Lemoniadko, jeśli chodzi Ci o to, jakie gumki pożera Gumkojad, to frotki właśnie
(a o jakich gumkach myślałaś
? bo niektórych innego rodzaju to ze świecą by u mnie szukać, starej pannie z 9 kotami niepotrzebne te innego rodzaju
) najpierw je starannie pruje, a potem zjada tę poprutą nić wraz z cieniutką gumką - w efekcie czego funduje sobie kilkanaście szwów na jelitach i żołądku
a Mamusi durny romans bez perspektyw, z którego Mamusia wylizuje się przez następny rok
Gumkojad potrafi też na przykład wygryźć dziurę w rękawie swetra, spruć sobie trochę wełny i również ją zjeść

- jednak to gumki do włosów (nie tylko frotki, te cienkie też) darzy największą miłością, graniczącą z manią
a że jest śliczna - to już dużo Cioć odkryło, szczególnie te, które miały okazję zawitać do Drańskiej komuny osobiście

a poza tym że jest śliczna - niiwątpliwie najładniej z całego Draństwa wychodzi na zdjęciach, jest urodzoną modelką
czy mówiłam Wam już, że Pluszaczek jest głupi

...?
dziś władował się do bębna pralki na chwilę przed tym, jak miałam ją zamknąć i włączyć... miał szczęście, że nie byłam zmęczona i
z ograniczoną przytomnością
Lich niestety wreszcie obszczał ten ogólnie uwielbiany kocyk

uprałam, rozłożyłam na parapecie, teraz sam jeden leży (Lich, nie kocyk;)) na mokrym

...
a Maciek przechodzi dziś sam siebie: mruczy tak głośno, że co moment się krztusi

poza tym już chyba naście razy w ciągu ostatniej godziny zganiałam go z kolan, ponieważ postanowił uskutecznić mi kolczasty masaż sadła na udach
Busiunia jakoś tam, nie powiem, żeby dobrze, nie je prawie nic
Nie wiem dziewczyny, czy będzie 'tylko lepiej' - nadal jest ogólnie rzecz biorąc doopowo, dobija mnie brak pracy i co za tym idzie: brak kasy na wszystko po kolei... Myślę, że chociaż tę jedną wyniszczającą mnie sprawę zdołałam wreszcie definitywnie zamknąć - i przynajmniej o tyle będę zdrowsza (ufffffff); ale inne problemy ciągle są i są one znacznie poważniejsze niż ten lowelas i jego aktualna luba
...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]