Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Ajjjj jak mi brakuje słoneczkaCoraz oglądam sobie nasze zdjęcia balkoningowe żeby się rozgrzać trochę, bo tu też zimno, wieje i pada
Marcyśka pisze:NatjaSNB pisze:Ajjjj jak mi brakuje słoneczkaCoraz oglądam sobie nasze zdjęcia balkoningowe żeby się rozgrzać trochę, bo tu też zimno, wieje i pada
Jeszcze w czwartek i piątek to mi było za gorąco w krótkich spodenkach i było tak z 20 stopni a dzisiaj patrzę na termometr i 7 stopni pokazuje.Mam nadzieje ,że to przejściowa pogoda i jutro bęzie cieplej
mir.ka pisze:Marcyśka pisze:NatjaSNB pisze:Ajjjj jak mi brakuje słoneczkaCoraz oglądam sobie nasze zdjęcia balkoningowe żeby się rozgrzać trochę, bo tu też zimno, wieje i pada
Jeszcze w czwartek i piątek to mi było za gorąco w krótkich spodenkach i było tak z 20 stopni a dzisiaj patrzę na termometr i 7 stopni pokazuje.Mam nadzieje ,że to przejściowa pogoda i jutro bęzie cieplej
u mnie teraz jest 8 stopni, ale wieje mroźny wiatr i odczuwalna temperatura jest niższa, jak byłam z pieskami na spacerze to mi ręce zmarzły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 15 gości