Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:No to odliczamy! Pięć...
Uściski i kciuki!
cztery
No proszę, jak szybko idzie! Postęp o całe 20%!
MaryLux pisze:Mryczór
isabell36 pisze:pozdrowienia Mirko i kciuki za Jake'a i inne futerka
SabaS pisze:cześć Panda, przybij piątkęmasz super tymczasową opiekunkę
![]()
Dżekusiu, jest już z górki, mocno trzymamy kciukasy![]()
jesteś bardzo dzielny i Twoja Duża też, że się nie poddaje. Kropka taki wczoraj cyrk zrobiła przy dawaniu kroplówki, że odpuściłam, bo myślałam że źle się wbiłam i ją bardzo boli. Jak tylko wybiegła z łazienki, koncert się skończył i było pokazywanie brzusia
jolabuk5 pisze:No i koniec spokojuTwoje koty miały rację, że wysypiały się na zapas
![]()
Śliczna Malutka
mir.ka pisze:SabaS pisze:cześć Panda, przybij piątkęmasz super tymczasową opiekunkę
![]()
jesteś bardzo dzielny i Twoja Duża też, że się nie poddaje. Kropka taki wczoraj cyrk zrobiła przy dawaniu kroplówki, że odpuściłam, bo myślałam że źle się wbiłam i ją bardzo boli. Jak tylko wybiegła z łazienki, koncert się skończył i było pokazywanie brzusia
Moze jej się w łazience nie podobało?![]()
Ja Dżekusiowi podaję w pokoju, piesio leży wygodnie (chyba) na wersalce i wlewamy.
Dzisiaj w nocy wypatrywaliśmy z pieskiem spadających gwiazd, choć nie wiem czy to była ta właściwa noc, chcieliśmy sobie życzyć końca kroplówek.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:No i koniec spokojuTwoje koty miały rację, że wysypiały się na zapas
![]()
Śliczna Malutka
Tydzień to wytrzymają, chyba
SabaS pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:cześć Panda, przybij piątkęmasz super tymczasową opiekunkę
![]()
Moze jej się w łazience nie podobało?![]()
Ja Dżekusiowi podaję w pokoju, piesio leży wygodnie (chyba) na wersalce i wlewamy.
Dzisiaj w nocy wypatrywaliśmy z pieskiem spadających gwiazd, choć nie wiem czy to była ta właściwa noc, chcieliśmy sobie życzyć końca kroplówek.
I co wypatrzyliście jakąś spadającą? Spełnienia życzeniaczyżby już zostały cztery?
![]()
Padło na łazienkę, bo mam jak wygodnie powiesić kroplówkę i możemy się zamknąć. Jak pierwszy raz Kropce robiłam kroplówkę, to oczywiście pozostałe zainteresowaneSzajbus wciskał mi się do Kropki do kontenerka, a Tereska wbijała pazurki w moje nogi, bo też chciała widzieć co się dzieje tam na górze
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:No i koniec spokojuTwoje koty miały rację, że wysypiały się na zapas
![]()
Śliczna Malutka
Tydzień to wytrzymają, chyba
Na pewno, to doświadczeni weterani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murfel, Myszorek i 110 gości