Wystawa w Poznaniu - i spotkanie 23.11

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 23, 2002 15:20

ale super 8) :lol:
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Sob lis 23, 2002 20:47

no ico - jak tam???? Baluecie jeszcze :?: :lol: 8)
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Sob lis 23, 2002 21:31

Są już wyniki? Jak wypadła Freya? Skoro nie ma Durina to pewnie wygrała... :twisted:
blastar+durin
Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted
In one moment, would you capture it or just let it slip?

blastar

Od: Pt maja 31, 2002 9:50

Post » Sob lis 23, 2002 22:14

ja juz wrocilam :)
Cala reszta jeszcze najparwdopodobniej siedzi w knajpce :) Jak wychodzilismy z Tz'tem ( jay) to rozmowa wrzala na calego! :)
Kotki forumowiczow prezetowaly sie swietnie ( ale z jakim wynikiem nie wiem :) :oops: ) Freya slodkimi wielkimi ocztami spogladala z klatki, a Dracula odwrocil sie tylkiem i przysypial :) Cudenka :)
Jesli ktos z forumowiczow byl jeszcze z kotkiem prosze wybaczyc za pominiecie ale nie rozpoznalam :) :oops:

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob lis 23, 2002 22:19

no mi sie rowniez podobalo :) kotki byly super... az nie wiedzialbym na ktorego sie zdecydowac... jeden piekniejszy od drugiego... :) poza tym milo bylo poznac innych forumowiczow 8)
jay orazObrazek

jay

Od: Pon paź 21, 2002 18:25

Post » Nie lis 24, 2002 4:55

The party`s over. Właśnie wróciłem po obchodzie. Spotkanie było bogate w atrakcje 8) Dziękuję wyszystkim uczestnikom :!:

Na wystawie Dracula dał sędzinie po... części twarzowej. lrafal utrwalił to na video, więc będzie do obejrzenia. Brawa dla kocura :D

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Nie lis 24, 2002 10:00

No tak, teraz kocham Drakulę jeszcze bardziej ....
Cieszę się, że spotanie się udało :D
Czekam oczywiście na zdjęcia i filmik (mam nadzieję, że będzie na moje modemowe możliwości :? )
Obrazek
Obrazek

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Nie lis 24, 2002 11:09

ja wrocilam do domu o 2 ale juz sie wyspalam i czekam na zdjecia :D
Bylo suuuper :D
Ciesze sie ze was wszytskich moglam poznac, nie wiedzialam nawet ze niektore osoby sa taaakie sympatyczne :D

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Nie lis 24, 2002 11:20

Estraven pisze:Na wystawie Dracula dał sędzinie po... części twarzowej

Mam nadzieje, ze wygral dzieki temu? :wink: Zdecydowanie powinien :lol:

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Nie lis 24, 2002 12:48

Pewnie niestety nie :evil:
Jak jamniczka moich rodziców pokazała na zawarczała na sędzinę przy oględzinie zębów, ta stwierdziła, że jeste niezrównoważona psychicznie - ta jamniczka :wink: . No i było II miejsce :evil:
Może sędzina kotkowa jest rozsądniejsza i doceni indywidualność Draculi :wink:
Kinga & Obrazek - Dzidzia i Prot

kinga i dzidzia

Od: Wto lip 16, 2002 18:59

Post » Nie lis 24, 2002 13:25

Biedny, zestresowany Drakul.
Cieszę się, że się spotkanie udało i podwójnie żałuję, że nas nie było:-(

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie lis 24, 2002 13:39

a wszyscy uczestnicy widze nadal spia :lol:
tylko ja wstalam tak szybko :D
ale to dlatego ze zaraz wpadnie do mnie Lidiya z jay'em poznac kociaki :D
No nic bede czekac dalej na te fotki 8)

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Nie lis 24, 2002 14:47

no helooo, wlasnie niedawno wyprawilam w droge do domu Wimare wiec moge na chwile siasc i Wam poopowiadac.

Wystawa, hmm... kilka bardzo ladnych kociakow, wiele mi sie osobiscie nie podobalo (ale to jest moje subiektywne zdanie), ale ogolnie wrazenie nie za dobre. Strasznie mi bylo zal tych biednych stworkow, ktore byly albo obrazone, albo znudzone albo zestresowane ze musze siedziec w tych klatkach a mase osob je dotyka, wytyka palcami itp. Nigdy nie bylam zwolenniczka takich imprez i nadal nie zmienilam zdania. Ale przyznam ze Drakula, Freya i Nevada prezentowaly sie rewelacyjnie.

Po wystawie wybralismy sie do Dramatu na pyszne nalesniki a pozniej na dol do knajpki. Tam posiedzielismy kilka godzin przy piwku (ja zdecydowanie przy Pepsi), pogadalismy, posmialismy sie, poopowiadalismy o naszych kociambrach. Jakby nas ktos wtedy obserwowal i nie daj boze podsluchiwal to z pewnoscia pomyslalby ze niezle szurnieci jestesmy. Pozniej poszlysmy z Gata na zwiady gdzie w poblizu mozna potanczyc i w koncu zmienilismy lokal na Czarna Owce. Z Gata poszlysmy poszalec na dol, do sali tanecznej. Oczywiscie nawet wczesniej nie przyszlo mi do glowy ze pojdziemy na jakies balety wiec moj stroj nie byl specjalnie odpowiedni. Goraco mi bylo strasznie, ale nic, muza byla swietna i na prawde wybawilam sie. Od czasu do czasu zachodzilam na gore zeby sobie troche z ludziskami pogadac. Oczywiscie swintuchy nabijali sie ze mnie ze przychodzilam taka rozbawiona z dolu. I Irafal, nie wybacze Ci tej kamery..... :D . A propos Irafala, to czy wiecie ze on to tylko taka cicha woda jest!!!! Jak sie rozsiadl miedzy WiMaRa a Ella, taki zadowolony byl ze az strach!!!! Siedzial taki wcisniety "biedak", zreszta na pewno Estraven zamiesci to zdjecie na sieci.

Ok 1,00 stwierdzilismy ze zmieniamy lokal i wyladowalismy w domu rodzicow Irafala (rodzicom dal chyba na bilet do kina calodobowego). Oczywiscie nie dostalam obiecanej mi wczesniej rury (do tanczenia) ale coz, tak to juz jest z chlopami, najpierw cos obiecuja a potem....ech.

Zwalilysmy sie do domu z WiMaRa o 4,00 i ... wlasnie padlysmy jak kawki. Balam sie ze Masza nie da pospac rano WiMaRze ale o dziwo chyba wyczula sprawe i byla dosc spokojna (jak na Masze).

A tak w ogole to ciesze sie bardzo ze Was wszystkich poznalam, bawilam sie wysmienicie. Oby wiecej takich zlotow. Czekamy na zdjecia Estraven.
Star & Tomi Obrazek , MaszaObrazek i Gabrysia Obrazek

star

Od: Śro sie 21, 2002 10:42

Post » Nie lis 24, 2002 15:19

Są i zdjęcia (zapewne pierwsza porcja): http://koty.rokcafe.pl/spotkania/rynek.php

Podpisy dodam przy drugiej kawie.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Nie lis 24, 2002 15:24

Ale wam zazdroszczę. Mama nuczyła się juz kilkac. To juz cos!

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

[poprzednia][następna]