*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt kwi 11, 2014 13:35 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Podnoszę :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt kwi 18, 2014 19:59 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Cioteczki, pozwoliłam sobie zaprosić do nas opiekunów i kotka z tego wątku :arrow: viewtopic.php?f=13&t=161711&start=15

Kolorowych i Smacznych Świąt! Obrazek

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt kwi 18, 2014 20:20 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Żółty przyjechał do lecznicy z podejrzeniem starego złamania łapki. Dziś lekarz mnie powiadomił, że to nie złamanie a nowotwór kości.
Łapka będzie amputowana ale rokowania są bardzo ostrożne, wg weta 9/10 przypadków daje przerzuty.
Będziemy walczyć o kotka, dopóki walka będzie miała sens i nie przysporzy kotkowi większych cierpień.
Póki co, to kotkowi wrócił apetyt, więc nie będziemy mu odbierać tej szansy.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 18, 2014 20:50 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

mar9 pisze:Żółty przyjechał do lecznicy z podejrzeniem starego złamania łapki. Dziś lekarz mnie powiadomił, że to nie złamanie a nowotwór kości.
Łapka będzie amputowana ale rokowania są bardzo ostrożne, wg weta 9/10 przypadków daje przerzuty.
Będziemy walczyć o kotka, dopóki walka będzie miała sens i nie przysporzy kotkowi większych cierpień.

Witaj,

w takim razie ustal proszę jakie będą koszty związane z leczeniem nowotworu u Żółtego.

Dla przypomnienia dodam, że standardowa kwota wsparcia od funduszu wynosi 200 zł. Pieniądze najchętniej przelewamy na konto lecznicy, w której kot jest leczony. Kwotę należy rozliczyć rachunkiem od weta.
Obrazek

vega29

Post » Pt kwi 18, 2014 21:01 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:
mar9 pisze:Żółty przyjechał do lecznicy z podejrzeniem starego złamania łapki. Dziś lekarz mnie powiadomił, że to nie złamanie a nowotwór kości.

Witaj,

w takim razie ustal proszę jakie będą koszty związane z leczeniem nowotworu u Żółtego.

Dla przypomnienia dodam, że standardowa kwota wsparcia od funduszu wynosi 200 zł. Pieniądze najchętniej przelewamy na konto lecznicy, w której kot jest leczony. Kwotę należy rozliczyć rachunkiem od weta.

Na razie nie wiem jakie będą koszty, okaże się po operacji ( o ile do niej dojdzie).
Jeśli badania wykażą obecność przerzutów to amputacja raczej nie ma sensu.
Tak czy inaczej to jaka będzie wysokość rachunku okaże się potem a z lecznicą jestem umówiona, że nie muszę rachunku regulować od razu, mogę trochę później.
Jeśli Żółty dostanie Wasze wsparcie to lepiej, żeby ono poszło bezpośrednio na konto lecznicy ale póki co, to trzeba poczekać.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt kwi 18, 2014 21:06 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

W takim razie czekamy na dalsze wieści. Jak już będzie wiadomo jakie będą koszta, pisz śmiało.

Ja jestem za wsparciem Żółtego. Proszę o wyrażenie opinii pozostałe członkinie Funduszu.
Obrazek

vega29

Post » Pt kwi 18, 2014 21:09 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Moja opinia jest przychylna. A przy okazji...
Obrazek

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Pt kwi 18, 2014 21:10 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:W takim razie czekamy na dalsze wieści. Jak już będzie wiadomo jakie będą koszta, pisz śmiało.

Ja jestem za wsparciem Żółtego. Proszę o wyrażenie opinii pozostałe członkinie Funduszu.

Dzięki.
Sprawa nowotworu wyszła dzisiaj, więc to świeża sprawa.
Tak jak pisałam lecznica zgodziła się poczekać na zapłatę.
Nie pierwszy raz będę płacić należność z "poślizgiem" :oops: , cóż, tak bywa.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt kwi 18, 2014 21:28 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

mar9 pisze:Na razie nie wiem jakie będą koszty, okaże się po operacji ( o ile do niej dojdzie).

Mar9, fundusz pokrywa też koszty badań, niezbędnych przy chorobach onkologicznych, więc dołożymy się, nawet jeśli nie dojdzie do amputacji (oby doszło :ok: ).
Oczywiście jestem za wsparciem Żółtego.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt kwi 18, 2014 21:32 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

wiewiur pisze:
mar9 pisze:Na razie nie wiem jakie będą koszty, okaże się po operacji ( o ile do niej dojdzie).

Mar9, fundusz pokrywa też koszty badań, niezbędnych przy chorobach onkologicznych, więc dołożymy się, nawet jeśli nie dojdzie do amputacji (oby doszło :ok: ).
Oczywiście jestem za wsparciem Żółtego.

Po wszystkim poproszę weta o fakturę z dokładną rozpiską a Wy zdecydujecie, czy i ile wysłać na konto lecznicy.
Oczywiście z góry dziękuję, niezależnie od Waszej decyzji, czasem wsparcie psychiczne jest cenniejsze od kasy.
Póki co to proszę o kciuki za Żółtego.
Ostatnio edytowano Pt kwi 18, 2014 23:10 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt kwi 18, 2014 23:10 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Jestem za wsparciem Żółtego!
Trzymaj się bidoczku!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Sob kwi 19, 2014 12:51 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 19, 2014 18:07 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Obrazek[/quote]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 19, 2014 20:34 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

viewtopic.php?f=1&t=161746

czy ktoś jest w stanie dziewczynie coś doradzić?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]