Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 24, 2013 11:11 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.63 Kubuś odszedł za TM [*]

lidka02 pisze:Jeżeli nie dacie rady nie musicie mi nic wysyłać , dajcie komuś bardziej co będzie tego potrzebował ....Nie wiem czy pisałam bo już się gubie karma dla Lenki doszła dziękuje ;)

Lidziu, na razie niczego nie zmieniamy- skontaktujemy sie z Fundacja jak stoimy na dzisiaj i pomyślimy jak najlepiej rozdysponować pieniażki, aby nikt nie ucierpiał, poza tym cokolwiek by nie było, akurat Twojej odmowy nie przyjmujemy-wszyscy wiemy dlaczego , a jesli ktoś ma wątpliwości to zapraszam do mnie na priv 8) :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 24, 2013 16:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.63 Kubuś odszedł za TM [*]

maluszki będą miał fb , poproszę ,aby u nas były takze podwiewszone, proszę, kto moze udostepniajcie na fb- link na pewno będzie na watku, który agula76 wstawiła powyżej

alessandra

Post » Śro lip 24, 2013 16:45 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

i chociaż jedna wspaniała wiadomość :D :

lula11 pisze:Na razie cichutko tutaj piszę - BUSIA OD WCZORAJ MA DOM - nie zapeszajmy , nic na razie konkretnego nie wiem, bo to pan doktor załatwiał.
Busia trafiła do domu z kotkiem zupełnie ślepym, mieszkają w Szczecinie. Pani jest klientką tej lecznicy, przychodzi ze swoim kocurkiem właśnie do tej lecznicy. I znowu nie zdążyłam się pożegnać z Busią tak samo jak z Milą. Trzmaj się malutka oby to był już twój dom na zawsze :)

Busieńko, szczęścia w nowym, wspaniałym domku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro lip 24, 2013 21:24 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Kochane dziewczyny, melduję się na chwilkę i przepraszam za moją notoryczną nieobecność. Niestety (albo na szczęście) pochłania mnie całkowicie nowa praca, stąd brak czasu na cokolwiek innego :roll: Sprawy Ja Pacze Sercem są pilnowane przez 2 administratorów, jak mam możliwość zaglądam, odpisuję na maile, choć nie jest to tak jak bym chciała...
Liczę że wkrótce sytuacja ustabilizuje się i ogarnę się ze wszystkim na tyle, aby móc w pełni zając się wszystkim. Proszę Was o wyrozumiałość w najbliższym czasie.

PS.Wszelkie sprawy dotyczące udostępniania ślepaczków proszę kierujcie bezpośrednio na FB przez wysłanie wiadomości lub wrzucenie informacji a ślepaczku do adopcji na tablicę naszego profilu. Jeżeli nie będzie mnie przy internecie, pozostali administratorzy udostępnią taką informację.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw lip 25, 2013 10:27 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

ewexoxo pisze:
PS.Wszelkie sprawy dotyczące udostępniania ślepaczków proszę kierujcie bezpośrednio na FB przez wysłanie wiadomości lub wrzucenie informacji a ślepaczku do adopcji na tablicę naszego profilu. Jeżeli nie będzie mnie przy internecie, pozostali administratorzy udostępnią taką informację.

o właśnie o taką instrukcję mi chodziło, bo nijak nie miałam pojęcia jak to działa-dzięki Ewelina, trzymaj sie w pracy ten miesiac jest najwazniejszy :ok:

alessandra

Post » Czw lip 25, 2013 15:14 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

aktualna lipcowa lista pomocowa:

Mały u Tomka w Warszawie- leczenie/zabieg usuniecia oczka-scedowana pomoc na inne ślepaczki -dziękujemy :1luvu:

1.Lenka Obrazek
u dorci44 i w Warszawie- zabieg usuniecia oczka

Klimek u Nas Troje w Krakowie- leczenie-scedowana pomoc na inne kotki dziekujemy :1luvu:

2.Julia Obrazek
u lidki02-zabieg usuniecia oczka

3.Romeo Obrazek
u lidki02- zabieg usuniecia oczka

4. Gucio Obrazek
pod opieką kotiki-zabieg /leczenie

5.Mały z Gaju Obrazek
pod opieką wiiwii-zabieg usunięcia oczka[/quote]

kochani, na dzień dzisiejszy zestawiajac wpływy do wczoraj 295zł oraz nadwyżkę pozostałą z czerwca 394zł jesteśmy w stanie wesprzeć wszystkich lipcowych beneficjentów :D :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw lip 25, 2013 15:23 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Z bazarku 15 zl będzie jeszcze w lipcu.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lip 25, 2013 15:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

jaaana pisze:Z bazarku 15 zl będzie jeszcze w lipcu.

jaaana, dziecko drogie, jesteś znów w akcji :D -super i mam nadzieję,że jeszcze może jakies wpływy będą :ok:

alessandra

Post » Czw lip 25, 2013 15:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

alessandra pisze:
jaaana pisze:Z bazarku 15 zl będzie jeszcze w lipcu.

jaaana, dziecko drogie, jesteś znów w akcji :D -super i mam nadzieję,że jeszcze może jakies wpływy będą :ok:

"Nie masz, nie masz nadzieje" - że Kochanowskiego zacytuję :(
nie wiem, co by się sprzedawało.

jaaana

Post » Czw lip 25, 2013 16:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

jaaana pisze:nie wiem, co by się sprzedawało.

spróbujcie zrobić to co my (Afn Kraków) czyli na fb fun page ze stałym kiermaszem na nasze koty, na ja pacze sercem jest dużo osób może by dołączyły do czegoś takiego i kupowały?

Jeśli będziecie chcieli w celach poglądowych podam linka do naszego FB bazarku, ale nie chcę żeby ktoś to odebrał jako reklamę
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw lip 25, 2013 16:11 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

katgral pisze:

spróbujcie zrobić to co my (Afn Kraków) czyli na fb fun page ze stałym kiermaszem na nasze koty, na ja pacze sercem jest dużo osób może by dołączyły do czegoś takiego i kupowały?

Jeśli będziecie chcieli w celach poglądowych podam linka do naszego FB bazarku, ale nie chcę żeby ktoś to odebrał jako reklamę

Poproszę

jaaana

Post » Czw lip 25, 2013 21:59 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

jaaana pisze:
katgral pisze:

Poproszę

Proszę uprzejmie https://www.facebook.com/WielkiKiermaszRzeczyWszelakich

generalnie wprowadziliśmy albumy tematyczne, tam umieszczamy zdjęcia , każde zdjęcie ma opis, licytuje lub kupuje się w komentarzach pod zdjęciem

Na naszym kiermaszu jest 187 osób i kupują to jakby zrobić coś takiego dla prawie 3000 fanów ja pacze to...........:) sama dołączę bardzo chętnie :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lip 29, 2013 12:59 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

aktualna lipcowa lista pomocowa:

Mały u Tomka w Warszawie- leczenie/zabieg usuniecia oczka-scedowana pomoc na inne ślepaczki -dziękujemy :1luvu:

1.Lenka Obrazek
u dorci44 i w Warszawie- zabieg usuniecia oczka

Klimek u Nas Troje w Krakowie- leczenie-scedowana pomoc na inne kotki dziekujemy : 1luvu:

2.Julia Obrazek
u lidki02-zabieg usuniecia oczka

3.Romeo Obrazek
u lidki02- zabieg usuniecia oczka

4. Gucio Obrazek
pod opieką kotiki-zabieg /leczenie

5.Mały z Gaju Obrazek
pod opieką wiiwii-zabieg usunięcia oczka[/quote]

6. Mały czarnuszek Obrazek
dt dorcia44-leczenie/zabieg
wątek : viewtopic.php?f=1&t=155009

kochani, na dzień dzisiejszy zestawiajac wpływy lipcowe 405zł :1luvu: zł oraz nadwyżkę pozostałą z czerwca 394zł jesteśmy w stanie wesprzeć wszystkich lipcowych beneficjentów :D :ok:
Ostatnio edytowano Wto sie 06, 2013 11:48 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Wto lip 30, 2013 8:38 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.64 nowe maluchy :-(

Ale mały czarnuszek bidulek :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]