Estraven pisze:Katy pisze:A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
Nie za bardzo
Tzn. jakbym chciała u nich być o 22.30 najpóźniej (mają małe dzieci) to o której musiałbym wyjechać z Sopotu?
Moderator: Estraven
Estraven pisze:Katy pisze:A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
Nie za bardzo
Katy pisze:Estraven pisze:Katy pisze:A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
Nie za bardzo
Tzn. jakbym chciała u nich być o 22.30 najpóźniej (mają małe dzieci) to o której musiałbym wyjechać z Sopotu?

Katy pisze:Gdańsk Chełm
eve69 pisze:Katy pisze:Gdańsk Chełm
publiczne srdodki transportu
na oko godzina
Katy pisze:Ja na 50 %
Tylko nie wiem jak będzie z tym chodzeniem po knajpach aż do Sopotu... Bo my z TŻ będziemy nocować u znajomych w Gdańsku i nie chciałabym wracać do nich o północy tylko wcześniej trochę, ok 22. A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
ani pisze:ja ?
Gata pisze:ani pisze:ja ?
Ani, widziałam, że w "Postach" wyraziłaś wątpliwość co do mobilnego charakteru imprezy. Zapewniam Cię, że przy mojej obecnej chorobie szybkie tempo marszu po prostu odpada. Więc jak nas porzucą po drodze, to we dwieNie przejmuj się i zabieraj ten znak zapytania.
A poza tym patrząc na kapryśną pogodę, sądzę, że możemy bardzo szybko zacumować w jakiejś knajpce
Gata pisze:Jasne, Ani - chodziło mi tylko o to, żebyś przypadkiem nie zrezygnowała TYLKO z powodu tego spaceru...
ElaKW pisze:proszę wpisać mnie na listę![]()
jak mnie choroba nie położy do łóżka do na pewno będę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość