» Śro lip 13, 2016 18:32
Onkolog Śląsk
Witam,
Niestety stało się, mamy chłoniaka. I wiem jak trudno jest znaleźć onkologa na Śląsku. Dlatego ten wątek, chcę się podzielić tym, co ja już wiem. Oczywiście najlepszy w Polsce jest dr Hildebrand z Neovetu z Wrocławia. Niestety moje Szczęście źle znosi podróże. Dr Hildebrand rozpisał nam chemię i zaczął się problem gdzie znaleźć lecznicę na Śląsku, która poda chemię i będzie miała dostęp do leków onkologicznych. Odradzam po własnych doświadczeniach Fabisza i Stefanka w Chorzowie! Wszystkie negatywne opinie na ich temat potwierdzam. Jest lecznica w Jaworznie, która podaje chemię, niestety nie mają leków onkologicznych. Metodą prób i błędów wreszcie znaleźliśmy! Jest lecznica onkologiczna na Śląsku! Onkovet, Gliwice, ul. Tarnogórska 78/1, dr Dorota Mierzwa-Ćwik, 32 733-22-71. Jesteśmy już po wstępnej wizycie. Pani dr bardzo kompetentna, wszystko dokładnie tłumaczy, widać, że ma ogromną wiedzę. Jest po rocznym stażu w klinice onkologicznej w Wielkiej Brytanii. I najważniejsze ma dostęp do leków onkologicznych. Dodam, że jest też bardzo tanio. Będziemy się tu leczyć w konsultacji z dr Hildebrandem. Wierzę, że mój Filemon będzie wśród tych 15%, którym się uda z tego wyjść.
Obyście nigdy nie musieli korzystać z mojego wątku!