Moderator: Estraven

Avian pisze:Nie chce ktoś ślicznej kotki w typie norweskim? Dzisiaj ją przydybałam przy ruderze - zaniosłam na działkę, juz wchodziłam z nią do altany, ale Radek ja wystraszył i sie wywinęła
Jutro pojadę szukać - kotka z rują na działkach nie rokuje za dobrze ...
Bardzo ładna (nie mam fotki, ale naprawdę bardzo bardzo ładna!) - pingwin, biały nosek, podgardle, łapki, reszta czarna. Ładne futerko na grzbiecie, na brzuchu już kołtuny, wiec pewnie jakis czas temu zwiała. Ma bardzo zużytą obróżkę z kawałkiem smyczy. Miła, oswojona, bez problemu wzięłam na ręce, podbiegła jak zawołałam.
Jakby ktoś chciał, złapie, wytnę i oddam
Avian pisze: Tak czy inaczej kotkę MUSZĘ złapać, bo za chwilę po działkach będą mi biegać kłaczate maluchy, a działkowe dziadki będą miały świeżą wodę na swój młyn![]()
Koniczynka47 pisze:Mam nadzieję tylko, że nie masz tam nikogo z zapędami trucicielskimi.
Koniczynka47 pisze:
Dziadkami się nie przejmuj - kot podlega ochronie prawnej jako zwierzę wolno bytujące. Ma prawo chodzić wolno i ma prawo żyć.
Doradź im zakup paru gier planszowych bo ewidentnie nie mają czym się zająć starsi ludzie.
Mam nadzieję tylko, że nie masz tam nikogo z zapędami trucicielskimi.
3 kastrowane kocury
Zarabiam na kotach! 
Avian pisze: Wg nich ja mam na działkach hodowlę kotów3 kastrowane kocury
![]()
Jakby dziadki wiedzieli, że koty z działek jeżdżą na wystawy i wygrywają to by się działo!Zarabiam na kotach!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 19 gości