"Jestem emerytowaną nauczycielką. Ratuję i przygarniam koty. Zapewniam im życie w takich warunkach, na jakie mnie stać. Całą emeryturę przeznaczam na pożywienie i lekarstwa dla moich podopiecznych. Jest nam ciężko. Już myślę o następnej zimie, o ulepszeniu ocieplenia. Jeśli lubisz koty i możesz nam pomóc, to będziemy bardzo wdzięczni. Ucieszy nas każda złotówka.
www.koty.54.pl"

****Numer konta****
50 1020 5558 1111 1447 0460 0060
Barbara Anna Kapturczak (Fraszka)
85-711 Bydgoszcz
Pojechałyśmy, zobaczyłyśmy i chciałybyśmy z Waszą pomocą jakoś wspomóc Krystynę bo jest cudownym człowiekiem.
Koty niestety nie są zaszczepione ponieważ brakuje na to pieniędzy. Część z nich choruje na koci katar. Potrzebne też są szczepienia na wściekliznę, no i przede wszystkim sterylizacje.
Koty do adopcji wirtualnej. :D
Koszt adopcji to 20 zł miesięcznie. Pieniądze można wpłacać bezpośredio na konto Krysi lub moje. Opiekunowie będę conajmniej raz w miesiącu informowani o stanie swoich podopiecznych.
1. Gwiazdeczka. Koteczka, około roczna. Wysterylizowana. Przytulaśna.

Została wirtualnie adoptowana przez Tikę!

2. Mimi. Koteczka tricolor, jest śliczna i do tego najbardziej przytulańska z całej ekipy

Została wirtualnie adoptowana przez NattyG!

3. Rudasek. Kocurek. Trochę nieufny. Na kota bezpiecznie wychodzącego.

4. Daisy. 3 lata - tricolorka, prawdopodobnie, spokojna, przymilasta, jeszcze niesterylizowanana (na kota bezpiecznie wychodzącego).

5. Przylepek. Kocurek, brat Gwiazdeczki. Naprawdę przytulaśny kocurek, cały czas przychodził na mizianki.

6. Krzywyłepek.

Został wirtualnie adoptowany przez Maraszka

7. Perła.

Została wirtualnie adoptowana przez Fraszkę i Filipa Fanta

8. Uszatka.

Została wirtualnie adoptowana przez Klaudię

9. Morus.

Został wirtualnie adoptowany przez Coma

10. Dzika. Przepiękna kotka. Trikolor z przedłużonym włosem. Niestety jest całkiem dzika i nie pozwala na zbliżenie się nawet Krysi. Oczy są w bardzo złym stanie. Mi się wydaje, że ona już nie widzi...

Została wirtualnie adoptowana przez pini1

11. Rudy kocur. Ma wieczny katar. Krystyna przypuszcza, że to on zaraża inne koty... Może ktoś chciałby mu pomóc w leczeniu?

Został wirtualnie adoptowany przez Jusynę Z.

12. Puchatka. Trikolorka. Raczej nieufna. Jest w dość dobrym stanie.

13. Bobi, brat Gwiazdeczki.

Został wirtualnie adoptowany przez Pietruchę

14. Ponda. Bardzo miła kotkeczka ale nieufna.

myszsza

Dziękuję wszystkim za pomoc, w imieniu kotów, Krysi i swoim!!