Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze: Nie znalazłam w ustawieniach, jak to wyłączyć - da się?
Estraven pisze:Marcelibu pisze:Mam pytanie: w opcji "panel użytkownika" po lewej stronie jest "zarządzanie załącznikami". Jakie można mieć załączniki? Pliki? Nie ma nigdzie opcji, żeby załącznik stworzyć (mieć).
Funkcja dodawania załączników nie została włączona. I zapewne nie zostanie, bo zmniejsza czytelność forum, a wszyscy właściwie od lat i tak radzą sobie, wklejając linki (albo obrazki) do postów.
AprilRain pisze:Nowe miau podoba mi sie
Tylko mam kłopot z PW - juz wiem, że aby wysłąć wiadomość bez cytatu postu muszę wejść przez profil. Ale nie umiem wysłać wiadomości - mam ją w 'do wysłania' i nic nie idzie dalej...
Beliowen pisze:Jęczycie o te powiadomienia i jęczycie
myślicie, że Rafał nie ma co robić tylko każdemu z osobna powiadomienia wysyłać?
Marcelibu pisze:AprilRain pisze:Nowe miau podoba mi sie
Tylko mam kłopot z PW - juz wiem, że aby wysłąć wiadomość bez cytatu postu muszę wejść przez profil. Ale nie umiem wysłać wiadomości - mam ją w 'do wysłania' i nic nie idzie dalej...
I będzie "do wysłania" dopóki jej odbiorca nie odbierze. Dopiero wtedy wpadnie Tobie do "wysłanych".
Wojtek pisze:Greta_2006 pisze:Są powiadomienia
A wcale że nie
div.postbody { font-size: 140% !important; color: #000 !important; }
font-size: 140% !important;
div.postbody { font-family: NAZWA CZCIONKI !important; font-size: 140% !important; color: #000 !important; }
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości