Myszkin i spółka - Koci mobbing... Jędrek na manewrach...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 16, 2007 20:46

Braliśmy udział w warsztatach lepienia z gliny.

Aga ulepiła figury szachowe, które zostawiła do galerii. Jędrek zrobił rycerza z pypciem na nosie. Natomiast ja ulepiłam zwierzę, które docelowo miało być kotem, ale przypomina chyba mysz, albo niewiadomoco :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek rycerz
Obrazek Obrazek kot?

A tutaj jeszcze krawat mojego znajomego z pracy. Okazało się, że ma trzy koty (oczywiście znajomy, a nie krawat) :twisted:
Obrazek

Dzieci brały jeszcze udział w konkursie matematycznym, ale stamtąd fotek nie mamy.
Potem niestety musieliśmy się szybko ewakuować ze względu na moją głowę i sensacje żołądkowe.
Ale ogólnie było super!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie wrz 16, 2007 22:09

fajny dzionek, gdyby nie ta migrena. strasznie Cię ona męczy.
ale dzieciaki się wybawiły. a rzeźby... hmmm, prawdziwe dzieła sztuki.

masz bardzo ładnego chłopaka :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 17, 2007 6:03

Femka, dzięki za komplementy :D

Łazęga przed chwilą wrócił do domu. Zgodnie z obietnicą został nafaszerowany, burę też dostał, ale mnie totalnie olał i pognał do miski :lol: :lol: :lol:
...

CoToMa

Post » Pon wrz 17, 2007 9:32

CoToMa pisze:Femka, dzięki za komplementy :D

Łazęga przed chwilą wrócił do domu. Zgodnie z obietnicą został nafaszerowany, burę też dostał, ale mnie totalnie olał i pognał do miski :lol: :lol: :lol:

mądry kotecek :D
Obrazek

Femka

Post » Wto wrz 18, 2007 14:47

CoToMa pisze:Braliśmy udział w warsztatach lepienia z gliny.

Aga ulepiła figury szachowe, które zostawiła do galerii. Jędrek zrobił rycerza z pypciem na nosie. Natomiast ja ulepiłam zwierzę, które docelowo miało być kotem, ale przypomina chyba mysz, albo niewiadomoco :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek rycerz
Obrazek Obrazek kot?

A tutaj jeszcze krawat mojego znajomego z pracy. Okazało się, że ma trzy koty (oczywiście znajomy, a nie krawat) :twisted:
Obrazek

Dzieci brały jeszcze udział w konkursie matematycznym, ale stamtąd fotek nie mamy.
!

Fajne figurki, a to ostatnie to na pewno wygląda jak kot :twisted:

Słuchaj , a jak wypadły na tym konkursie matematycznym?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto wrz 18, 2007 17:34

Niestety nie dotrwaliśmy do ogłoszenia wyników. Przez moją migrenę musieliśmy się wcześniej ewakuować...
...

CoToMa

Post » Śro wrz 19, 2007 19:49

halo, halo, Kajtek, przyprowadź Dużą, niech tu pisze
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 19, 2007 19:54

Femka pisze:halo, halo, Kajtek, przyprowadź Dużą, niech tu pisze

Już piszę :wink:
Wszystkie futra mam juz dzisiaj wyłapane. Nawet Kajtek i Gryzzli zostali wyłapani, więc będę miała w miarę spokojną noc. Oczywiście pod warunkiem, że Myszak nie będzie wariował i miaukolił, Tika nie będzie skamleć, a Trusia nie będzie obgryzać gałęzi i chrupać :roll: Ryby na szczęście raczej nie rozrabiają...
...

CoToMa

Post » Śro wrz 19, 2007 19:58

CoToMa pisze:

Wszystkie futra mam juz dzisiaj wyłapane. Nawet Kajtek i Gryzzli zostali wyłapani, więc będę miała w miarę spokojną noc. Oczywiście pod warunkiem, że Myszak nie będzie wariował i miaukolił, Tika nie będzie skamleć, a Trusia nie będzie obgryzać gałęzi i chrupać :roll: Ryby na szczęście raczej nie rozrabiają...

Kajtek i Gryzzli w więzieniu :D
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 19, 2007 20:01

Femka pisze:
CoToMa pisze:

Kajtek i Gryzzli w więzieniu :D

razem z Pumą, Gackiem i Gienkiem :twisted:
...

CoToMa

Post » Śro wrz 19, 2007 20:03

[quote="CoToMa Ryby na szczęście raczej nie rozrabiają...[/quote]

Hmmm, fajne rybki masz, bo moje rybolki szaleństwa w nocy wyprawiaja, łącznie z wychlapywaniem wody z akwa, chociaz i tak jest niski poziom.
Ryby szaleją , koty szaleją, rano sprawdzam co zmieniło miejsce pobytu zarówno w wodnym świecie jak i w suchym świecie
Ale cóż i tu i tu wąsate stworzenia
Dorta

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro wrz 19, 2007 20:10

Dorta pisze:
CoToMa pisze: Ryby na szczęście raczej nie rozrabiają...

Hmmm, fajne rybki masz, bo moje rybolki szaleństwa w nocy wyprawiaja, łącznie z wychlapywaniem wody z akwa, chociaz i tak jest niski poziom.
Ryby szaleją , koty szaleją, rano sprawdzam co zmieniło miejsce pobytu zarówno w wodnym świecie jak i w suchym świecie
Ale cóż i tu i tu wąsate stworzenia
Dorta

Niestety w naszym akwarium aktualnie mieszkają tylko 3 rybki. Reszta niestety padła. Nawet glonojad i kirysek :( Na razie nie chcę kupować nowych. Te które zostały są dosyć spokojne. Myślę, że w nocy śpią, ale może sie mylę. W każdym razie to bardzo grzeczne rybeńki. W przeciwieństwie do pozostałych zwierząt futerkowych... :roll:
...

CoToMa

Post » Śro wrz 19, 2007 21:53

Większośc rybek w nocy śpi, szaleją sumowate
A jakie duże masz akwa?
A to moje, ale teraz wygląda inaczej, doszły dwa korzenie, roslinek prawie nie ma bo mi glony zeżarły
Obrazek
[o oto mój ulubieniec
Obrazek

A właśnie ile masz kotecków??? bo jakoś nie umiem się zorientowac?

Dorta

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Czw wrz 20, 2007 6:11

Fajny ten ulubieniec :D
Nasze akwarium jest nieduże, Jędrek dostał na urodziny od pani Ali. Niestety to mój akwarystyczny debiut, więc pewnie dlatego te rybki padły. Zostały trzy, jedna większa i 2 małe. Najbardziej lubiłam kiryska, ale jego to załatwił glonojad. Zatkał go w takiej dziurze pod drewnem i biedny kirysek nie mógł sie wydostać i zaczęrpnąć powietrza. Próbowałam go ratować, ale się nie udało :(

A jeśli chodzi o zwierzaki futerkowe, to kotów mam 6. Ale tylko Myszkin jest kotem typowo domowym. No i do tego jeszcze sunia i króliczyca. :D
...

CoToMa

Post » Czw wrz 20, 2007 8:51

CoToMa pisze:Fajny ten ulubieniec :D
Nasze akwarium jest nieduże, Jędrek dostał na urodziny od pani Ali. Niestety to mój akwarystyczny debiut, więc pewnie dlatego te rybki padły. Zostały trzy, jedna większa i 2 małe. Najbardziej lubiłam kiryska, ale jego to załatwił glonojad. Zatkał go w takiej dziurze pod drewnem i biedny kirysek nie mógł sie wydostać i zaczęrpnąć powietrza. Próbowałam go ratować, ale się nie udało :(

A jeśli chodzi o zwierzaki futerkowe, to kotów mam 6. Ale tylko Myszkin jest kotem typowo domowym. No i do tego jeszcze sunia i króliczyca. :D

jak wpadłaś na imię dla Myszkina?
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]