Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnusiaKatowice pisze:pewnie ze tak , tylko nie sztuka wziac i juz , trzeba jeszcze utrzymać i mieć czas , ja juz teraz ma "wojne" miedzy Rudzielcem-od Cioci Ewelinki właśnie wzięty , a Puszkiem Czarnuszkiem , obydwa się chcą przytulać na raz i warczą na siebieA gdzie miejsce dla Szanownego Małżonka ? jak bedzie czarty kocur to On mnie chyba eksmituje
dorcia44 pisze:siedmiopaki też bywają+ 2 tymczasy kocie i 5 psic +1 tymczas .....dlatego napisałam o lepszym dt .
ale jeżeli nie ma innej opcji zabieram oba ,tylko proszę napiszcie konkretnie kiedy dzieciaki do mnie przyjadą ,a ja już umówię wizytę u dr. Garncarza.
Wydaje mi się patrząc na czarnulka oczka że czas tu bardzo nagliSyjamiątko ma lepsze oczka ,aczkolwiek tu też warto pognać do specjalisty ,niech jeszcze on się wypowie.
Lenka która po usunięciu obu gałek ocznych tak się rozkręciła że dzisiejszej nocy zwyczajnie zamknęłam ją do transportera ,nie można szaleć dzień i noc![]()
zamknęłam ją po 2 ...już nie wytrzymałam ,a mała nadrabia czas kiedy bolało ,kiedy był abażur .
Iza i Manio pisze:Bazarek na maleństwa: viewtopic.php?f=20&t=155194
Proszę o reklamowanie, rozsyłanie, zapraszanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 34 gości