 31, 2013 21:05 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

czarnuszek najmniejszy :cry: oby tylko udało się je uratować :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 31, 2013 23:15 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

sytuacja krytyczna

każdego znas to może spotkać

viewtopic.php?f=1&t=155265
agula76

Post » Pon sie 05, 2013 15:11 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

wątek trochę podupadł , mam trochę problemów, ech ...

Druga syjamka -dziewczynka trafia do DT , znanego Pani wet, będzie dalej kontynuacja leczenia u Pani Dr

Czarnuszek trafia do Doroty (dorcia44) - dziękuję , i tam już dalej kontynuacja leczenia u Dr Garncarza

Wszelkie wpłaty na Czarnuszka ,osoby, które chcą wepsrzec go w leczeniu u DR Garncarza , proszę kierowac już do Doroty a nie na lecznice - nr konta a pw

zamieszczę dokładny wykaz osob wplacajacych do weta i rachunek za leczenie ,szpitalik 4 ślepków, czekam na listę

Czarnuzek dziś będzie u mnie , jutro z samego rana zabiarana przez slapcio- dziękuję do Wawy , tam odebrny przez Dorcie

czy jest ktoś z Wawy kto mogłby odebrać koteczka z Konstancin i zawieźć do Dorci - nie ma transportu:(

te oczka musza być teraz leczone uDr Garncarza

Obrazek
agula76

[poprzednia][następna]