piccolo pisze:
Czy wytknięcie komuś błędu to nagonka?
Czy niezgoda na pewne poczynania to nagonka?
Czy prośba o wyjaśnienia to nagonka?
Litości.
Ostatnich kilka stron nazywasz tylko wytknięciem błędu?
No faktycznie, litości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piccolo pisze:
Czy wytknięcie komuś błędu to nagonka?
Czy niezgoda na pewne poczynania to nagonka?
Czy prośba o wyjaśnienia to nagonka?
Litości.
Erin pisze:Marcelibu pisze:Myślę, że ta cała sytuacja będzie przyczynkiem tego, żeby w przyszłości takie zachowania Moderacji nie miały miejsca.
Rozumiem, że graszka_gn w takich okolicznościach nie widziała innego wyjścia, jak "dymisja", ale mimo całokształtu - myślę, że popełniony przez Nią błąd wynikał z krótkiej pracy jako moda, tzn. braku doświadczenia. Bo o złą wolę graszka_gn nie podejrzewam.
Zapewne masz rację.
Ale nagonka odniosła skutek. Brawo!
Marcelibu pisze:Raczej myślę o odpowiedzialności za własne czyny na forum.
joshua_ada pisze:Marcelibu, szkoda, że nie widziałaś, jakie posty były usuwane. Ja tam dobrych chęci się nie widziałam. Złej woli też nie. Za to dużą nieodpowiedzialność i jeszcze większą stronniczość.
Marcelibu pisze:joshua_ada pisze:Marcelibu, szkoda, że nie widziałaś, jakie posty były usuwane. Ja tam dobrych chęci się nie widziałam. Złej woli też nie. Za to dużą nieodpowiedzialność i jeszcze większą stronniczość.
Nie widziałam "jak" to się działo, więc nie dam rady ocenić, bo nie wiem, czego braknie, co zostało - to w odniesieniu do stronniczości. Ale nieodpowiedzialność - na pewno. Ehhh...
Zofia&Sasza pisze:A Twoim zdaniem usuwanie bez komentarza postów jest OK? Pozostawianie pomówień pod adresem CoolCaty i wetów z Łodzi jest OK?
joshua_ada pisze:Marcelibu pisze:joshua_ada pisze:Marcelibu, szkoda, że nie widziałaś, jakie posty były usuwane. Ja tam dobrych chęci się nie widziałam. Złej woli też nie. Za to dużą nieodpowiedzialność i jeszcze większą stronniczość.
Nie widziałam "jak" to się działo, więc nie dam rady ocenić, bo nie wiem, czego braknie, co zostało - to w odniesieniu do stronniczości. Ale nieodpowiedzialność - na pewno. Ehhh...
ad. stronniczości. Np.:Zofia&Sasza pisze:A Twoim zdaniem usuwanie bez komentarza postów jest OK? Pozostawianie pomówień pod adresem CoolCaty i wetów z Łodzi jest OK?
joshua_ada pisze:Zofia&Sasza pisze:A Twoim zdaniem usuwanie bez komentarza postów jest OK? Pozostawianie pomówień pod adresem CoolCaty i wetów z Łodzi jest OK?
Erin pisze:Ale niektórzy z piszących też mogliby się trochę zastanowić czasami, co piszą - to też fakt.
Takie prawo moda - jeszcze raz powtórzę, że nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
Zofia&Sasza pisze:Naprawdę ni chodziło - przynajmniej mnie - o to żeby zaszczuć człowieka.
asfodel pisze:Zofia&Sasza pisze:Naprawdę ni chodziło - przynajmniej mnie - o to żeby zaszczuć człowieka.
Ale wygląda na to, że ktoś jednak poczuł się zaszczuty. I chyba to nie będzie pierwszy raz. Nie jest Ci głupio? Naprawdę to taki straszny problem zachować nieco delikatności w obejściu?
Satyr77 pisze:Erin ale po co podajesz odnośniki do innego forum. Każde forum rządzi się innymi zasadami, znam fora na które nie tylko nie wejdziesz, ale nawet nie wyświetli ci się strona, jeżeli twoje IP nie jest w bazie i znam fora gdzie panuje totalny burdel. Grażka pokazała stronniczość, a tego mod robić nie powinien.
asfodel pisze:Ale wygląda na to, że ktoś jednak poczuł się zaszczuty. I chyba to nie będzie pierwszy raz. Nie jest Ci głupio? Naprawdę to taki straszny problem zachować nieco delikatności w obejściu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości