Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Tyle, że ja mam za wielki i za okrągły łeb![]()
Odżywkę w sprayu posiadam, Avonu. Niewiele daje.
A swoją drogą to powinnam przestać się zarzekać, że Piopluś idiotyzm ma po tatusiu... Gdybym była mądrzejsza, nie dusiłabym się teraz od kaszlu i nie siąpiła nosem
Dorota pisze:A ja fote poprosze
Wielbłądzio pisze:Dorota pisze:A ja fote poprosze
Tę jak już będę łysa?
Nie wiem zresztą, czy w tym celu muszę umyślnie się tych kudłów pozbywać. Same straszliwie wypadają, mam ich coraz mniej
Wielbłądzio pisze:Skaska![]()
![]()
?
Biedny Skórka z tęsknoty to już nawet Kraków odwiedził, szukał Cię... i wrócił z niczym![]()
Dorotko, fotka ze stanem obecnym była nie tak dawno, taka z Kafki razem z Anuk - widziałaś?
Dorota pisze:Wielbłądzio pisze:Skaska![]()
![]()
?
Biedny Skórka z tęsknoty to już nawet Kraków odwiedził, szukał Cię... i wrócił z niczym![]()
Dorotko, fotka ze stanem obecnym była nie tak dawno, taka z Kafki razem z Anuk - widziałaś?
Tak
Wielbłądzio pisze:Zostałam okradziona![]()
Tacka wędliny sojowej 15 dkg kosztuje prawie sześć złotych, toteż rzadko pozwalam sobie na takowy luksus. Dziś SOBIE pozwoliłam, mało tego, kupiłam też serek camembert z suszonymi morelami... Kupiłam, wróciłam do domu, otworzyłam opakowanie, zjadłam jeden plasterek... Po czym na moment wyszłam do małego pokoju. I to był mój duży błąd![]()
Bezczelne spasione wyleniałe żabsko na krzywych łapach, tucznik nienapasiony, pokraka, ścierwożerca... Okradł mnieDobrał się do tej otwartej tacki, ponadgryzał prawie wszystkie plasterki, zżarł w sumie też z połowę, drugą pozostawiając mi (na pocieszenie?) w dosyć opłakanym stanie...
Trudno, obędę się, zjem camembert. Ale z Żabska wreszcie wyprodukuję ten smalec - miarka się przebrała !!!
(..)
Wielbłądzio pisze:Tacka wędliny sojowej 15 dkg kosztuje prawie sześć złotych, toteż rzadko pozwalam sobie na takowy luksus. Dziś SOBIE pozwoliłam, mało tego, kupiłam też serek camembert z suszonymi morelami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości