Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 12:05 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Potrafią. O jajkach.

Bardzo perwersyjne rzeczy w tym wątku się dzieją.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Pon sty 31, 2011 12:06 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

:ryk: :ryk: :ryk:

No tak się zaczytałam, że zalałam przed chwila wrzątkiem ... pusty kubek na kawę :ryk: :ryk: :ryk:
Jak dobrze, że wróciłaś :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sty 31, 2011 12:11 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Georg-inia pisze: (...)podobno ktoś kiedyś przyprawił obiad spopielonym dziadkiem, ale dziadek przynajmniej był w proszku!

:strach: Matkojedyno... jakim dziadkiem???

Georg-inia pisze:Monika, wątpię, żeby Lizak nagle zaczął znaczyć (w pełnym tego słowa znaczeniu), o ile do tej pory tego nie robił. To, że się zabawia z sexydoll w postaci pluszaka, to nic nie znaczy.
Klemens po kastracji co prawda nie gwałcił wrogów kociego gatunku, nawet pluszowych, ale za to potrafił stanąć np. przy ścianie, ogonek wygiąć i trzepać tą kitą tak, że martwiałam. Potrzepał, potrzepał, wydawało mu się, że coś tam zaznaczał. Na szczęście tylko mu się wydawało ;)
Kora nadnerczy nie przejmuje funkcji płciowych, podobnie jak same jądra - wydziela testosteron, tyle, że względnie w niewielkich ilościach.

Ufff, dzięki Inguś! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon sty 31, 2011 12:21 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Nie Inga, jak sama wiesz i obserwujesz, myślą jeszcze o czymś innym....... :twisted:
o czymś, co Twoje chłopaki wyczyniali zaraz po kastracji :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 31, 2011 12:30 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

A tak mi się skojarzyło, że czytałam kiedyś jak sprawdzić czy facet ma ochotę na sex- sprawdzić czy oddycha.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon sty 31, 2011 12:31 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

sunshine pisze:A tak mi się skojarzyło, że czytałam kiedyś jak sprawdzić czy facet ma ochotę na sex- sprawdzić czy oddycha.

:ryk: :ryk: :ryk: cudne. I jakie prawdziwe :evil: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 31, 2011 12:51 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

:ryk: :ryk: :ryk:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon sty 31, 2011 14:35 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

:mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lut 02, 2011 22:02 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Georg-ina cały dzień czytam Twój wątek normalnie jestem rozwalony na atomy Ciepla zbiera mnie po całym mieszkaniu
na Twoim miejscu pomyślałbym może o napisaniu książki w formie pamiętnika pozdrawiam
p.s. jutro z Ciepła ruszamy na polowanie hehehehe wezme aparat to może jakiś fotoreportaż będzie 8) 8) 8) 8) :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Czw lut 03, 2011 10:06 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

KUBA73 pisze:p.s. jutro z Ciepła ruszamy na polowanie hehehehe wezme aparat to może jakiś fotoreportaż będzie 8) 8) 8) 8) :ok: :ok: :ok: :ok:

no słyszałam, słyszałam o wielkich łowach :ok: mam nadzieję, że połapiecie wszystko, co zaplanowaliście :ok: tylko jakoś nie doczytałam, co z tym złapanym macie zamiar zrobić???

Marcelibu - dziadek był spopielony. Pośmiertnie. Stał sobie w urnie w kuchni, no i ktoś w zamyśleniu dosypał dziadka do żarcia. Gdzieś w Juesej to chyba było, bo u nas urny są zalakowane :roll:

Wczoraj zapomniałam śniadania do pracy, a potem zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie. Dziś - pomna wydarzeń dnia uprzedniego - trzy razy sprawdziłam, czy kluczyki mam na pewno w ręku, a dopiero potem zamknęłam auto. Dumna i blada z sukcesu, toczę się w stronę wejścia do firmy, na parking wjeżdża kolega... zatrzymuje się, otwiera szybę i mówi: "Ty, zdaje mi się, czy masz w aucie włączone światła?" Nożeszjasnygwint! Doskonałość moja sięgnęła bruku. Aż się boję, co odwalę jutro?...? a za tydzień? matko święta :strach: Jestem albo zmęczona, albo mózg mi odmówił posłuszeństwa. To na pewno przez pracę. Jak ja nienawidzę tej roboty :crying:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 03, 2011 10:09 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Ależ musisz być przemęczona :strach:
A mój HSB ma grypę i przywiezie ją dzisiaj do lecznicy, gdy przywiezie Helgę na zastrzyk 8)

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lut 03, 2011 10:09 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

to ja się dziś do lecznicy nie wybieram :twisted:

Inga, to może czas robotę zmienić?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 03, 2011 10:11 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Przesilenie zimowe, sesja..
A czemu roboty nienawidzisz?

Ja sie coraz częście łapie na tym, że zamieram w pół kroku w przedpokoju ... ZONK... a po co ja ide właściwie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lut 03, 2011 10:13 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

Georg-inia pisze: Jak ja nienawidzę tej roboty :crying:

Ja też :crying:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 03, 2011 10:17 Re: Georg, Gadget i Gabryś-Archanioł - bez jajek :)

gosiaa pisze:
Georg-inia pisze: Jak ja nienawidzę tej roboty :crying:

Ja też :crying:

Też tak miałam.
I mnie zwolnili.
I mimo, że póki co nic na horyzoncie nie ma [ :| ], czuję ... ulgę, że już nie muszę tam iść.

Inga, a z tą książką to pomysł :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]