MEGUŚ i reszta ferajny ;) Po 2,3,5 latach...foto-ost. str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 21:47 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Sprzątanie balkonu - ja sprzątałam, a one przeszkadzały ;)

Na balkonie - było ciepełko :)

Obrazek

Spójrzcie na grubaska ;)

Obrazek

Zuzinka i upitolone szyby przez ich wieczorne gonitwy za ćmami - tzw. rozmazywanie niewinnych owadów :(

Obrazek

A tu znowu grubasek ;)

Obrazek

Najlepiej w kartonie ze śmiecmi :)

Obrazek

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto lip 12, 2011 0:18 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Ślicznotki :1luvu: :1luvu: Megi jest bardzo zgrabna - aż trudno uwierzyć, że kiedyś była tak strasznie wychudzona. Zuzia też jest zachwycająca :D
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto lip 12, 2011 7:34 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Ależ pięknie wyprowadziłaś Megi na prostą :ok:
Ja nawet nie próbuję sprzątać balkonu. I mam ziemię z balkonowej doniczki w całym mieszkaniu.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lip 12, 2011 7:39 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

niki2117 pisze:Sprzątanie balkonu - ja sprzątałam, a one przeszkadzały ;)

Na balkonie - było ciepełko :)

Obrazek

Spójrzcie na grubaska ;)

Obrazek

Zuzinka i upitolone szyby przez ich wieczorne gonitwy za ćmami - tzw. rozmazywanie niewinnych owadów :(

Obrazek

A tu znowu grubasek ;)

Obrazek

Najlepiej w kartonie ze śmiecmi :)

Obrazek

Koty na wypasie jak to się mówi :piwa:
super wyglądają - i do tego jakie szczęsliwe :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: fotki cudne

a jak Ty się trzymasz Elwirko?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto lip 12, 2011 8:40 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Ja się trzymam zadziwiająco dobrze ;) Dziś mija miesiąc i tak duży postęp jaki zrobiłam to sama się dziwię, ale też bardzo się cieszę. Nie kontaktuję się z nim od 4 tygodni i tak już zostanie. Po za tym muszę jakoś żyć, czy chcę czy nie :) Spotykam się z ludźmi, wychodzę z domu, poodświeżałam stare znajomości, które dało się odświeżyć i póki co nie narzekam. Żeby utrzymać działalność będę musiała się zapożyczyć pod koniec miesiąca, ale mam nadzieję, że potem już jakoś ruszy.
Niedługo może będzie następny kot, ale tymczas ponieważ latam co wieczór z transporterem, bo jest koteczka,trikolorka i lata za ludźmi, ale tak się przemieszcza, że nie mogę jej ostatnio znaleźć. Mam nadzieję, że się uda, bo jest przepiękna. Poprosiłam kolegę, który mieszka niedaleko miejsca w którym była, by do mnie dzwonił jak ją zobaczy. Pozdrawiamy serdecznie :*

niki2117

Post » Wto lip 12, 2011 8:53 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

no tak - to powodzenia w działalności i zyciu Kochana
3maj się :)

a linka daj do tej odzieży :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lip 12, 2011 10:54 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Edytka1984 pisze:no tak - to powodzenia w działalności i zyciu Kochana
3maj się :)

a linka daj do tej odzieży :)

Tu link do moich ciuszków ;)

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=21631027

niki2117

Post » Wto lip 12, 2011 11:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

ojej fajne ciuszki a jaki wybór ;)

za udany biznes :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lip 25, 2011 23:48 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

My się odzywamy, a żeby nie było. Ja się dzielnie trzymam i w zasadzie wróciłam do żywych ;) Mam w sobie jeszcze więcej pozytywnych myśli i pomysłów niż miałam przedtem ;) Jakoś się trzymam. Żeby prowadzić dalej działalność musiałam wziąć pożyczkę na towar, mam nadzieję, że dam radę spłacić i wszystko ruszy.
Dziś już w sumie, około południa przybędą do mnie 2 kociaki na tymczas, bo nie chcę by trafiły do schroniska.
Oba chłopaki, krówek i rudas mają po 9 tygodni. Na razie je tylko odrobaczę, bo niestety nie stać mnie obecnie na szczepienia dla obu. Ważne na początek, że nie trafią do schroniska. Na czarno-białego jest chętna Pani, ale ma dziś jeszcze dzwonić, więc nic nie jest pewne na 100%. Oby się udało to jakby został jeden maluch to było by mi łatwiej porobić mu chociaż szczepienia. Żeby ta działalność jakoś szła to nie było by problemu, a tak jak zwykle coś :(

No nic, będzie co ma być. A oto fotki moich podopiecznych :

Obrazek

Obrazek

P.s. Ma ktoś może wzór umowy adopcyjnej ? Już mam - dziękuję :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lip 26, 2011 0:06 przez niki2117, łącznie edytowano 1 raz

niki2117

Post » Wto lip 26, 2011 0:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Ale piękne maluchy! :1luvu: :1luvu:
Bardzo się cieszę, że się odezwałaś i że jesteś w dobrej formie :D Mam nadzieję, że działalność wkrótce zacznie przynosić dochody :ok:
Jeżeli zostały Ci jakieś rzeczy z bazarków, możesz je ponownie wystawić z przeznaczeniem na szczepienie maluchów.
Zobaczę, może też coś znajdę. (Na pewno nie kolczyki :mrgreen: - z nimi się nie rozstanę :lol: ) Coś się wymyśli :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto lip 26, 2011 0:10 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

No fakt piękne, ale ciekawe jak zareagują moje pannice :twisted:
Obie zazdrosne, więc może być ciekawie :lol: . Pierwsze kilka dni panowie spędzą ze mną w sypialni, gdzie będę mogła je odseparować na jakiś czas. Przynajmniej będą miały szanse poobwąchiwać się przez drzwi i trochę poznać. Tylko trauma dla suni, bo odkąd mieszkam sama to każdej nocy śpi mi przy łóżku jak stróż, a drzwi musi mieć otwarte, bo często pije przez chorą wątrobę. No jakoś to muszę pogodzić. Długo w domku nie było żadnego smrodka, więc radość tym większa, że będzie podwójna hi hi ;) No i oby udało się choć jednemu na początek znaleźć domek to będę wniebowzięta :1luvu:

P.s. Z bazarków wiele nie zostało, gdyż jakiś czas temu wysyłałam pewnej dogomaniaczce fanty na bazarek i choćby samych kolczyków było ze 40 par ;) Coś wyskrobię. Mam kilka topów, które kupiłam sobie, ale i tak ich pewnie już nie założę. Może ze 4 sztuki się znajdą. Jakaś pojedyńcza biżu też została z przekazanych fantów od Dagmarki ( pozdrawiam Dagusiu).

niki2117

Post » Wto lip 26, 2011 6:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Obrazek

witajcie Kochanie
widzę,że Niki znów stała się domkiem tymczasowym :)
koty piękne i prosimy o więcej fotorelacji
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lip 26, 2011 9:20 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Fotorelacje będą na pewno. Smarkacze niedługo przyjadą i od razu jedziemy do weta. Przegląd, odrobaczenie to na początek. Ależ mam stresa, jakbym dziecko do domu przyjmowała ;)

niki2117

Post » Wto lip 26, 2011 9:22 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

koty to przecież takie dzieciaczki 8)
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lip 26, 2011 10:19 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Pi€kne maluchy :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]