Wiatm,
i wszystkiego najlepszego dla TŻ.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:Wiatm,
i wszystkiego najlepszego dla TŻ.
maggia pisze:Chciałam, jeszcze powiadomić, że Ciupulkam ma nawrót krwi w qoopalu.Wychodzi na to, że glisty całkiem precz nie poszły. Trzeba jeszcze raz odrobaczyć.
Wtedy nie dostała 3 dawek tych tabletek na a... andiprozal czy jakoś. Tylko dostałą 2 bo Duża nie potrafiła dawać tabletek takiej wielkości.![]()
No nic zapytam weta o coś innego na te glisty.
A może Wy znacie jakiś preparat, który nie jest aż tak niedobry?
Aga86 pisze:maggia pisze:Chciałam, jeszcze powiadomić, że Ciupulkam ma nawrót krwi w qoopalu.Wychodzi na to, że glisty całkiem precz nie poszły. Trzeba jeszcze raz odrobaczyć.
Wtedy nie dostała 3 dawek tych tabletek na a... andiprozal czy jakoś. Tylko dostałą 2 bo Duża nie potrafiła dawać tabletek takiej wielkości.![]()
No nic zapytam weta o coś innego na te glisty.
A może Wy znacie jakiś preparat, który nie jest aż tak niedobry?
Wiem, że profender - podawany na kark działa też na tasiemca, ale nie na wszystkie. Może warto zrobić jej badanie qoopala w Zakładzie Higieny Weterynaryjnej mieści sie na ul. Grunwaldzkiej tam gdzie apteka weterynaryjna i klinika.
moś pisze:Witam madziu, ja teraz bede odrobaczac koty to sie zapytam co dostalam.Pozdrawiam serdecznie Tz-ta...co mu kupiłas?
Aga86 pisze:Madziu, znalazłam moje notatki i oprócz profendera na kark jest jeszcze stronhold, ale jak mi tłumaczyła weta nie działa on na mniejsza ilość glist. Dlatego jak robiłyśmy akcje sterylizacji naszych dziczków osiedlowych to odrobaczaliśmy profenderem i z relacji opiekunki kotów tasiemce i robale wychodziły z nich ładnie.
moś pisze:Jestem jeszcze ciekawa co to za drobiazg ale nie bede wypytywać![]()
Ja podbieram pianke JJ czyli odwrotnie.Mam nadzieje ze mi na gwiazdke nie lupi pianki do golenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości