Krakowska wystawa:)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 02, 2002 18:51

Gratuluje nowego członka rodziny :D :D :D No i pisz, jak się między dwoma futrzastymi sprawy mają :?:

Kesi

Od: Wto lut 12, 2002 17:36

Post » Pon cze 03, 2002 8:33

w krakowie byłam wpadłam przed wystawę o 11.12 ale nikogo z plakietkami nie wypatrzyłysmy :cry:
niestety potem w tempie 160 na godzine wracałam do domu bo cos się dzieje z oczami mojej 3 miesięcznej kici :cry: :cry:
dzis gonimy na kliniki
boże żeby wyzdrowiała

tequila

Od: Czw maja 16, 2002 20:28

Post » Pon cze 03, 2002 8:35

mam nadzieję że następnym razem sie spotkamy :)

a propos czy wiecie coś na temat oczu u persa - tzn jej strasznie ropieją a zapalenia spojowek nie stwierdzono, az jej sie to przez nos wydostaje

tequila

Post » Pon cze 03, 2002 8:37

z rozpaczy po tych oczach to nawet nowy wątek założyłam :cry:

tequila

Post » Pon cze 03, 2002 11:33

Kochani!
I juz po krakowskiej wystawie, a było tak:
Denerwowałam sie okrutnie, jak przed randka w ciemno!!! TŻ mnie podwiózł, ale wchodzić nie chciał....
Oczywiście, jak zwykle byłam za wcześnie, więc najpierw odszukałam toalety - nerwy!!!!! - a nastepnie przez pomyłkę wpakowałam się bocznym wejściem bez biletu!
W końcu jednak zdecydowałam sie wyjść na umówione miejsce przed wejściem głównym i stałam tak, jak osiołek, uzbrojona w forumowa plakietkę. Z daleka rozpoznałam Kingę - córkę Lory - jakie to śliczne dziewczyny!!!!!!! Normalnie czyłam sie tak, jakbym znała je od lat! Postałyśmy trochę przed wejściem, po czym spoczęłyśmy przy stoliczku popijając kawkę i obgadując Was (ŻART!!!). Totalnie zatopiłyśmy się rozmowie, aż tu nagle patrzę, a tu jakies 2 kobitki z dziewczynkami stoją obok nas, wytykaja nas palcami i mówia do dzieci: "patrzcie, jakie baby z głupimi plakietkami!!!!!", zamurowało nas!!!!! Już miałam wstać i zaprezentować swój biceps, ale patrzę - Cumka!!!!! Patrzę lepiej - Mijo!!!!!!!!!!! Alez były całusy!!! Mijo przyjechała ze skrzypaczka Martą i jej przyjaciółką. Dziewczyny miały obłęd w oczach, koty, zwiedzanie miasta, Cumka biegała, jak oszalała z aparatem fotograficznym - wyobraźcie sobie, że żadnego zdjęcia nie mamy! - co chwilę się gubiłyśmy. Dołączyli do nas Olat z cudownym TŻ, Olat wpadła na pomyś zakupienia kociaka i tylko nie mogła sie zdecydować między orientalnym a syberyjskim. Potem smsem poinformowała mnie, że jednak ten słodki kocurek syberyjski - kot cudo!!!!!!! Było naprawde uroczo, w pewnym momencie Kinia zaczęła mówić do mnie "mamo", więc chyba naprawdę jesteśmy jedna wielka rodziną.
Koty były fantastyczne!!! Zakochałam sie jeszcze głębiej w Maincoonach i norwegach - ach ten rudy maincoon- 9 kg żywej wagi!!!!!
Lotra zauważyła tez kobietę, która wyglądała kropla w kroplę, jak jej kot perski!!!!!!!! Taka sama twarz!!!!
Fajnie było - rozstaliśmy się obiecując sobie kolejne spotkanie na piwku - Mijo - masz być przecież w Krakowie!!!!!!!!
Obładowane żwirkiem po promocyjnej cenie zapakowałyśmy sie do samochodu Lory, która wywiozła mnie gdzieś do Huty :twisted: :twisted: !!! :wink:
Było świetnie - szkoda, że Was wszystkich nie było!!!

Olat - pilnuj męża, bo jest ŚWIETNY!!!!!!!
Liv + Mafi
& Lewka za Tęczowym Mostem
Obrazek

Zapraszam do czytania i komentowania:
Mój blog: Rekin w Himalajach

Liv

Od: Pon lut 04, 2002 15:40

Post » Pon cze 03, 2002 11:41

Liv pisze:(...) Koty były fantastyczne!!! (...)

No tak :evil: , a mnie nie bylo :evil: , zawsze mnie omija najlepsze :x :cry:

Virge

Od: Wto lut 05, 2002 17:12

Post » Pon cze 03, 2002 11:44

Jadąc na ta wystawe powiedzialam do TŻ:
-Wiesz, jak ja tam wejdę, a tam będzie kilkaset cudnych kotów, to ja zgłupieję zupełnie!!!
-Tego sie właśnie boję - zamruczał pod nosem TŻ!
No i zgłupiałam!
Liv + Mafi
Obrazek

Liv

Post » Pon cze 03, 2002 11:54

straszne ze nie udalo nam sie spotkac :cry: :cry: :cry:
czy jest w planach spotkanie przy następnej wystawie ?????
w spopcie ????

tequila

Post » Pon cze 03, 2002 11:58

Witam wszystkich po przerwie chorobowej związanej z jednostronnym prawie paraliżem szyi :evil: . Cumka wie najlepej bo skazana byla przez długi czas na moje jęki i klątwy.
No więc byłyśmy w Krakowie, który kocham do bólu a juz parę lat w nim nie byłam. Latałyśmy z Cumką i zwiedzałyśmy i na wystawie byłyśmy. Wszystko jest tak dokładnie jak pisze Liv :D :D :D . Mało mialysmy czasu na to żeby sie nagadać z dziewczynami, czego bardzo żałuję bo Lora i Liv to kochane dziewczyny :D :D , ale program Wawel itp nas gonił, moje dziecie pierwszy raz Kraków widzialo. Potem dołaczyla Olat :D :D,. niestety nie doczekałyśmy z Cumką do momentu wyboru kociaka bo gnałyśmy dalej w miasto. Gratuluje ślicznego kocurka :D :D :D Byla Aneta S. ktora na nasz widok a my na jej (tzn ja i Cumka) ryknęłyśmy gromko bo nie wiedzialyśmy że będzie ze swoją Adelką. :D
Reasumując za malo bylo czasu :cry: .Ale nic to, mam w planach spokojny już wypad do Krakowa.
A koty byly niesamowite, szczególnie rudy kocur MCO mnie powalił, mlody 11 miesiecy a 8 kg wazy no i to spojrzenie.
Mijo
Obrazek

Mijo

Od: Wto lut 05, 2002 9:48

Post » Pon cze 03, 2002 12:03

Mijo to dusza człowiek!!!!!!!
Liv + Mafi
Obrazek

Liv

Post » Pon cze 03, 2002 12:37

Dziekuje za cieple slowa i komentarze. Rowniez za komplementy dotyczace mojego TZ ( hehe: ogolna opinia, jaka mozna wyciagnac z zamieszczonych tu uwag brzmialaby Olat- to nic, jej TZ- jest znacznie fajniejszy :? )
W kazdym badz razie zapraszam do watku sybiraczkowego. A od mojego TZ-ta przekazuje pozdrowienia i buziaczki dla Pań.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pon cze 03, 2002 12:54

Dziękujemy!!!! To Anioł, a nie facet!
Liv + Mafi
Obrazek

Liv

Post » Pon cze 03, 2002 13:05

no a ja byłam i w sobotę i w niedzielę po raz drugi :lol:
w sobotę udało mi się dotrzeć dopiero gdzieś koło 13.00.
tyle kotów na raz odebrało mi rozum.. udało mi się resztkami świadomości rozpoznać Cumkę,poznałam Olat. Mignęła mi w tłumie Mijo... no i było po mnie..
(nabyłam też duże ilości żwirku w promocyjnej cenie)
(plakietkę zapomniałam zabrać z domu)
(zrobiłam kilka zdjęć - trójce sybiraczków też, dlatego pytałam Olat,którego wzięła) :lol:
W niedzielę pojechałam po raz drugi i myślicie że nie zwariowałam? to jesteście w błędzie, po kilku minutach zapomniałam o bożym świecie...
nabyłam paczkę chrupek w promocyjnej cenie i piłeczkę obciągniętą futerkiem-niestety jedną (bijatyka w domu, musiałam ją schować)
:lol:
myślę że Best of the Show należy się LES e 23 09 !!!!
(wtajemniczeni wiedzą)

basia

Od: Czw mar 21, 2002 13:38

Post » Pon cze 03, 2002 13:07

A jak wypadł ten rudy maincoon olbrzym, ten 9kg?????
Liv + Mafi
Obrazek

Liv

Post » Pon cze 03, 2002 13:14

myślisz o tym młodym (niespełna rocznym)??

on przegrał w sobotę z własnym dziadkiem i to drogą losowania,ponieważ sędzia uznał, że obydwa są równorzędne
(no i ten dziadek dostał sobotnie Best of the Show)

wyników niedzielnych nie znam - tak długo nie byłam..

basia

Od: Czw mar 21, 2002 13:38

[poprzednia][następna]