spotkanie w krakowie ??

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 29, 2008 21:51

Niech jakaś dobra dusza przypomni mi o spotkaniu dzień/dwa wcześniej :| bo nie wyrabiam na zakrętach, ok?

Proszę :roll:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Czw maja 29, 2008 22:08

Bungo pisze:Się włóczą baby :evil:
No cóż, będzie kameralnie :wink:

urlopują, złociutka, urlopują :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 29, 2008 22:37

A co to jest URLOP 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw maja 29, 2008 22:41

Bungo pisze:A co to jest URLOP 8O

to jest 7 dni, na które raz na kilka lat udaje mi się wyrwać z Krakowa i zaraz pierwszego dnia popadam w czarna rozpacz mówiąc sobie: jasna cholera, jeszcze tylko 6 dni wolnego. I tak codziennie, zmniejszając liczbę dni o jeden :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 29, 2008 23:07

O wlasnie, co to jest urlop .... :/

ktos tu pisal, ze gdzie jest ta dobra kawa w Galerii Kolejowej ;-)) ???
bylam dzis wreszcie, kupilam sobie pewne barachelka agd, kolejne zawalidrogi - ale male ... i poszlam na kawe ale do Wenzla, bo nie moglam sobie przypomniec, o ktorym lokalu byla mowa ze kawa OK ...
i jakos nie zachwycila mnie kawa w tym Wenzlu.

na spotkanie sie pisze ale za 15 dni to ja nie wiem, co bedzie albo i nie
:)
Tweety, napadne Cie ...
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw maja 29, 2008 23:24

Zaglądam i cóż widzę? 8O

progect pisze:a 7-8 czerwca Kicorek będzie i też chętna :lol:
O! Szanowna mamusia ma rację jak zwykle 8)

7-8 czerwca pół stolycy zjeżdża się na kocią wystawę, w tym i ja z żółtym potfforkiem :twisted:
A ze mną biedna MariaD i jeszcze biedniejsza jej miaukunka, którą kosmitki pacyfikują :twisted:

Przyjedziemy już w piątek wieczorem, ale na pewno będziemy padnięte. W sobotę jednak powinnyśmy być w miarę zregenerowane i gotowe na towarzyskie spotkania przy trunkach ;)

Nie wiem tylko, co Maria na to :roll:

Aha, jakby co, to niech tubylcy wezmą pod uwagę, żeby się spotkać w jakims sensownym miejscu pod względem dojazdu. Szanowna moja powinowata skaskaNH wie, gdzie będziemy mieszkać i gdzie wystawiamy futra (futra przed balangą musimy odstawić do hotelu ;))

I oznakujcie się jakoś, plis, bo ja tylko aassiięę znam, jako byłą warszawiankę :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt maja 30, 2008 8:20

Powinowata sie melduje :smokin:
Co do soboty rano, to jestem zwarta i gotowa, żeby Was pilotowac 8) Przy okazji zobaczę futerka :)

Kicorek, a o której mniej więcej odstawiacie futra do hotelu? Czytalam tez, ze macie jakas impreze dla uczestnikow wystawy - nie wybierasz sie?

Co do lokalizacji knajpki, to myśle, ze spokojnie można gdzies w Rynku (najlepiej okolice Florianskiej, Szpitalnej, Malego Rynku, zeby blisko bylo), bo z dworca macie pozniej autobus 129, a z niego juz doslownie dwa kroki do hotelu ;)

P.s. Może Szanowna Mamusia ma jakiś pomysł na lokal?

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt maja 30, 2008 12:31

Kicorek pisze:(...)A ze mną biedna MariaD i jeszcze biedniejsza jej miaukunka, którą kosmitki pacyfikują :twisted:

Coś mnie tknęło by tu zajrzeć... :twisted:

Kicorek pisze:Przyjedziemy już w piątek wieczorem, ale na pewno będziemy padnięte. W sobotę jednak powinnyśmy być w miarę zregenerowane i gotowe na towarzyskie spotkania przy trunkach ;)

Nie wiem tylko, co Maria na to :roll:

Maria na to jak na lato. :) Co prawda mam zamiar spotkać się ze znajomymi, ale moge się spotkać na spotkaniu. :D

A, żadnymi autobusami w nocy po Kraku szlajać się nie będę, chyba że w obstawie. Mając smutne doświadczenie z jazdą komunikacją miejską w Gdańsku, kiedy to jeździłam autobusami w kółko przez godzinę, nie mogąc trafić na właściwy kierunek - sama z dobrej woli do autobusu w nieznanym mi mieście nie wsiadam! Howgh! :P
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt maja 30, 2008 13:12

Świetnie! Ja piję, ty nas odstawiasz do domciu :P

skaskaNH pisze:Kicorek, a o której mniej więcej odstawiacie futra do hotelu? Czytalam tez, ze macie jakas impreze dla uczestnikow wystawy - nie wybierasz sie?
Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościami :twisted:

Futra odstawiamy po wystawie, czyli jakoś wczesnym wieczorkiem 8)

Kicorek

Post » Pt maja 30, 2008 15:03

To jeszcze powiedzcie, czy chcecie coś jeśc czy tylko pic?

I gdzie ten hotel?

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Pt maja 30, 2008 15:23

O, teściowa! Jak miło :mrgreen:

Pewnie po dniu pełnym emocji coś wrzucimy na ruszt... (tylko nie zawleczcie nas do jakiejś luksusowej restauracji, bo to dla mnie za wysokie progi :twisted: )

A gdzie hotel, to ja nie mam pojęcia :oops:

Kicorek

Post » Pt maja 30, 2008 15:29

a adres znasz, synowo?

Bo moze coś w poblizu hotelu by się wymyśliło?

A jak w Rynku to może u Maryny? To w Pasażu Bielaka jest, mają ogrodek na rynku a w pasażu też ogrodek i salę, kameralnie jest izarcie bardzo dobre, ceny chyba też przystępne, ale tego to już na 100% nie wiem, gościem zawsze byłam :wink:

progect

Post » Pt maja 30, 2008 15:53

progect ceny w kraku dla warszafki zawsze sa niskie ;)

Ogolnie to moge robic za znak rozpoznawczy :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt maja 30, 2008 16:55

O, Mamusia dobrze wymyslila z Małym Rynkiem 8)

Co do hotelu, to nie wiem, czy Szanowna Powinowata chce, zeby ujawniac, wiec ulicy nie napisze, ale to okolice 29 Listopada ;)

P.s. Mario D. - tym autobusem naprawde jest blisko, ale jakby co, to i taksowka nie powina wyjsc drogo ;)

Kicorek pisze:Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościami
O, przyległościom sie miło zrobiło ;)
P.s. Namów Teściową, niech synów w końcu zabierze, pasowało by w końcu zobaczyć, kogo wzięłyśmy w pakiecie z teściową :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt maja 30, 2008 17:00

skaskaNH pisze:O, Mamusia dobrze wymyslila z Małym Rynkiem 8)

Co do hotelu, to nie wiem, czy Szanowna Powinowata chce, zeby ujawniac, wiec ulicy nie napisze, ale to okolice 29 Listopada ;)

P.s. Mario D. - tym autobusem naprawde jest blisko, ale jakby co, to i taksowka nie powina wyjsc drogo ;)

Kicorek pisze:Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościami
O, przyległościom sie miło zrobiło ;)
P.s. Namów Teściową, niech synów w końcu zabierze, pasowało by w końcu zobaczyć, kogo wzięłyśmy w pakiecie z teściową :mrgreen:

przeca my rodzina :roll:

progect

[poprzednia][następna]