Moderator: Estraven
Cameo pisze:KOCIARNIA: Użytkownicy przeglądający to forum: Acceptus, aggnieszka, Akima, Catnaperka, edii, hanunia2008, KatjaGda, majka2222, olafen, Sareneczka, suul, zana, zzuzu oraz 19 gości
19 gości - 13 forumowiczów (!)
...
86 gości - 56 forumowczów (!) + jeszcze ukryci...
CoToMa pisze:To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.
Na Kociarni wiele z nich po prostu by nie doczekało swojej szansy...
Beliowen pisze:IMO to nie tak
ponieważ nie jest przestrzegany podział (a przy wydzielaniu podforum Kociarnia padały argumenty, że właśnie Koty toną w wątkach adopcyjnych), mniej osób zagląda na Kociarnię
gdyby podział był przestrzegany od początku, dziś nie byłoby tego problemu.
Afra666 pisze:...
Dobrze mówi, wódki Mu dać
Też mi się tak wydaje. Pamiętam, jak dzwoniących w sprawie adopcji kota, którego już wydałam, kierowałam właśnie na Kociarnię. Początkowo ten podział był chyba raczej przestrzegany, jeśli dobrze pamiętam, bo parę lat już minęło od tamtego czasuBeliowen pisze:CoToMa pisze:To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.
IMO to nie tak
ponieważ nie jest przestrzegany podział (a przy wydzielaniu podforum Kociarnia padały argumenty, że właśnie Koty toną w wątkach adopcyjnych), mniej osób zagląda na Kociarnię
Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".
Kicorek pisze:Też mi się tak wydaje. Pamiętam, jak dzwoniących w sprawie adopcji kota, którego już wydałam, kierowałam właśnie na Kociarnię. Początkowo ten podział był chyba raczej przestrzegany, jeśli dobrze pamiętam, bo parę lat już minęło od tamtego czasuBeliowen pisze:CoToMa pisze:To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.
IMO to nie tak
Beliowen pisze:....
ale to nie powód, żeby ją likwidować i scalać z Kotami, IMO.
PcimOlki pisze:Beliowen pisze:....
ale to nie powód, żeby ją likwidować i scalać z Kotami, IMO.
Dokładnie. Myślę, że można by posunąć się dalej i wydzielić z Kotów tasiemcowe wątki rezydentów na osobne podforum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości