dawniej chyba nie było ograniczenia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:powiadomienia przychodzą mi z takim opóźnieniem, że zdążę odpowiedzieć w wątku, 5 razy do niego zajrzeć, i nagle przychodzi powiadomienie, że ktoś coś w nim napisał, a jak zaglądam, to się okazuje, że to stare posty, które już czytałam.
frustruje mnie to
puss pisze:powiadomienia przychodzą mi z takim opóźnieniem, że zdążę odpowiedzieć w wątku, 5 razy do niego zajrzeć, i nagle przychodzi powiadomienie, że ktoś coś w nim napisał, a jak zaglądam, to się okazuje, że to stare posty, które już czytałam.
frustruje mnie to
Monostra pisze:A ja bardzo dziękuję Siriwanowi. Dzięki jego stylowi i wprowadzonym przez ten styl poprawkom forum w FF wygląda świetnie i jest bardzo czytelne
.
Puffy pisze:nie widzę "ostatnich tematów z forum" po otwarciu http://www.miau.pl
mam puste miejsce i tylko zdjęcie kotów obok
Wojtek pisze:O taką listę dopytywałem się 6 lat temu
O właśnie! Dzisiaj mam 6 urodziny na Miau
PS
Nowa wyszukiwarka odnalazła ten historyczny postviewtopic.php?p=292256#p292256
B-dur pisze:A możecie mi powiedzieć, dlaczego "powiadomienia" są wg Was lepsze od "zobacz swoje posty"?
B-dur pisze:Przecież dodatkowo trzeba mieć otwartą stronę z pocztą i jak tu wcześniej czytałam, za każdym razem się logować?
B-dur pisze:A możecie mi powiedzieć, dlaczego "powiadomienia" są wg Was lepsze od "zobacz swoje posty"?
Przecież dodatkowo trzeba mieć otwartą stronę z pocztą i jak tu wcześniej czytałam, za każdym razem się logować?
Dlaczego tak jest lepiej?
Pytam z ciekawości, bo jak czytam, wiele osób z tej opcji korzysta.
frustruje mnie to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości