Spotkanie 18 września Katowice

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 08, 2004 14:24

Ja chyba jednak nie dam rady, siostra musi w sobotę rano do pracy iść robotników "popilnować" bo do końca września jeszcze w week-endy kończą jakieś prace remontowe i wytypowali ją do trzymania dyżuru bo mieszka zaraz obok przedszkola, w którym pracuje (do pracy ma nie więcej niż 3 minuty, musi tylko wyjść z bloku i przejść przez ulicę) i to się często na niej mści. Zatem ja zostałam wytypowana do kończenia tortu do południa, i jakieś tam jeszcze łatwiejsze prace "kuchenne" spadną na moje barki.
Nie wiem, jeszcze kombinuję, ale..................
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Śro wrz 08, 2004 15:17

Dziewczyny, nawet nie próbujcie!!! Macie znaleźć czas i być!
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Śro wrz 08, 2004 16:19

Kobity (Carmella i Sabianka) nie róbcie mi tego, no!
Jak ja samiusieńka dam se rade?
Jeszcze mnie kto porwie? :wink:
Obrazek

becik

Od: Czw cze 03, 2004 15:16

Post » Śro wrz 08, 2004 16:21

becik pisze:Kobity (Carmella i Sabianka) nie róbcie mi tego, no!
Jak ja samiusieńka dam se rade?
Jeszcze mnie kto porwie? :wink:

No, parę osób :wink: aż się rwie, zeby się Wami zaopiekować. przecież nam tego nie zrobicie!!!!
...

Padme

Post » Śro wrz 08, 2004 22:06 potrzebuję pomocy!!!!!!!

przepraszam za moje wtargnięcie...ale łapię się wszystkiego :( Poszukuję właśnie transportu dla kici którą adoptuję, z Gliwic ewentualnie z Katowic. Może ktoś będzie wracał i przejeżdżał przez Bydgoszcz :?: :?: :?: Mieszkam właśnie w Bydgoszczy i rozpaczliwie szukam jakiejs możliwości. Marzeniem byłoby zabrać się z kimś po Majusie i móc powrócić :( Może ktoś z was mógłby mi pomóc :?: :cry:
Arlet

Arleta

Od: Śro wrz 08, 2004 12:54

Post » Czw wrz 09, 2004 7:09

No dobra......... na 90% bede! Tyle tych studiow ominelam to tej jeden raz tez sie nic nie stanie. Tzn pojde sie z rana przywitac, a potem ich szybko pozegnam (wypada mi byc, po prostu wypada, bo kolezanki ze studiow poprzysylaly mi notatki, xerowki wykladow itd - nie moge ich olac, byloby to nie ladnie po prostu z mojej strony)

No i w zwiazku z tym bede jechac z BB (BECIK!! Kasia&smok tez jada z BB)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw wrz 09, 2004 9:32

carmella pisze:No dobra......... na 90% bede! Tyle tych studiow ominelam to tej jeden raz tez sie nic nie stanie. Tzn pojde sie z rana przywitac, a potem ich szybko pozegnam (wypada mi byc, po prostu wypada, bo kolezanki ze studiow poprzysylaly mi notatki, xerowki wykladow itd - nie moge ich olac, byloby to nie ladnie po prostu z mojej strony)

No i w zwiazku z tym bede jechac z BB (BECIK!! Kasia&smok tez jada z BB)

Bombastik! :D
To pewnie spotkamy się w BB.
Dam ci na pw moje namiary.
Obrazek

becik

Post » Czw wrz 09, 2004 13:01

O ktorej sie zacznie? Bo ja bede niestety dosc pozno chyba :roll:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Czw wrz 09, 2004 13:05

Padme pisze:Zadzwoniłam.
Od 15.30 (dla przyjezdnych, żeby się nie tułali) do oporu. Na ok. 30 osób.

Hasło Rokcafe (miau byłoby nie tego... :wink: ).
Obiecałam, że gdybyśmy się rozmyślili, to na tydzień przed uprzedzę.

No, ale przecież się nie rozmyślimy :lol:
...

Padme

Post » Czw wrz 09, 2004 13:50

A ja od poniedziałku zaczynam nową pracę i jeszcze nie wiem jak będą moje soboty wyglądały w takim układzie. Bo jeśli będę pracowała w sobotę to musiałabym po południu na tych urodzinach się pokazać, jeśli udałoby mi się to jakoś ominąć ale będę pracowała w sobotę to wtedy pewnikiem musiałabym jechać z pracy czyli z Rybnika do Katowic (nie mam pojęcia jak i czym bo nigdy tak nie jechałam, koleżanki na studiach jeździły pociągiem ale to jest grubo ponad godzina jazdy chyba, a z Jastrzębia do Katowic jadę 50min. w porywach do godziny - prywatnym przewoźnikiem bo peksem to i dłużej i drożej i w sobotę jakiś dziurawy rozkład jazdy na dodatek).
Mimo wszystko ciągle kombinuję, a póki co do Katowic znowu jutro muszę pojechać :roll:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Czw wrz 09, 2004 13:55

sabianka pisze:A ja od poniedziałku zaczynam nową pracę
Mimo wszystko ciągle kombinuję, :roll:

Gratuluję nowej pracki i kombinuj Sabianka zawzięcie :wink:
Obrazek

becik

Post » Pt wrz 10, 2004 8:37

sabianka pisze:A ja od poniedziałku zaczynam nową pracę i jeszcze nie wiem jak będą moje soboty wyglądały w takim układzie. Bo jeśli będę pracowała w sobotę to musiałabym po południu na tych urodzinach się pokazać, jeśli udałoby mi się to jakoś ominąć ale będę pracowała w sobotę to wtedy pewnikiem musiałabym jechać z pracy czyli z Rybnika do Katowic (nie mam pojęcia jak i czym bo nigdy tak nie jechałam, koleżanki na studiach jeździły pociągiem ale to jest grubo ponad godzina jazdy chyba, a z Jastrzębia do Katowic jadę 50min. w porywach do godziny - prywatnym przewoźnikiem bo peksem to i dłużej i drożej i w sobotę jakiś dziurawy rozkład jazdy na dodatek).
Mimo wszystko ciągle kombinuję, a póki co do Katowic znowu jutro muszę pojechać :roll:

Oj Sabianka ! prosze mi tu na Rybnik nie najezdzac!! Pociagi jezdza chyba regularnie - ja Katowice do tej pory omijalam skrupulatnie wiec nie wiem, ale sprawdz sobie rozklad na www.pkp.pl
Pociag jedzie 1godz i 20 min (oficjalnie)
Obrazek

carmella

Post » Pt wrz 10, 2004 8:51

No to mozecie mi jeszce powiedziec gdzie jest ta knajpa. Ja naprawdopodobniej pojade z kimks (tzn moze z Kasia i Becikiem), ale gdyby sie okazalo, ze jestem sama to gdzie ja mam bidulka isc??
Obrazek

carmella

Post » Pt wrz 10, 2004 11:13

carmella pisze:No to mozecie mi jeszce powiedziec gdzie jest ta knajpa. Ja naprawdopodobniej pojade z kimks (tzn moze z Kasia i Becikiem), ale gdyby sie okazalo, ze jestem sama to gdzie ja mam bidulka isc??

Nie bój żaby :wink: najwyżej będzie nas więcej - bidulek
Obrazek

becik

Post » Pt wrz 10, 2004 11:51

W tych pięknych okolicznościach przyrody – małe kotki, chore kotki itp. itd. – nie będę mogła przyjechać, nie wydolę finansowo – PKP to zdzierca i bandyta. Myślałam, ze zabiorę się z Carmellą, ale ona też się z kimś zabiera, więc nic z tego.
Przepraszam i proszę nie wykreślić. :placz:

-----

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

[poprzednia][następna]