Katowice-14 kwiecień-park chorzowski-str 24

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 12, 2010 18:18 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

wybieramy sie do Ciebie juz około 14ej-ups :wink:
kto ma ochotę pogadac o kotach i poznac nowy dom M_o-zapraszamy
to dolne tysiąclecie :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sie 12, 2010 18:23 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

Czekamy na Was od 13:30, bo może ktoś będzie chciał przyjechać wcześniej:) Adres zna Mała, ale chętnie podam na pw.

Nie mamy dzwonka, więc trzeba dzwonić telefonem albo krzyczeć pod balkonem (osiatkowany, na parterze) ;)))

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Nie sie 15, 2010 16:07 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

Spotkanie bardzo fajne,podział na podgrupy według mnie też :lol: propozycje spotów(i anty-spotów)reklamowych akcje sterylizacji po prostu wspaniałe :ryk: tylko cenzura :mrgreen:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw sie 19, 2010 10:46 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

Wyjazd robotniczo-integracyjny, 10-12 września, ośrodek Koral nad zalewem Nakło-Chechło

Wyjazd planowany już jakiś czas, dziś zarezerwowałem wstępnie domek na 9 osób na dwie doby - od piątku po południu (doba od 16) do niedzieli po południu (do 15).

Potrzebuję zgłoszenia wszystkich chętnych, bo jeżeli będzie nas więcej niż 9 to za dobę zamiast 110 zapłacimy 300. :twisted: I wtedy lepszym rozwiązaniem jest zarezerwowanie dwóch domków. ;-) Czas na zmianę rezerwacji mam do poniedziałku, więc w niedzielę w nocy upływa termin zgłaszania się.

Sam ośrodek nie powala urodą: http://koral.jasky.pl/koral/ Natomiast okolica bardzo sympatyczna - jeziorko, las, kolejka wąskotorowa, plaża nudystów tudzież inne atrakcje. ;-)

Jeżeli zbierze się nas do 9 osób koszt za dwie doby wyniesie 220zł, czyli przy maksymalnej obsadzie 24,5 na osobę + prąd i woda, których ceny są horrendalne (9,85/m3 woda, 0,89/KWh prąd - wiem od kuzyna, że za 8 osób na tydzień za media zapłacili coś koło 2 stów, więc będziemy musieli ostro oszczędzać :twisted:).
Jeżeli będzie nas więcej niż 9 zarezerwujemy dwa domki, wtedy cena wyniesie od 140zł za dobę (w zależności od tego ilu nas będzie i jakie domki weźmiemy). Jeżeli ktoś jest fanem sportów ekstremalnych i nie chce za dużo dopłacać istnieje opcja postawienia namiotu przy domku za cenę 10zł/doba. :twisted:

Wyjazd ma dwa cele - integrację poprzez kąpiele w jeziorze, spacery po lesie, jedzenie, picie i wszelkie inne harce oraz cel ambitniejszy - pracę na rzecz edukacji naszego społeczeństwa, która pewnie skończy się tak jak na parapetówce u M_o, czyli nijak, ale i tak wszyscy będą zadowoleni. 8)
Aha - potrzebujemy koniecznie kogoś z laptopem i dostępem do komórkowego internetu. 8)

Póki co pewnych chętnych jest dwójka - ja i Mała. ;-) Jak będzie nas więcej pod spodem powstanie lista. ;-)

Lista:
:arrow: siriwan
:arrow: Mała1
:arrow: Lola_
:arrow: tangerine1
Ostatnio edytowano Pt sie 20, 2010 20:28 przez siriwan, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Czw sie 19, 2010 11:24 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

To o tym laptopie z internetem było do mnie cooo?? heheheh :ryk:
Ja mogę zajechać na niedzielę, z prostej przyczyny - w sobotę jest ślub mojej Mamy.
Chyba że możesz przełożyc na tydzień póxniej np....???
W razie czego, gdyby nikogo innego nie było, laptopa pożyczę w Twoje ręce (jeśli zechcesz), jeśli nawet nie będę mogła być całe dwa dni ;)
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Czw sie 19, 2010 11:55 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

Kurcze, nie mam jeziora, ani lasu bardzo blisko. Ale na ogrodzie da się pożyć.
Tylko dojazd jest bez sensu i to 120 km.
Ale jakby co to poważnie mówię. Tylko, że dom przy ulicy i samochodów sporo jeździ:(
Ale za to spanie byloby gratisowe, tylko żarełko trzeba by załatwić. Możnanawet mleko prosto od krowy zalatwić. I atrakcja sobotnia - targ gzie mozna wszystko kupić:))

Muszę zrobić rachunek sumienia czy dam radę na tyle.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw sie 19, 2010 12:09 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

ojej a nie można zrobić tego tydzień później :twisted:
mnie jak zwykle ta data nie pasuje :evil:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw sie 19, 2010 19:53 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

Mishila pisze:Chyba że możesz przełożyc na tydzień póxniej np....???

bettysolo pisze:ojej a nie można zrobić tego tydzień później :twisted:
mnie jak zwykle ta data nie pasuje :evil:

Nie ma opcji, nie wiadomo czy tydzień później nie wypadnie akcja w SCC.

Mishila pisze:To o tym laptopie z internetem było do mnie cooo?? heheheh :ryk:

Nie no, wcale, skąd ten pomysł? :spin2: ;-)

Mishila pisze:W razie czego, gdyby nikogo innego nie było, laptopa pożyczę w Twoje ręce (jeśli zechcesz), jeśli nawet nie będę mogła być całe dwa dni ;)

Zobaczymy, dzięki za ofertę. ;-) A może miranda pojedzie z nami i weźmie swojego mini-laptopa? ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pt sie 20, 2010 11:56 Re: Katowice- spotkanko u M_o--14 sierpnia--zapraszamy:)

nie objać mi się tu, tak kombinujcie ,żeby choć na 1 noc wpaść, coooo
albo mozna tez rano przyjechać, wieczorem wracać, to blisko jest

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt sie 20, 2010 12:25 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

Pogadam z TŻ-tem, czy jakiś planów nie ma, bo to akurat jest następny weekend po skończeniu się jego urlopu. Wtedy to ja bym musiała do niego przyjechać.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sie 20, 2010 12:27 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

się dopisuję do listy :piwa:
tylko nie wiem jeszcze czy już w piątek dojadę czy w sobotę raniutko
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Pt sie 20, 2010 19:42 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

no to ja tez sie dopisuję :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pt sie 20, 2010 19:49 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

Qrczę ,zazdroszczę,bo mój wreszcie wyczekany /urlop kończy się aqrat nocą z 12 na 13.09.Tak to mam jako bezdzietna(kociczki obowiązku szkolnego nie mają)zwykle urlopujemy we wrześniu :twisted:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie sie 22, 2010 17:41 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

mamaja4 pisze:Qrczę ,zazdroszczę,bo mój wreszcie wyczekany /urlop kończy się aqrat nocą z 12 na 13.09.Tak to mam jako bezdzietna(kociczki obowiązku szkolnego nie mają)zwykle urlopujemy we wrześniu :twisted:

Mój miał się skończyć 12... ale skracam z powodu tego wyjazdu :mrgreen: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto sie 31, 2010 21:16 Re: Katowice- wyjazd wekendowy 10-12 wrzesnia

Kusząca propozycja ten wyjazd, czy nadal aktualna?
Pogoda wprawdzie nie rozpieszcza, ale może być ciekawie.
Zwłaszcza że ominęły mnie ostatnie 2 spotkania i zdjęcie grupowe.

A tak w ogóle, to co Wy tam zamierzacie robić przez 2 dni? ;o

pozdrawiam
Kli

Kli

Od: Wto lut 16, 2010 15:24

[poprzednia][następna]