dlaczego forum chodzi tak wolno?
Zanim coś się otworzy czy wyśle, upływa strasznie dużo czasu ....
I to nie jest kwestia rodzaji dostępu do netu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kota7 pisze:Rafale, wiem, czemu nie chcesz przyjąć pomocy forumowiczów (finansowej), ale może jednak? Z zastrzeżeniem wypisanym wołami na czerwono, że płącący nie będą traktowani inaczej, niż ci, którzy się nie dokładają.
Proszę, rozważ to jeszcze.
zutor pisze:jestem za jeżeli chodzi o grosik, ale kiedyś już coś było na ten temat i sprawa upadła. bo ci co płacili chcieli być traktowani inaczej niż ci co nie płacili, chociaż wpłaty miały być dobrowolne.
Wojtek pisze:Prawda, ale z małą poprawką.
Powinno być: niektórzy z tych, którzy płacili, chcieli być traktowani inaczej niż ci, którzy nie płacili.
Pleiades pisze:A czy wam emotki też się nie pokazują ?
Bo mi nie od jakichś 2-3 dni...
Beliowen pisze:Kiedyś zastanawiałam się czy nie byłoby dobrze gdyby pełny dostęp do forum (poza możliwością czytania działów Koty, Kociarnia i Dzikie Koty) oraz archiwum forum był w ogóle płatny.
W systemie abonamentowym
Ten abonament nie musiałby być wcale wysoki, ale samo jego istnienie mogłoby sporą część trolli wyeliminować.
kota7 pisze:Beliowen pisze:Kiedyś zastanawiałam się czy nie byłoby dobrze gdyby pełny dostęp do forum (poza możliwością czytania działów Koty, Kociarnia i Dzikie Koty) oraz archiwum forum był w ogóle płatny.
W systemie abonamentowym
Ten abonament nie musiałby być wcale wysoki, ale samo jego istnienie mogłoby sporą część trolli wyeliminować.
Mnie się ten pomysł podoba. Można przedyskutować, czy kogoś można zwolnić z opłat, ale ogólnie pomysł dobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości