CoToMa pisze:
Witam, ja od Walkirii.
Kicia czuje się dobrze, pojawiła się nowa zmiana na skórze, ale leczymy. Na szczęście histopatologia nie wykazała raka.
Niestety kotka będzie miała cały czas jakies problemy z eozynofilami, alemamy nadzieję, że damy radę.
Mamy kolejnego kota, dzisiaj miał zabieg w paszczy, jest podejrzenie zapalenia kości albo nowotworu.
Na razie ma usunięte zęby z kawałkiem kości i dostaje antybiotyk. Za tydzień do kontroli.
Mamy nadzieję, że to jednak nie nowotwór, w razie gdyby jednak, to się odezwę.
Dziękuje za chęć pomocy

Kotka Milka pisze:nie wiem czy to nowotwór-pies popuszcza mocz, poszlam do lecznicy zrobili usg wyszlo że nerki nie ładne,kreat i mocznik ponad norme,w pęcherzu moczowym zmiany-powiedzieli zapalenie pecherza lub rak (nie potrafia okreslic co to)
pobralam mocz chochla
po odwirowaniu dali pod mikroskop wyszly bakterie w moczu i waleczki nerkowe-podali przez miesiac furagin
przy powtornym badaniu bakterii brak
pobralam 2 razy mocz i zanioslam do ludzkiego labu na posiew tez negatywny
nie wiem czy to oznacza ze to nie zapalenie tylko nowotwor jak cos jest w pecherzu?
na inna diagnostyke w wad nie mam szans a ze by pojechac gdzie indziej nie mam pieniedzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości