Moderator: Estraven
Moli25 pisze:żonkile i tulipany to są kwiaty które lubie najbardziej![]()
ostatnio koleżanka kupiła 50 sztuk żonkili za 10 zł - ale teraz to wszystko takie chemiczne ze nawet nie pachniało
Myszolandia pisze:alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego
Gosiagosia pisze:Azalie piękne, tulipany też. Uwielbiam właśnie wiosnę jak wszystko rozkwita i budzi się do życia.![]()
mir.ka pisze:Myszolandia pisze:alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego
masz na myśli kwiatki czy tego osobnika, przez którego muszę zrywać się o 4 rano
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Myszolandia pisze:alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego
masz na myśli kwiatki czy tego osobnika, przez którego muszę zrywać się o 4 rano
śmiałaś się ze mnie to masz![]()
![]()
![]()
moje o czwartej już mnie nie budzą![]()
![]()
budzą o piątej
izka53 pisze:pazurki takich maleńtasów są dużo ostrzejsze i bardziej zakrzywione niz dorosłych kotów, moze to służy temu aby maluch lepiej wczepił się w matczyną sierść. Póki co bałabym się obcinać.
Kwiatki piękne, ja nawet nie mam kiedy fot zrobićCoś sie w przyrodzie pokręciło - konwalie kwitną na całego, a bez dopiero zaczyna się wybarwiać
charm pisze:Ale przecież 4 - 4:30 to zupełnie niermalna pora wstawania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89 i 576 gości