Jestem Zorek...Pulpecik już pół roku z nami ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 11, 2008 10:04

Dzień dobry :) słoneczny i cieeepły

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro cze 11, 2008 10:12

Ceść, Zolusiu i Pulpetku :) Duza jesce nie tupiła kruskaffkuf, ale obiecała, ze jutlo tupi ich duzo-duzo-duzo :) I powiedziała, ze bendem mogła od nich odlywać te zielone listecki. Duza chce lobić dzem :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 11, 2008 20:48

Ja lubię dżem 8)
Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw cze 12, 2008 4:58

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 12, 2008 6:40

Dzień dobry :D

Dorota pisze:
Mereth pisze: A rybki to mi najlepiej jednak smakują z miseczki Pulpiego, no nie wiem czemu :oops: Zresztą wszystko mi lepiej z jego miseczki smakuje, często czekam aż zje a ja podjadam resztę, a Duża tylko patrzy i mówi, że głupolek ze mnie. Kompletnie nie wiem o co jej chodzi, przecież z mojej zjem sobie chwilę potem :twisted: :lol:
Zorek[/i]

:lol:

To tak samo jak ja! :oops:

Mru

:lol: :lol:
Jakoś tak przywiązany jestem do miseczek Pulpiego :lol: :lol:
Zorek

MaryLux pisze:Ceść, Zolusiu i Pulpetku :) Duza jesce nie tupiła kruskaffkuf, ale obiecała, ze jutlo tupi ich duzo-duzo-duzo :) I powiedziała, ze bendem mogła od nich odlywać te zielone listecki. Duza chce lobić dzem :)
Inka

I co Inuś, robilyście dżem?
Z & P

czarna.wdowa pisze:Ja lubię dżem 8)
Simbo

A my nie wiemy jak smakuje dżem :( Duża ostatnio go nie je, to nie mamy okazji zobaczyć co to takiego jest :roll:
Z & P

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Czw cze 12, 2008 6:50

Mereth pisze:Dzień dobry :D

Dorota pisze:
Mereth pisze: A rybki to mi najlepiej jednak smakują z miseczki Pulpiego, no nie wiem czemu :oops: Zresztą wszystko mi lepiej z jego miseczki smakuje, często czekam aż zje a ja podjadam resztę, a Duża tylko patrzy i mówi, że głupolek ze mnie. Kompletnie nie wiem o co jej chodzi, przecież z mojej zjem sobie chwilę potem :twisted: :lol:
Zorek[/i]

Mru

Zorek

Zorku! Duża ciebie do miski przywiązała!!!??? :x

Biedny kotecek :(

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw cze 12, 2008 6:52

Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak :wink: ,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 6:52

MarciaMuuu pisze:
Mereth pisze:Dzień dobry :D

Dorota pisze:
Zorek[/i]

Mru

Zorek

Zorku! Duża ciebie do miski przywiązała!!!??? :x

Biedny kotecek :(

No jak? Przecież ja lubię miseczki Pulpiego i dlatego często czekam żeby się dostać do nich i podjeść sobie co niego, nikt mnie nie przywiązał do nich :roll:
Zorek nie rozumiejący o co tyle krzyku :lol:

Mereth

Post » Czw cze 12, 2008 6:54

kalair pisze:Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak :wink: ,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki

To nas trochę uspokoiłyście, bo myśleliśmy, że tylko my tacy nieuświadomieni dżemowo :roll: :lol: U nas Duży nie lubi dżemu, trzeba Dużą namówić, żeby sobie kupiła, a najlepiej żeby dziś truskawki znowu przyniosła :lol: :lol:
Z & P

Mereth

Post » Czw cze 12, 2008 7:05

Mereth pisze:
kalair pisze:Chłopaki, nie martwcie się!..My też nie wiemy, jak smakuje dżem. Nasz Duża nie jadła już dawno-podobno kiedyś tak :wink: ,to nie ma okazji spróbować.Duży coś tam ostatnio jadł,ale nie dał.
Kretki

To nas trochę uspokoiłyście, bo myśleliśmy, że tylko my tacy nieuświadomieni dżemowo :roll: :lol: U nas Duży nie lubi dżemu, trzeba Dużą namówić, żeby sobie kupiła, a najlepiej żeby dziś truskawki znowu przyniosła :lol: :lol:
Z & P

To bardzo dobry pomysł! Musimy też poważnie pogadać z Dużą..
Kretk
i
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 7:59

A ja wczoraj wyczytałam w książce o kotach, że koty nie lubią słodkiego (nie mają kubków smakowych odpowiedzialnych za słodki smak).
Tylko dlaczego moja Noreczka tak wsuwa np. sernik? :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw cze 12, 2008 8:02

kalair pisze:
Mereth pisze:
Kretki

Z & P

To bardzo dobry pomysł! Musimy też poważnie pogadać z Dużą..
Kretk
i

Koniecznie, trzeba wziąć sprawy w swoje łapki :lol:
Z & P

joshua_ada pisze:A ja wczoraj wyczytałam w książce o kotach, że koty nie lubią słodkiego (nie mają kubków smakowych odpowiedzialnych za słodki smak).
Tylko dlaczego moja Noreczka tak wsuwa np. sernik? :lol:

To prawda, zresztą cukier pewnie im bardziej szkodzi. Moje nie wcinają słodkich rzeczy, ale kiedyś zostawiłam ptysia na talerzyku, to dorwali się do śmietanki :roll: :lol: :lol:

Mereth

Post » Czw cze 12, 2008 8:19

Dzień dobry :)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw cze 12, 2008 8:30

dzien dobry!

a ja uwielbiam kolorowe galaretki owocowe i kremy z ciast :oops:
Zdzisia

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38