Moderator: Estraven
Dorota pisze:Mereth pisze: A rybki to mi najlepiej jednak smakują z miseczki Pulpiego, no nie wiem czemuZresztą wszystko mi lepiej z jego miseczki smakuje, często czekam aż zje a ja podjadam resztę, a Duża tylko patrzy i mówi, że głupolek ze mnie. Kompletnie nie wiem o co jej chodzi, przecież z mojej zjem sobie chwilę potem
![]()
![]()
Zorek[/i]
![]()
To tak samo jak ja!![]()
Mru
MaryLux pisze:Ceść, Zolusiu i PulpetkuDuza jesce nie tupiła kruskaffkuf, ale obiecała, ze jutlo tupi ich duzo-duzo-duzo
I powiedziała, ze bendem mogła od nich odlywać te zielone listecki. Duza chce lobić dzem
Inka
czarna.wdowa pisze:Ja lubię dżem![]()
Simbo
Mereth pisze:Dzień dobry
Dorota pisze:Mereth pisze: A rybki to mi najlepiej jednak smakują z miseczki Pulpiego, no nie wiem czemuZresztą wszystko mi lepiej z jego miseczki smakuje, często czekam aż zje a ja podjadam resztę, a Duża tylko patrzy i mówi, że głupolek ze mnie. Kompletnie nie wiem o co jej chodzi, przecież z mojej zjem sobie chwilę potem
![]()
![]()
Zorek[/i]
![]()
To tak samo jak ja!![]()
Mru
![]()
![]()
Jakoś tak przywiązany jestem do miseczek Pulpiego![]()
![]()
Zorek
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:Dzień dobry
![]()
![]()
Zorek[/i]
![]()
To tak samo jak ja!![]()
Mru
![]()
![]()
Jakoś tak przywiązany jestem do miseczek Pulpiego![]()
![]()
Zorek
Zorku! Duża ciebie do miski przywiązała!!!???![]()
Biedny kotecek
kalair pisze:Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki
Mereth pisze:kalair pisze:Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki
To nas trochę uspokoiłyście, bo myśleliśmy, że tylko my tacy nieuświadomieni dżemowo![]()
U nas Duży nie lubi dżemu, trzeba Dużą namówić, żeby sobie kupiła, a najlepiej żeby dziś truskawki znowu przyniosła
![]()
![]()
Z & P
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki
To nas trochę uspokoiłyście, bo myśleliśmy, że tylko my tacy nieuświadomieni dżemowo![]()
U nas Duży nie lubi dżemu, trzeba Dużą namówić, żeby sobie kupiła, a najlepiej żeby dziś truskawki znowu przyniosła
![]()
![]()
Z & P
To bardzo dobry pomysł! Musimy też poważnie pogadać z Dużą..
Kretki
joshua_ada pisze:A ja wczoraj wyczytałam w książce o kotach, że koty nie lubią słodkiego (nie mają kubków smakowych odpowiedzialnych za słodki smak).
Tylko dlaczego moja Noreczka tak wsuwa np. sernik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 14 gości