Ktosiu, czy moglabym prosic o Twoj nr telefonu na pw? Tak na wszelki wypadek, gdybysmy sie zgubili
Moderator: Estraven
set pisze:No wlasnie tak celowalam, zebysmy mogli wrocic bez problemu, nawet lekko sie zataczajac![]()
Sasannka pisze:aaa... ja to mam pecha... Nie będzie mnie! Godzinę temu dowiedziałam się, że mam spotkanie juro na 16:00...
ktosia pisze:Sasannka pisze:aaa... ja to mam pecha... Nie będzie mnie! Godzinę temu dowiedziałam się, że mam spotkanie juro na 16:00...
No, ale ja watpie zeby spotkanie mialo sie skonczyc w godzine czy 2 a raczej do ncy trwac bedzie, wiec moze jednak zdazysz i dolaczysz pozniej po prostu...
Set, z tymi rybkami to kurcze, ciezko poza sezonem... Ja ogolnie tez jak rybki to nie restauracje tyko kupne swiezutkie samemu w domku robie
Ummm, mysle nad ta fajna restauracja... i zacmienie chyba mam jakies... ostatni to ja wogle nieprzytomna chodze... pewnie za godzine lub 2 mnie swieci to napisze
ktosia pisze:Aaaaa, we wspomnianym wczesniej "Macieju" daja calkiem smacznie jesc... ale rybek to tam raczej nie ma....
Jest tez takie miejsc przy plazy, od mola w lewo, zaraz za grand hotelem... u gory dyskoteka viva, na dile jest restauracyjka, kiedys nosila nazwe karczmy rybnej i calkiem dobrze dawali tam jesc... ale widzialam ostatnio ze juz zmienili nazwe w calosci na viva, wiec nia mam pojecia co sie teraz tam w tej restauracji dzieje.
pini1 pisze:jesli możemy przywieziemy puszeczke do zbiórki na sterylkikotów Mikołowskich
może uda sie cos pozbierac
na MOLO

set pisze:Poprosze jeszcze, jesli moge, namiary na jakas fajna restauracje w Sopocie - najlepiej z rybami. W razie czego mam restauracje w hotelu, ale moze jest cos lepszego w okolicy?
set pisze:Poprosze jeszcze, jesli moge, namiary na jakas fajna restauracje w Sopocie - najlepiej z rybami. W razie czego mam restauracje w hotelu, ale moze jest cos lepszego w okolicy?
eve69 pisze:...ale lepsze jedzonko- Wielki Blekit
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość