choć w sumie przy takiej ślicznej modelce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:Petka pisze:Zawsze mówiłam, ze ideał jestem.
Ne, ne, ne. Ja właśnie napisałam, że owa cierpliwość do Ciebie zupełnie niepodobna
kalair pisze:Hej Dziewuszki!![]()
kalair pisze:Hello Mysiaczki!![]()
shira3 pisze:mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Cudniasty portrecik. Jaka dostojna Mysia
Kotina pisze:Lubię oglądać fotki ślicznej Misi, ale za każdym razem robi mi się smutno![]()
Moja Tinusia taka była do niej podobna ..... jak mi tego grubaśnego koteczka brakuje
Miraclle pisze:Witanko Kochane![]()
![]()
![]()
![]()
Czy Misiaczek oglądał dziś ptasie tv ?
MaryLux pisze::kotek:
charm pisze:śliczne zdjęcia
choć w sumie przy takiej ślicznej modelce
mir.ka pisze:ciekawe czy mała Mysia-Mania będzie podobne do twojej ślicznej miss, bo podobieństwo jest duże
Myszolandia pisze:a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o
Mmmrrraaauuu![]()
Ewa L. pisze:Dlatego my mamy na balkoniku siateczkę i żaden srak - tfu ptak- po balkoniku nie chodzi.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Dlatego my mamy na balkoniku siateczkę i żaden srak - tfu ptak- po balkoniku nie chodzi.
my nie możemy mieć siateczki tak na balkonie,bo się tam,gdzie rządzą tymi blokami nie zgadzają,wiesz cioteczko?bo bloki po remontach i się s*ją ,żeby nie zniszczyc,a Duzi sami nie chcą zakładać,bo jakiś ludzki szuj nie ich podp....no podkabluje,to potem by mieli pierdylion kłopotów,mmmrrraaauuu,Duzi tylko taką z cichca siateczkę zrobili od strony somsiadki,ze jej nie widać,mmmrrraaauuuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 124 gości