kamari pisze:O trutce to wiem, ale nie sądziłam... powinna w pierwszym rzędzie uszkodzić inne narządy. Ale pewnie mi się coś popiędroliło. Lepiej się weta dopytam.
Toteż i wątrobe nadszarpnęła....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:O trutce to wiem, ale nie sądziłam... powinna w pierwszym rzędzie uszkodzić inne narządy. Ale pewnie mi się coś popiędroliło. Lepiej się weta dopytam.
vip pisze:kamari pisze:O trutce to wiem, ale nie sądziłam... powinna w pierwszym rzędzie uszkodzić inne narządy. Ale pewnie mi się coś popiędroliło. Lepiej się weta dopytam.
Toteż i wątrobe nadszarpnęła....
vip pisze:kamari pisze:Gosiu, a jaka karma Puniowi potrzebna? A o interferonie ktoś ostatnio pisał, chyba u Lidki.
Wetka mówiła, że powinien jadać karmę dla kotów z problemami żołądkowymi i wątrobowymi, mam nazwy zapisane, to jakiś rodzaj RC. Ogólnie wszystko lekkostrawne, żeby żołądka nie obciążać...
EVA2406 pisze:vip pisze:kamari pisze:Gosiu, a jaka karma Puniowi potrzebna? A o interferonie ktoś ostatnio pisał, chyba u Lidki.
Wetka mówiła, że powinien jadać karmę dla kotów z problemami żołądkowymi i wątrobowymi, mam nazwy zapisane, to jakiś rodzaj RC. Ogólnie wszystko lekkostrawne, żeby żołądka nie obciążać...
Gosiu, podaj nawy tych karm.
Wszystkiego najlepszego i oby ta 13 okazała się szczęśliwa dla VIPkowa![]()
![]()
alab108 pisze:Gosiu, a nie możesz w tej wolierze dla Ringo wstawić budki jakiejś styropianowej? Chociaż na razie i ogłoszenia
alab108 pisze:Gosiu, a nie możesz w tej wolierze dla Ringo wstawić budki jakiejś styropianowej? Chociaż na razie i ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 450 gości