Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:rozmawiałam z hodowcą, o czym doskonale wiesz
Wiecej z tobą rozmawiać tutaj nie będę, pogadamy sobie jutro na wystawie
prawda.pixie65 pisze:czy to prawda, że Fiesta nie poinformowała hodowczyni, że ma w domu kota z FIV?
wymiotuj, mnie to nie rusza.Fiesta pisze:zaraz zwymiotuję
co z tego że masz kota, wszyscy je mamy, nie widzę związku z tematem.Fiesta pisze:A teraz ukamieniujcie mnie bo mam kota
to uważasz za prywatną sprawę? Masz jakieś mylne pojęcie o prywatności, skoro tą "prywatną sprawę" ukryłaś kupując zdrowego kota.Fiesta pisze:Tak, to była moja prywatna sprawa, ale już nie jest, dzięki Wam.
może Tobie niedżwiedzią, ale innym wyświadczyła przysługę, bo mają prawo wiedzieć.Fiesta pisze:Twoja mama wyświadczyła mi niedźwiedzią przysługę
a tego to ja nie wiem. Mądre polskie przysłowie mówi że "tłumaczą się winni"Fiesta pisze:A zreszta, po co ja to piszę
Marta nie musi pisać do hodowcy, bo hodowca to moja przyjaciółka i dlatego sprawa mnie żywotnie interesuje.Fiesta pisze:Marta, napisz do hodowcy i się zapytaj
kiche_wilczyca pisze:Kaśka, kupiłaś kocura syberyjskiego nie informując hodowczyni, że masz kota z FIVem, nie ma znaczenie czy podejrzenie czy nie. A tak przy okazji, czy zostało to sprawdzone czy to podejrzenie czy pewność??
magdaradek pisze:niektórzy nigdy się nie zmienią...
a skąd wiesz że nie, może robisz to już BEZWIEDNIE?Fiesta pisze:Czyżbym założyła jakieś nowe konto, z nowym, wcieleniem?Nie przypominam sobie...
mam to sprawdzić???Fiesta pisze:Wszystko jest przecież udokumentowane.
NIE POINFORMOWAŁĄŚ, że kot jest chory.
A jest ujemna??
a co to ma do rzeczy?Fiesta pisze:to mnie oszukała... moja klientka
Fiesta pisze:NIE POINFORMOWAŁĄŚ, że kot jest chory.
Mogę przytoczyć treść tych maili, jeśli hodowca Ci ich nie dostarczy. Ja jednak nalegam, żebyś o nie poprosiła.
najmysia pisze:Niestety, ale i w przypadku zagranicznych hodowli przepływ informacji jest całkiem niezły, prawdopodobnie nic by to nie dało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości