Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 20:24 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

meksykanka pisze:A w kuchni zje pies :ryk:

Lecę schować do szafki- jeszcze były :lol: teraz muszę się położyć ,żeby się uleżało ŻARŁOK ŻEM :mrgreen: :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob sty 07, 2012 20:33 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Ja tyż :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie sty 08, 2012 9:59 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Wczoraj po wyjściu meksykanki i Renifera uśmiałam się,bo nie tylko dzieci,ale i małe koty potrafią postawić nas dorosłych w głupiej sytuacji. 8) Tak się żaliłam,ze mała nie chce jeść.Zosia pokazuje pewien rodzaj puszek,a ja na to , że za tymi tez nie przepada.Otworzyłam przy nich ,a ta się rzuciła jakby tydzień nie jadła 8O (oczywiście razem z Kacprem ) :mrgreen: :ryk: Z tego wniosek w towarzystwie lepiej je,więc mili goście muszą do mnie zaglądać częściej :ok: :lol:
Lecę na Tramalu,pomimo bólu muszę jutro pozałatwiać zaległe sprawy,których nie załatwiłam przez nadmiar Świat 8) i we wtorek,lub środę pojadę z małą zrobić analizy.Boję się tej sterylki :( wydaje mi się taka drobna i krucha jak na siedem miesięcy. :roll:

welina

Post » Pon sty 09, 2012 14:46 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Sterylka jest konieczna i już będziecie miały z głowy - będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon sty 09, 2012 14:53 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Broszka pisze:Sterylka jest konieczna i już będziecie miały z głowy - będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Wiem-jutro jadę robić badania krwi.Ciekawe co to będzie ,bo to panna niedotykalska :?

welina

Post » Pon sty 09, 2012 18:39 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

No to kciuki za jutrzejsze badania :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon sty 09, 2012 19:46 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Broszka pisze:No to kciuki za jutrzejsze badania :ok: :ok: :ok:

Malutka bądź dzielna :ok: . Jej Duża też niech będzie dzielna :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon sty 09, 2012 21:52 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

AlfaLS pisze:
Broszka pisze:No to kciuki za jutrzejsze badania :ok: :ok: :ok:

Malutka bądź dzielna :ok: . Jej Duża też niech będzie dzielna :ok: :ok: :ok:

Dzięki za kciuki :1luvu: .niestety dziś źle się poczułam i muszę zrobić podmiankę ,bo ona samopoczucie ma dobre.Ja jutro idę robić analizy ,a pojutrze z malutką.

meksykanka pisze:A w kuchni zje pies :ryk:

Ciastek Twoich nie zjadł,ale na drugi dzień ugotowałam kilka udek dla kotów,no i dla niego i złodziej ukradł wszystkie z garnka, który był nakryty i stał daleko pod ścianą. 8O Co tam jednak dla złodzieja,jak stanie na dwóch łapach jest prawie wyższy ode mnie .Myślałam,że go uduszę właaaaaaaaaaasnemi ręęęcami :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pon sty 09, 2012 22:17 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Ja swojego Karusia też wczoraj chciałam udusić :ryk:
Nie wiem skąd ale usłyszał że WOŚP to letnia zadyma w środku zimy i jakoś tak zrozumiał to po swojemu... Czyli zwalił dwa duże kwiatki w doniczkach - oczywiście doniczki w drobny mak - i na to choinkę. Czyli jest lato bo kwiatki i zima bo choinka......A jak mu się bombki podobały 8O . Poroznosił po całym domu...
Moja mina jak wróciłam z pracy - bezcenna.......
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Wto sty 10, 2012 9:09 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Niestety z Lajlą nie pojechałam.Poszłam zrobić powtórkę swoich analiz i ledwie doszłam z powrotem do domu.Taka jestem słaba i nie wiem jaka cholera gryzie mnie od środka :( Muszę się jednak podeprzeć nosem i jutro jechać z małą.Do lecznicy mam kilka przystanków,ale kawałek trzeba dojść.Czekają mnie cztery wizyty.Echhh.......małe koty już nie dla mnie. :oops:
Lidka ja już nie zwracam uwagi na to co one wyprawiają.Kocham kwiaty,ale zostały mi dwa wiechcie.Ratuję je jak mogę,bo jeden był kwiatem mamy,a drugi taty.Oni kochali kwiaty i każdy miał swoje :lol: To taka żywa pamiątka po nich.

welina

Post » Wto sty 10, 2012 9:24 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Nie mógłby ktoś Ci pomóc? Pojechać z Tobą a najlepiej zawieźć samochodem?
Szkoda że mieszkam na drugim krańcu Polski :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sty 10, 2012 9:33 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Broszka pisze:Nie mógłby ktoś Ci pomóc? Pojechać z Tobą a najlepiej zawieźć samochodem?
Szkoda że mieszkam na drugim krańcu Polski :|

Niestety nie mam nikogo kto mógłby i chciał pomóc. :( Bratanek pracuje czasami do nocy i nie ma możliwości umówić się z nim na konkretną godzinę.A wirtualnie,lub nie przyjaźnie się z ludźmi którzy mieszkają na krańcach Polski jak Ty.Tak wyszło. :roll: Jak nie dam rady będę jeździć taksówkami,jakoś muszę sobie poradzić i zdążyć przed następną rujką.
Planuję jutro analizy,piątek internista i jak najszybciej sterylka.W między czasie moje wizyty u lekarzy i kilka spraw do załatwienia.Chyba padnę :oops:Dobrze,że mam duży nos-chyba :mrgreen:

welina

Post » Wto sty 10, 2012 10:06 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

no to trzymam kciuki żebyś dała radę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sty 10, 2012 10:09 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Broszka pisze:no to trzymam kciuki żebyś dała radę :ok: :ok: :ok:

Muszę,nie ma innego wyjścia :roll: Dzięki za kciuki,bardzo potrzebne.

welina

Post » Wto sty 10, 2012 10:36 Re: Lajla i Kacper szalone wiewióry.Reszta normalna......

Kciuki są :ok:
I dużo ciepłych myśli przesyłam :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

[poprzednia][następna]