Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dziękuję, dziękuję za wszystkie kciuki i życzenia zdrowia. Po lekach czuję się lepiej. Zjadłem dzisiaj śniadanie, obiad i kolację bez namawiania. Na obiad Duża ugotowała rybkę i nawet Łatek się skusił, a on podobno nie lubiDuża znów stała pół dnia w kuchni. Upiekła ciasto drożdżowe ze śliwkami (słyszałem jak tak mówiła swojej mamie przez telefon). Dobre z wierzchu i ładnie pachnie, ale Duża bardzo mnie pilnuje, żebym nic nie zjadł
Dziwna jakaś. Jak nie chcę jęść to płącze, jak chcę to mi nie pozwala... Ach te baby
Mru
Marcelibu pisze:Z głowy mi MruBis wyjść nie może. Cały, cały czas o Was myślę. I chyba rady sobie dać nie mogę...
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dziękuję, dziękuję za wszystkie kciuki i życzenia zdrowia. Po lekach czuję się lepiej. Zjadłem dzisiaj śniadanie, obiad i kolację bez namawiania. Na obiad Duża ugotowała rybkę i nawet Łatek się skusił, a on podobno nie lubiDuża znów stała pół dnia w kuchni. Upiekła ciasto drożdżowe ze śliwkami (słyszałem jak tak mówiła swojej mamie przez telefon). Dobre z wierzchu i ładnie pachnie, ale Duża bardzo mnie pilnuje, żebym nic nie zjadł
Dziwna jakaś. Jak nie chcę jęść to płącze, jak chcę to mi nie pozwala... Ach te baby
Mru
Wspolczuje...
Kciki caly czas!
Mru
kalair pisze:Kasieńko, trzymajcie się . Myślimy o Was stale..
maciejowa pisze::lol:
Tą migawkę to nawet nam (łodzianom) wytknął jeden dziennikarz podczas porannego programu telewizyjnegoA swoją drogą, to ja długi czas nie wiedziałam, że takich nazw używa się tylko w Łodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości