kotka doroty pisze:Raczej kto to jest BŻDZIĄGWA?
Owa Bżdziągwa to córa Kingi :D
Ups. A to przepraszam
kotka doroty pisze:Kłaczek jest specjalnej rasy,wyhodowanej przez Kingę!Ta rasa zwie się:
Brzeski Obleśny
Moja Miałka:To
Poznański Pingwin Pospolity herbu dezerter czterołapny 
Ekhm. Jak stane na nogi to wybiore sie w odwiedziny do Brzeska bo strasznie jestem ciekawa tej hodowli

...Poznanski Pingwin Pospolity - o matko
kinga w. pisze:Sesemesy dobra rzecz,

coby wszystko gładko poszło.
Co ma mądrość do celności?
Dziekowac

Pojdzie dobrze a nawet jeszcze lepiej, bo musze szybko wrocic do domu. W koncu najlepsza jest felinoterapia nie? Szkoda ze na okulistyke kotow nie mozna zabrac

ale moze TŻ przemyci choc jednego do miziania....
kinga w. pisze:1. Doopa zdecydowanie łysa.

2. Rasa ustalona w toku długich dochodzeń to Brzeski Obleśny - nieco zbliżony wyglądem do Norweskiego Leśnego, ale znacznie odeń wredniejszy.
Śliczna dupa, brutalna kobieto jak mozesz kota obnazac publicznie!
Norwegi mi sie strasznie podobaja, w przyszlym roku chcialam sobie takiego sprezentowac w ramach denerwowania rodziny

albo takiego albo Maine Coona. Tylko czesac trzeba te potwory, ale to pryszcz.
kinga w. pisze:3. A to jest Bździągwa, tylko tak naprawdę włosy ma do kolan, ale tak to jest jak się dziecko do kompa dorwie.

[/quote]
Bździągwa z włosami do kolan - szacun
Włosy do kolan... rany podziwiam. Mnie sie kiedys takie marzyly ale w zimie to ja musze krótkie bo mam zimno w mieszkaniu i ciezko sie glowe suszy. A poza tym... w dlugich wygladam jak przyćpana schizofreniczna Królewna Śnieżka bez krasnoludkow

POZDROWIENIA I POWODZENIA U WETA! ide jesc sniadanie i ogarnac kuchnie a potem jade pomoc kolezance w pracy...z historii i angielskiego

dobrego dnia!