Adopt1

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2005 16:48

czy ci co sa marudni i wola po staremu mogą miec dalej watki adopcyjne na kotach ?
czy sugerowane jest zeby te watki byŁy tutaj.

nie chce robic zamieszania i prosze nie brac moje pisania jako czepiania sie , ale uwazam ze na kotach watek adocyjny bedzie szybciej zauwazony przez uzytkownika ktory wezmie potencjalnego adoptusia tylko jeszcze o tym nie wie ze chce kolejnego kota ? :wink:

NattyG

Od: Nie cze 20, 2004 15:20

Post » Pt cze 17, 2005 16:54

NattyG pisze:nie chce robic zamieszania i prosze nie brac moje pisania jako czepiania sie , ale uwazam ze na kotach watek adocyjny bedzie szybciej zauwazony przez uzytkownika ktory wezmie potencjalnego adoptusia tylko jeszcze o tym nie wie ze chce kolejnego kota ? :wink:

Owszem, to też powstrzymywało nas przez długi czas przed tworzeniem takiego forum (jak można wyczytać w wątkach na Technicznym) - jednak obecne zatłoczenie Kotów tematami adopcyjnymi zmusiło nas do wydzielenia dla nich osobnego miejsca.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pt cze 17, 2005 18:58

Chciałam się upewnić, czy wątki zostają w Kotach, czy zostaną całkowicie przeniesione do Kociarni. Pytanie zadaję w związku z tym wątkiem
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25693, który jest nie tylko adopcyjny, zbieramy tu też pieniądze na sterylki i zdajemy sprawozdania z postępów, dlatego fajnie byłoby, gdyby został w Kotach.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt cze 17, 2005 19:38

Gdybym mogła coś zasugerować to zmodyfikowanie nazwy podforum np. na „Adopcje – Kociarnia” będzie bardziej rzucać się w oczy.
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Pt cze 17, 2005 20:10

kota7 pisze:Chciałam się upewnić, czy wątki zostają w Kotach, czy zostaną całkowicie przeniesione do Kociarni.

Pomyślimy. Sądzę, że klucz dzielenia wątków między forum Koty i forum Kociarnia będziemy wypracowywać jeszcze przez jakiś czas.

Estraven

Post » Nie cze 19, 2005 8:50

kota7 pisze:Chciałam się upewnić, czy wątki zostają w Kotach, czy zostaną całkowicie przeniesione do Kociarni. Pytanie zadaję w związku z tym wątkiem
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25693, który jest nie tylko adopcyjny, zbieramy tu też pieniądze na sterylki i zdajemy sprawozdania z postępów, dlatego fajnie byłoby, gdyby został w Kotach.

Czy można przenieść ten temat do Kotów z powodów, które podałam wyżej? Wątek typowo adopcyjny kotów z Borów zostanie założony w Kociarni, natomiast wolałybyśmy, żeby stary wątek został w starym miejscu.
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Nie cze 19, 2005 10:09

kota7 pisze:
kota7 pisze:Chciałam się upewnić, czy wątki zostają w Kotach, czy zostaną całkowicie przeniesione do Kociarni. Pytanie zadaję w związku z tym wątkiem

Czy można przenieść ten temat do Kotów z powodów, które podałam wyżej? Wątek typowo adopcyjny kotów z Borów zostanie założony w Kociarni, natomiast wolałybyśmy, żeby stary wątek został w starym miejscu.

No przecież jest na Kotach ;)
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Nie cze 19, 2005 10:20

Nie, no wiem, chodzi mi tylko o to, żeby był na Kotach jako pełnoprawny wątek (jak Sydney wróci, to tytuł pewnie zmieni), a typowo adopcyjny dla tych kotów powstałby tutaj.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie cze 19, 2005 10:22

kota7 pisze:Nie, no wiem, chodzi mi tylko o to, żeby był na Kotach .

No i już jest - czekamy aż założysz tutaj wątki konkretnych kotuchom.

Estraven

Post » Nie cze 19, 2005 10:35

OK, dzięki, w przyszłą niedzielę tam jedziemy, będą fotki i opisy, otworzymy wątek na konkretne kicie. :)
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie cze 19, 2005 18:39

nie wiem jak to od strony technicznej wyglada, ale uwazam, ze to podforum to blad.
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Nie cze 19, 2005 19:15

ja widze taki plus,ze przy ogromnym ruchu na forum chyba latwiej bedzie czytac ludziom ktorzy nie bywaja na forum ciagle;)

Alispo

Od: Czw cze 17, 2004 23:14