Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 17:30 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

haha ja dzis chciałam Miśka wcisnąć Kubie,żeby go zawiózł do wawy,ale sie wywinął..

co do ogórków polecam sprawdzoną firmę Rolnik,tanie nie są ale smak wyrwisty..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro mar 30, 2011 17:49 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ja kiedyś zawsze kupowałam Kartuskie chyba z Motyla.. teraz w Lidlu takie w wielkim słoju.. Ogórki konserwowe muszą być dla mnie raczej słodkawe, nie kwaśne i octowe jak np korniszony... No a dziś się ceną skusiłam, cholera...

Co się dalo, już pokrojone i wymieszane, czekam tylko aż warzywka się dogotują. AA! Jajka!!! Zapomniałam jajka ugotować!!!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro mar 30, 2011 18:29 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Ja kiedyś zawsze kupowałam Kartuskie chyba z Motyla.. teraz w Lidlu takie w wielkim słoju.. Ogórki konserwowe muszą być dla mnie raczej słodkawe, nie kwaśne i octowe jak np korniszony... No a dziś się ceną skusiłam, cholera...

Co się dalo, już pokrojone i wymieszane, czekam tylko aż warzywka się dogotują. AA! Jajka!!! Zapomniałam jajka ugotować!!!

kartuskie sa pyszne :1luvu: ..
dobre sa jeszcze kanapkowe z Rolnika..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 19:55 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

No i mi majonezu zbrakło. Gdybym postąpiła wedle planu i zrobiła sałatki na jedną osobę, byłoby ok. A ja z rozpędu zrobilam porcję rodzinno-świąteczną. Podzielę się i z mamą i z tatą i jeszcze laski w pracy się ucieszą..damy radę ;) Tylko do Lidla będę musiala podlecieć po majonez. A może któraś z dziewczyn jutro do pracy weźmie swój i będzie sałatka składkowa ;D

Ala opisała mi sytuację. Nie wygląda wesoło. Zasugerowałam, żeby wszelkimi siłami spróbowała zabrać kocięta i karmiącą je kotkę. Miś lada dzień jedzie do domku, więc łazienka będzie wolna. Cala piątka spokojnie może tam zamieszkać. A nawet szóstka, jeśli Misia podróż się opóźni. Tak więc ALa będzie działać.. trzymajcie kciuki, żeby udało się nakłonić kobietę do oddania kotki...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 19:58 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:No i mi majonezu zbrakło. Gdybym postąpiła wedle planu i zrobiła sałatki na jedną osobę, byłoby ok. A ja z rozpędu zrobilam porcję rodzinno-świąteczną. Podzielę się i z mamą i z tatą i jeszcze laski w pracy się ucieszą..damy radę ;) Tylko do Lidla będę musiala podlecieć po majonez. A może któraś z dziewczyn jutro do pracy weźmie swój i będzie sałatka składkowa ;D

Ala opisała mi sytuację. Nie wygląda wesoło. Zasugerowałam, żeby wszelkimi siłami spróbowała zabrać kocięta i karmiącą je kotkę. Miś lada dzień jedzie do domku, więc łazienka będzie wolna. Cala piątka spokojnie może tam zamieszkać. A nawet szóstka, jeśli Misia podróż się opóźni. Tak więc ALa będzie działać.. trzymajcie kciuki, żeby udało się nakłonić kobietę do oddania kotki...

w Biedronce jest Winiary w promocji po 6 zl :mrgreen: :ok:

a babe postraszcie TOZ-em i tvn :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 20:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

:ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 30, 2011 20:06 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Asiu, w Lidlu jest ichniejszy jakiś za 3 zł z kawalkiem :P Zawsze go kupuję.
Co do straszenia.. zażartowałam, że mój eks jest duży i groźnie wygląda, może się przydać, zwłaszcza że na koncie ma już jakieś akcje tego typu, z laską jakąś z TOZu interwencję przeprowadzał ostatnio nawet. Niezły w tym jest, bo wie jak psychologicznie podejśc do takich ludzi, umie się dostosować do różnych sytuacji.
Ale myślę, że ALi może zależeć na w miarę dobrych stosunkach z tą kobietą, nie można na razie palić mostów. Chyba dobrze sobie kombnuję..

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 20:36 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Asiu, w Lidlu jest ichniejszy jakiś za 3 zł z kawalkiem :P Zawsze go kupuję.
Co do straszenia.. zażartowałam, że mój eks jest duży i groźnie wygląda, może się przydać, zwłaszcza że na koncie ma już jakieś akcje tego typu, z laską jakąś z TOZu interwencję przeprowadzał ostatnio nawet. Niezły w tym jest, bo wie jak psychologicznie podejśc do takich ludzi, umie się dostosować do różnych sytuacji.
Ale myślę, że ALi może zależeć na w miarę dobrych stosunkach z tą kobietą, nie można na razie palić mostów. Chyba dobrze sobie kombnuję..

z takimi babami to róznie bywa..
trza by ja najpierw ugłaskać,że sterylki to zapoieganie rozmnazaniu i chorobom..
a jak nic to nie da to z grubej rury ja i basta..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 20:36 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ja uwielbiam knedle se śliwkami z Lidla :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 30, 2011 20:37 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Ja uwielbiam knedle se śliwkami z Lidla :ok:

oj danusia zacznijmy od tego,ze Ty mało czego nie lubisz haha,wiec lubisz wszystko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 20:42 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:
Danusia pisze:Ja uwielbiam knedle se śliwkami z Lidla :ok:

oj danusia zacznijmy od tego,ze Ty mało czego nie lubisz haha,wiec lubisz wszystko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wcale nie lubię wszystkiego :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 30, 2011 20:51 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

:ryk:

Wariatki moje kochane :ryk:

Idę spać, jutro dłuuugi dzień przede mną, a ja od wczoraj z bólem głowy - możemy sobie z Asią ręce uścisnąć - zatoki... w autobusie okno otwarte było i mnie przewiało trochę.
Marea, będziesz jutro na Aukcji?

Trzymajcie kciuki za akcję Ali.. Będą potrzebne.

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 20:54 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 30, 2011 20:56 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze::ryk:

Wariatki moje kochane :ryk:

Idę spać, jutro dłuuugi dzień przede mną, a ja od wczoraj z bólem głowy - możemy sobie z Asią ręce uścisnąć - zatoki... w autobusie okno otwarte było i mnie przewiało trochę.
Marea, będziesz jutro na Aukcji?

Trzymajcie kciuki za akcję Ali.. Będą potrzebne.

dobranoc Anka i spokojnej nocki :1luvu:
na ból głowy załatw sobie Apo-Napro 250mg naprawde pomaga a co do zatok polecam laryngologa :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 20:56 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

a za akcje moc gorących :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]