Problem z forum-pomocy!!@!!!!

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2004 23:05 Problem z forum-pomocy!!@!!!!

Mam problem. Po wejściu na forum i przeczytaniu jednej, dwóch stron forum przestaje mi działać. To znaczy zaczyna jakby szukać danej strony, mysli, myśli i w końcu pisze ze nie może otworzyć danej strony. Jak wyłącze i włącze kompa to za jakąś chwilę zaczyna chodzić i sytuacja sie powtarza, po paru stronach zaczyna znowu szukać.
I nie chce mnie maupa jeden zalogować. Nawet po zmianie hasła :?
Zaznaczam że reaguje tak tylko przy miau. Inne strony otwiera. TŻ sprawdził zabezpieczenia iinne takie jest wszystko w porządku. POMOCY bo tęsknię za Wami!!!
aguś1

Post » Śro gru 08, 2004 15:09

aguś i co?
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Śro gru 08, 2004 15:32

Jesli zmienilas haslo to musisz dostac maila z linkiem aktywacyjnym, inaczej sie nie zalogujesz :?
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Śro gru 08, 2004 18:45

Dalej mnie wywala :(
Po przeczytaniu jednej - dwóch stron na dole strony pojawia sie napis "trwa łączenie z witryna nr 66. cośtamcośtam" łączy mnie jakieś trzy minuty a później pisze "nie można wyświetlić strony"
Maila z nowym hasłem dostałam, ale przy każdym wejściu mimo zaznaczania opcji " zaloguj przy każdej wizycie" muszę się logować od nowa :(
Bana dostałam czy co? :(
Aguś1

Post » Śro gru 08, 2004 18:50

agus no co Ty
my tu Cie bardzo kochamy
wiem że zeby logowało automatycznie to musi byc tak w usrawieniach nastawiaone na "niskie" a;le ja za diabła nie wiem o co chodzi a TZ powiedizłą, ze lepiej aby było "średnie" a logowanie przeciez nie takie straszne, ale moze u Ciebie by to pomogło, ja sie dowiem co to jest od TZ dzisiaj wieczorem i Ci napisze, no chyba ze Ty wiesz o co chodzi :roll:
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Post » Czw gru 09, 2004 8:18

Keti pisze:agus no co Ty
my tu Cie bardzo kochamy
wiem że zeby logowało automatycznie to musi byc tak w usrawieniach nastawiaone na "niskie" a;le ja za diabła nie wiem o co chodzi a TZ powiedizłą, ze lepiej aby było "średnie" a logowanie przeciez nie takie straszne, ale moze u Ciebie by to pomogło, ja sie dowiem co to jest od TZ dzisiaj wieczorem i Ci napisze, no chyba ze Ty wiesz o co chodzi :roll:

To "niskie" to poziom zabezpieczen w opcjach Internet Expolorera. wystarczy jak ustawisz na "srednie" 8)
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Post » Czw gru 09, 2004 9:12

Ann_pl pisze:
Keti pisze:agus no co Ty
my tu Cie bardzo kochamy

To "niskie" to poziom zabezpieczen w opcjach Internet Expolorera. wystarczy jak ustawisz na "srednie" 8)

Ann :lol:

ale u mnie na srednich nie loguje automatycznie :roll:

Keti

Post » Czw gru 09, 2004 9:16

A u mnie tak :P Widocznie nie w tym rzecz :roll:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl