Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 20, 2011 9:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:
MaryLux pisze:No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszę :) W nagrodę Ci uszka wyliżę :)
Psot

bleeeee
<żyguś>

Stopcinek terz hiba nie lóbi po ószkah Stefcia sztwfierdza

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro kwi 20, 2011 9:42 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:bleeeee
<żyguś>

A u nas wczoraj ktoś rzygnął na stół. Duża mówi, że to ja byłam i wszyscy to widzieli, ale ja nic takiego nie pamiętam.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro kwi 20, 2011 10:17 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
Flortee pisze:bleeeee
<żyguś>

A u nas wczoraj ktoś rzygnął na stół. Duża mówi, że to ja byłam i wszyscy to widzieli, ale ja nic takiego nie pamiętam.
Menaszka

Pewnie Duża sama rzygnęła i teraz na Menaszkę zwala!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 20, 2011 10:47 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

i to przy obiedzie...
Komisyjnie stwierdzono, że natomiast nikt nie zrobił na stół kupy.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro kwi 20, 2011 10:49 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:i to przy obiedzie...
Komisyjnie stwierdzono, że natomiast nikt nie zrobił na stół kupy.
kap.klos.Laoś

Przynajmniej tyle dobrego...
PIK

MaryLux

Post » Śro kwi 20, 2011 11:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Menaszka główką kręci co tu się wyprawia w tym wątku Stefcinym. Żadnej mobilizacji bojowej, nic, tylko przemiana materii...

Być może Wienio niedługo awansuje, bo już trochę bardziej się mizia i Duża mówi, że nawet z nią w łazience rozmawia i w oczy jej patrzy. Bo Wienio w dzień siedzi w klatce a w nocy w łazience.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro kwi 20, 2011 12:30 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A ja donosem, ze u naśkaś na podwyrku w nocy jaśnisto okropecnie byuo. I Duza wyśledziła, ze krenciu siem film Piersa Miuość
Inka

MaryLux

Post » Śro kwi 20, 2011 12:42 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

hm.. przemiana materii jest bardzo ważna w życiu kota... ja mogę całymi dniami leżeć i trawić.
Wienio jest otumainiony narkotykami elektrycznymi i nie wie co czyni.
Ja osobiście wolę naturalne produkty tradycyjne jak waleriana albo sosik z oliwek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro kwi 20, 2011 13:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Menaszka główką kręci co tu się wyprawia w tym wątku Stefcinym. Żadnej mobilizacji bojowej, nic, tylko przemiana materii...

Być może Wienio niedługo awansuje, bo już trochę bardziej się mizia i Duża mówi, że nawet z nią w łazience rozmawia i w oczy jej patrzy. Bo Wienio w dzień siedzi w klatce a w nocy w łazience.
Menaszka

Stefcia mysli rze to pżedwiośnie tak robi na agentuw stefcia dziś pżewrócila sztojącą lampe i hók był ale Kasia nie kzyczala nic a nic hoć się nalerzało bo Stefcia sie phala za tę lampę żópełnie niepotżebnie u nas żyga Chalinka ale na wodę jeszt ona Wienio józ pora najwyższa się żaklimatyżóje bo Agentka Menaszka mósi podjąć śkolenia i Wienio i Kornelinki tak sądzi Stefcia

CatherineTheGreat

Post » Śro kwi 20, 2011 19:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Już niech Psot wychowania Stopciowego nie ocenia lepiej..

Co do żygusia to Fruzia podsłuchała co sie tu wypisuje u Stefci i uraczyła takowym Anie i Mateuszka na samym wejściu do domu dziś ... A w zeszłym tygodniu uraczyła swojego kochanego Mateuszka- na samą poduszkę :)
A poza tym, to Stopka jest dupotruj koszmarny ostatnio Ania mówi i już nawet Ania nie wie o czym ta Stopka ta gada... Chodzi i gada i gada i skwierczy i burczy i ględzi coś w kosmos... I w nocy też tak ględzi i spać nie daje a jak nie ględzi to glumie Aniowe kwiatki, a potem drapie co sie da a potem jeszcze chodzi sie przytulać i ma w nosie ze Ania śpi tylko łazi po głowie i wszędzie... I Ania 6ty dzień nieprzytomna chodzi i już nie wie co z tą Stopką robić ;(
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro kwi 20, 2011 19:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:Już niech Psot wychowania Stopciowego nie ocenia lepiej..

Co do żygusia to Fruzia podsłuchała co sie tu wypisuje u Stefci i uraczyła takowym Anie i Mateuszka na samym wejściu do domu dziś ... A w zeszłym tygodniu uraczyła swojego kochanego Mateuszka- na samą poduszkę :)
A poza tym, to Stopka jest dupotruj koszmarny ostatnio Ania mówi i już nawet Ania nie wie o czym ta Stopka ta gada... Chodzi i gada i gada i skwierczy i burczy i ględzi coś w kosmos... I w nocy też tak ględzi i spać nie daje a jak nie ględzi to glumie Aniowe kwiatki, a potem drapie co sie da a potem jeszcze chodzi sie przytulać i ma w nosie ze Ania śpi tylko łazi po głowie i wszędzie... I Ania 6ty dzień nieprzytomna chodzi i już nie wie co z tą Stopką robić ;(

żadanie jakieś na pżydział myśli Stefcia Agentowi Pżyjaciołkowi Stopce Kwatermiszczowi dać rzeby nie trół i Ani szpać dawał

CatherineTheGreat

Post » Śro kwi 20, 2011 19:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

albo morze meliszę dać Stefcia głuwką kiwa

CatherineTheGreat

Post » Czw kwi 21, 2011 8:23 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Najlepiej to niech Ania Stopcinka poprzytula i pomiziankuje!
Inka

MaryLux

Post » Czw kwi 21, 2011 11:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

czy Stefulinowi podobał się zajonc?
Mysz zafrapowana

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw kwi 21, 2011 18:47 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

alus1 pisze:czy Stefulinowi podobał się zajonc?
Mysz zafrapowana

Stefcia z wrażenia zaniemówiła...
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]